嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
& R* Q! v, I5 u' j( Q" D# l% q2 Y
" C; H- k- i! H) y) X9 q, g[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
3 f; T) w9 Z: F0 k7 O" r2 l唔知有無人想買黎男裝著
6 [' v2 {! C8 \, v) ?7 s
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
8 ^  C4 ]$ l- S穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
) N% G" b/ x* @) D# U" a( i! A7 A* I1 K* Y  @' _& M5 D  o$ N5 ^! p
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
  s) D, J: O, W+ h* o# e只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
' L4 ~& \; k* j. Z" `0 q穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
( A+ d) N2 d% N$ N著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
' n3 b: n' s9 E8 I) j9 a3 ~

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
% |" ~. c/ `5 K& Z  `著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
* I5 d0 L6 K6 {* s8 ~+ V) _係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
* X; |/ |6 b* C" S% n" P歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
* o5 {4 }2 v& U! y3 V/ [- V3 L9 L
但我始終覺得
! J" U0 k# @  v5 }服裝就唔需要分男或者女2 K3 ^: a3 Q' |
著得舒服,自己鐘意就OK
) W' d' F! u* p只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛, Y/ P- }0 G5 {; l$ D, _
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會: i0 J  Y3 [% l7 ]6 m

- L4 o2 c$ m3 z  M% D想要改變; c; N& }+ I0 J/ X; E# ]
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   7 h. F( e$ I' [/ z3 U# \
其實不嬲男裝都可以著裙
. H' ~. c" T6 v+ M" d+ S$ B2 T歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
' x6 @0 M8 X' T
; v) ^/ i  a6 I( ?% y* g$ X8 E但我始終覺得
+ }3 ]  Q+ L% `% B* ^& B服裝就唔需要分男或者女( z1 \3 ]# w+ ^2 N0 d& n) c
著得舒服,自己鐘意就OK
& t7 B: X$ n9 Y8 N3 z只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
5 \, ?9 {0 k/ |& ^$ ^% H& `
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
# d# `0 @8 z& g: P, d0 f! B6 _: \1 `$ a
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
/ R% }6 l4 h: I/ V0 X& V9 v$ |2 P% C; ?( y' c/ h3 |# o4 g

. k+ q/ d) f" ?! v6 x: z5 r其實我又唔覺呢款好好睇
  r: Y0 U0 R# T) p2 f8 p. U純粹表達下
! B' B; J" q, R, F8 Q: `對於男裝裙的意見7 Y* \/ m3 ?" f* m3 t7 v  g

7 \7 L8 m* b6 }# v自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   . r8 I( ]8 D+ Y% e+ y4 c

# G1 @1 t& c) A. r3 R$ }1 p5 H1 {: f( \, b* Y% _
+ m$ m# ]) w, o
其實我又唔覺呢款好好睇
/ N; L+ S8 \# h9 d. z純粹表達下) P7 z0 b, R7 N' C3 g
對於男裝裙的意見
( @  L6 O" f1 u2 D: t: g$ z: K! z& e, g0 y  N$ a& J. Z& {
自由社會,可以不認同我的~
6 a# |6 b6 d& Z) q9 W
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
5 G) p* h" t; e& Y+ l( H8 ^) }- L" s) F* H- B
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
9 ~& E9 Q) W" {% _- j  ]2 u! b2 a8 n) ?原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
# `6 S( F* \& g因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   $ {: X2 [3 V6 s/ {
其實不嬲男裝都可以著裙# c' P9 f+ `) [7 I6 m: h% |- s; W9 B
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙; G1 Z. k" X& m' g. _% W6 X! Z
7 q( i4 d4 _- m1 [' w, I
但我始終覺得
9 z6 i' z4 {* v% ^服裝就唔需要分男或者女
4 q. a: Z% Y2 V" |+ q) }5 r2 ]著得舒服,自己鐘意就OK
7 V8 a5 ?5 ?: g+ v2 }. L9 K: [只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
+ C0 ~4 k) \* Z# r. S  e

4 j! p/ ]1 q# v女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
5 y* I# x- d3 M
! e6 r+ p3 [& L  z原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
, x8 z& U) [# w: g* ]/ A# T1 a4 S' J因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
) ^. j9 j2 V6 j0 X* I
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   - z9 Z. b' b. M4 b0 B: p

: x& o2 k' j: S. }+ ?7 X$ F, X; S( \; Y: p
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
3 n0 H3 i- n/ [6 I% O( P) P" e' ~, ~+ }) [, {" n- L! |

+ P; r  m; S% Q! N2 @% N其實呢D 就係要改lor
( \7 V, f" M! \; x個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識" \& ?! w1 t! @, E; `) D: L- f
; e3 O- w2 p+ x0 ~
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....