嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 # @. ~/ S: ]$ f
0 M" {0 ]3 h. C" q1 R% z7 N
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
1 A1 i6 Z& J' Y9 s3 h唔知有無人想買黎男裝著
% M7 W  T1 S% }  d. [' M
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。; u5 b. E/ V% H' ?$ e
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
- [* W8 U: ?2 i% \+ s- t# z4 a  V* K  ?2 D! z2 ^+ L# e
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
+ H0 Z8 Y- c" _# s只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。% g8 ]1 G- O' s2 {3 i7 `
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   ( x. r* ?. i  P% G
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
1 {  o! D4 m. F3 @6 ^" g$ T4 ~& g

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
, i$ \- r, |7 Y/ z  F0 \著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
/ ^- c4 `5 f  {) I
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
- h, X+ ~4 \' }, ^% ~5 K- c歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
) Y; w  ]+ X) O& Z# ^9 D2 a- x; g- Y9 l% e6 Y8 B
但我始終覺得
. s, M# r2 M' C: ^" s3 M2 H$ U; h服裝就唔需要分男或者女
' f- U7 _$ c; M% L8 `! M0 G; V著得舒服,自己鐘意就OK
& x% \: E8 Y" h" [' U  m$ n9 f只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
# x* j$ q& `4 u. t* h  y$ E/ w3 f! B女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會  h. w3 F$ i7 w4 D% u, F5 U
2 u3 D8 b) G6 O& \
想要改變
" U% f2 V4 p& C就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
2 w! d9 r1 C: ]' E其實不嬲男裝都可以著裙4 D; Z% e3 j  d- l
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙) x% l% R2 M" n5 b

, B, |1 k' G6 l+ \3 B: _/ s但我始終覺得
0 S$ D, L2 o0 t% v8 }5 N服裝就唔需要分男或者女" n) u: @' n* Q- r/ r
著得舒服,自己鐘意就OK9 H) u/ X+ m/ |5 M
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
' B. \5 a4 A) r5 h# y係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   9 E# S3 o! M" I1 T) k, j

3 x( J1 m) L9 [2 {係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
5 U3 F! u" M+ p) k* M4 l
3 k  p% K7 |! c$ E# f$ v3 A1 K& ^

( d- k% X8 [9 W% F; r# m0 b其實我又唔覺呢款好好睇" e3 }( n' j( n) R# z
純粹表達下
6 B& w2 A$ ?, g8 h& t# T& a對於男裝裙的意見
, O4 S  ]" `, n- J$ r0 d+ m) _* Z8 {) y2 L0 q! R+ h
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   7 D9 @0 C6 W0 [4 o) h7 O9 v& B
9 H  ^7 f/ B7 U. F9 y
( {5 L! S7 O# y- y* N# z, u
$ A) ]" V8 u  R3 F, R& {$ a
其實我又唔覺呢款好好睇
0 f/ N( D, ]0 e純粹表達下
/ G. T6 k# X5 I3 C: L& m對於男裝裙的意見9 ]; L/ V% b+ P8 Y

) u0 {. y; K% ^% C$ B3 {' i4 n自由社會,可以不認同我的~
) e) h: K# m; b
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
2 {4 P2 d' [' b. U2 n$ `- ~' P2 D! }$ c, X
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
5 @0 c: T7 i; u* l* h
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
5 D) q; T% a) M- J4 H* U8 R因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   * w1 d) v$ V! s! a6 x
其實不嬲男裝都可以著裙
( L8 H, B# O8 @, [歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙9 D$ h* J' n- @3 H+ C

1 Y7 B& {* j+ S2 ~* X但我始終覺得5 H7 q' k: @- k1 Y9 D
服裝就唔需要分男或者女1 s- N- z; F6 z7 d7 k
著得舒服,自己鐘意就OK
7 N  B7 u% E: p# D1 C4 z只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
: O* V/ y0 ~1 |0 D% n, Z

2 F. k7 r6 {4 A女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
, i4 r( U: L  z# B1 w; B% y) P  i2 o& [3 T; d4 P
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
' e0 f# k: ]$ w- c- y7 S因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
4 g9 U3 v! h3 w3 c% Z2 A唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   ( |! u& q- B% q/ w9 ^! l% A

}5 }. z% o$ Y- _! n
: I  z; n, p6 p女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
# M1 `: F5 h+ t4 u/ K7 M3 x% X) b* i) z) H4 s8 B

9 P: R3 ^6 N0 u' F( x其實呢D 就係要改lor8 P6 M3 T% d; F
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識& S2 I! D5 |* W' y' l! n
/ o3 n! `: s/ P) Y0 U
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....