嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
! a, B8 P$ G3 G* t9 f; F
& k; @1 Z- ?% ?8 a[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   7 |/ n) F6 }% w) L9 X. n/ C
唔知有無人想買黎男裝著
; @- P7 u3 Q! \5 f2 P5 C
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
4 k2 A' [+ Y% s/ L7 _- Y$ I. l穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!# G$ {% ^9 H6 ]* j+ ~

A# g; b( J! O& C
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
& O7 T0 ~3 A- G9 r% ?4 M只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。6 g* P9 U% a5 ?* S- I$ _
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   ' E) ]& T7 m" J  ~9 S9 `/ k2 \5 @
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
$ P/ F2 x/ U6 i' b! g' ?( @* A

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   : [3 C# s9 u% P' c
: {0 G1 p9 @2 }* |: P8 n係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙3 L' }- G+ N! v1 m
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
7 [" b8 R& \, t" X7 S+ \) S
2 [& ~" w. \4 ?2 F但我始終覺得% c! Y4 h& G& r& `
服裝就唔需要分男或者女
" k5 K# c2 p- a著得舒服,自己鐘意就OK5 f7 m' p- m, i$ j" J& A0 W
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
4 I  m" v5 i. V8 U" _/ S7 i女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
# A& u4 H4 I) m# d9 ?! F% _4 i6 q$ G/ g& @+ ~: S! A
想要改變' N9 G* G( J8 s0 e* B! N8 S* A- Y( U
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
: E+ c+ U! \+ e/ E0 a其實不嬲男裝都可以著裙( r8 \8 u4 t9 m# b* Z$ t
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙8 c" ^8 E1 X) s5 m, ^* r8 O1 ~3 t& R

/ I! ?7 R3 G* |' ~" R但我始終覺得# }# ]  K- P% k$ I  @4 I5 V
服裝就唔需要分男或者女
8 I$ y  @. e, A" @( |, O$ e5 P& r著得舒服,自己鐘意就OK7 d# R% f" O0 A+ g( \1 j
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
6 ]( t% \  [/ s. M
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   & u4 z( B  w0 d+ D/ R

0 }* y% w  `4 S9 c% y係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
' p0 H6 j1 y- S- r% p& X' r) w
2 c/ P3 j5 I0 r5 S# O5 q
  t( ]1 N3 E' n4 u/ X' _其實我又唔覺呢款好好睇
6 W9 z/ \2 L& G0 ^" T純粹表達下
; p& V( {0 I5 C' J' _4 m6 z  c對於男裝裙的意見. i) J* i6 \9 F; p. h% V

1 s3 w2 z9 x3 m# {5 X& y! j! g8 Y自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
/ T- ~5 L/ Q6 K3 I! R1 K, |) H5 r% |2 }" `+ ?* \- X2 J; b8 `0 y
+ X/ w) t; F0 E6 m4 r8 J$ N

! E  G4 Y1 S  \  e其實我又唔覺呢款好好睇' N: f+ X3 e! p0 a7 g
純粹表達下
: v0 k  J! ~8 O  D8 g; ^5 l1 f' Q對於男裝裙的意見
  z! D. J/ s. O. R! N' D, ^  y4 }) L$ P9 P8 F
自由社會,可以不認同我的~
" n! l- u. o  `& T, G我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
( s# V& c6 t- }0 {# |0 L% I+ z+ h/ T7 f# |4 H& j
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
: n2 g5 h' v( g4 o. c. h/ g
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
  u0 x. c5 m5 B8 \$ P9 Y因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
* a( S# w7 E& ^) P4 G其實不嬲男裝都可以著裙  _* ^+ O8 k1 A8 s
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙( C' d  w) O$ ^# f: k
2 [  F& ?% ~, b- Y% \' S3 L
但我始終覺得2 ?8 V6 |/ ~$ f8 g9 a! X
服裝就唔需要分男或者女$ m9 v: ?# F$ W- |! s) ?
著得舒服,自己鐘意就OK4 \" u7 d' K. M2 v6 g
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
7 @; ^5 _4 }& \; z; F5 `  c. @5 L/ Q; _: L  T
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   ) f! I  b! m" V  l4 h

* ]8 e. u4 N* a原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
; U+ p3 a7 e' h4 m9 R, D因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
9 y" ]% u' p8 w; m
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   5 ~1 X& |+ |' c( [% n- k
$ x3 s' T8 b  ]7 J0 _
9 k" k* J) f& J) S7 ?) L1 k" q
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
1 I# v7 _3 s/ p2 j
# y- V3 [5 ], f* M# R2 n

- |7 i$ r, t- ~6 A其實呢D 就係要改lor
) a9 O! h5 |+ a  v  b5 i5 ?個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
4 h8 r1 ~$ r7 a- n
9 F) j" o+ l9 l8 d* U: K1 b所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....