嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
3 w9 ~+ K" S, [2 M6 K" P# ]4 q' Z. H/ _% w' q6 g$ ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
3 u. l+ M( K0 l! J8 T! D# B唔知有無人想買黎男裝著
' e9 ]& [) i8 f, n' y0 n格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
8 b+ t2 W7 H" J穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
  L! k/ d) ^, l" T  l* b# Z  h$ |' {) x( W& h  H4 H; H
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
1 s* T9 O) k) f8 b只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
- z) ~2 N( T7 J2 H9 v* b穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
: s+ V+ v5 M: d( q! U著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
5 a& }1 Y( S% a/ o% r$ _

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
- j0 S0 I5 a3 b, V著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
. G- d9 }+ M6 b4 }8 i) {$ ^
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙& F* Q: z5 A7 ]2 r  ?
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙/ b$ w- S5 g# Z

( H& L- ~, c) _% }7 C但我始終覺得
  Z7 T7 M$ f5 F& G服裝就唔需要分男或者女
; f2 q' R: ^" I/ J% j+ `( D著得舒服,自己鐘意就OK
- g: s: A' M- s) O( i& C: m只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
+ s3 f5 `0 ^! t: T' W1 x" j女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
) ^* C- O/ `# G7 f1 F$ I* Z4 y; D- S( Q# [) z
想要改變3 P1 |) S9 g7 ~% H: {
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
' M# q$ s4 S# i5 {2 C8 L2 F! X其實不嬲男裝都可以著裙
! @7 M( t' a. t0 R! g歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
2 ~" m- f8 C0 p4 T' P5 ~' P( }# O6 _, B0 y1 Y3 z0 [% D& z( ]
但我始終覺得
6 ?! }2 ^" }8 C! h2 c+ W* R) `服裝就唔需要分男或者女
: _5 q6 m: P6 ^- F著得舒服,自己鐘意就OK+ {  _0 ], @- X, y
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
- `: t1 v, J5 g% C; I5 y' \- ]
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
# F% D$ R4 b5 W: n" {
5 h7 a9 q7 Y) {$ y0 L係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
8 T. z/ W: \6 [3 a& Y% J2 W4 f, O5 M9 g4 h+ K- v8 ~; H  k
/ N# V5 D9 U% B. f! @: ^
其實我又唔覺呢款好好睇* W! b' T; n1 Q9 q& h7 U7 v
純粹表達下0 P; Y; H: O; Z# Z! e2 x& z
對於男裝裙的意見
- e7 p5 G5 P" g/ B& B2 B6 ~+ A( `! ^) @" [
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
2 P# Q7 _; G9 G: L) W. K6 Q6 Z! d% @% W+ @: {3 |, A- A

/ X1 U  B6 c$ m) ?) h6 ~" y$ e3 s: p, E0 r; X% E6 A
其實我又唔覺呢款好好睇% W& W$ L0 J$ w: }- ^
純粹表達下7 ^- X! F( t# b
對於男裝裙的意見/ o# z) I) R1 R. k! L% ~5 P! x) e5 X

# Q6 K/ u5 Y! `! P自由社會,可以不認同我的~
: i4 }8 I6 d  C& O, z我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   # ]7 e$ e) z; G

+ q; F- V0 o4 x' b7 H8 C我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
6 }% d; s7 u) X& Q6 t& S: k原來香港也有買,不過這套很貴嗎?5 c1 K( x3 x' I- c
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
; S1 e) j7 h3 ?9 e2 v其實不嬲男裝都可以著裙
: c% k" v; A% {+ k5 u! f4 Y歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙  ~7 |2 K  v1 _5 p2 I
6 p( K  {2 ?3 U
但我始終覺得
0 z$ p& p9 B4 m! \6 ]7 B0 L, z服裝就唔需要分男或者女) `6 a& t) R( A3 d( x& X
著得舒服,自己鐘意就OK
4 ]  R+ U4 E; g# j( @% R5 w只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
: F3 u4 b- x) }) }' e! D7 A/ h' W! t/ U8 c- n' K# {! E
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
- c: W% t- `4 P1 L1 R- J; k3 k  `# Z0 ~
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
, h5 [" G; |/ K- H/ N! c/ `因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
# l! |& {. ^$ A
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   - R9 z9 N1 Z; M# K6 w" O4 E' s" M' F
) {- Z# Y4 H& f4 U) f, h

. v4 x7 S, a2 ]女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
) H+ S& N$ m: `9 o( L
* Q$ t( @; ^1 b1 d' M! b3 r4 a% ^
& v" Y# M+ o$ ]0 f& l: X
其實呢D 就係要改lor2 F' q5 Z% d  @; r+ R
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識) ~) c$ k1 q. T$ f2 k

6 D$ S; V& Q) l+ `9 H所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....