嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著   J' T0 D  R2 v. h8 f; w
1 Z% p8 e4 \9 @+ A: ^9 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   4 L- U6 l( @4 p
唔知有無人想買黎男裝著
" N5 s3 w8 A% z: B5 K( j- J" S: c0 ?格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。- i4 K5 L, I7 _+ y
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
- I+ ~! v* s5 n* v0 s* y* R4 \$ v  j7 g1 W. ^! x" y- w3 `
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
, c0 @: e5 a! r* f: `/ ?/ B只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
& M) ~1 ^( p' F2 i: j% k% O穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
$ }+ @; r# @0 T. a著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
6 L2 ~1 J, D; C$ ^4 U! |

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
2 ~$ e2 ?2 d) B! K著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
( m: e) \/ r7 O! Y! w3 n係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙2 u' c7 k1 D7 C: `# i: d5 |
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
' q6 A0 `. }$ v* ?( P& f9 k& }2 y) U6 o. u
但我始終覺得
+ M. q( ?7 P  R$ A服裝就唔需要分男或者女3 _% b0 p0 P( o( s6 v
著得舒服,自己鐘意就OK
  O) Y8 [9 P/ }只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
# ?' C( d7 z$ K2 E# |女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會! i# T' L: k1 L% t

. X5 k" |- n% N8 h( c3 h, p& w% b  H想要改變
+ M' n% a) u/ t8 H就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   - O- j  B6 P/ M1 W9 \
其實不嬲男裝都可以著裙5 o, L4 B( f" K: o; r' h* f
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙8 Y1 s( W: r4 I+ h; a( z! d0 [
/ Q8 o0 [5 w* q7 O4 {  a2 l1 K
但我始終覺得. F# R* w, n. _: ~! \0 |1 C0 r( p/ e# g
服裝就唔需要分男或者女
/ [9 ?1 `( I6 ?0 e( Q' {9 E著得舒服,自己鐘意就OK
3 P3 o* K/ l2 A6 Z: `# D' i$ J只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
2 M5 T8 r# K2 f) k) P係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   % k7 `5 o5 R" y
& \& Q. Y: z  R9 m/ O
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
0 |1 I0 k" Y0 q8 b( L# y% q) z6 y/ K3 ~7 }( ^- I2 f
0 r6 G% o  O/ e  a1 Q( h
其實我又唔覺呢款好好睇. W+ f; _; F& w7 V% c
純粹表達下$ Q, P6 B/ t1 c3 W
對於男裝裙的意見9 O' W+ l5 t  p$ N" V3 i6 E! ^
  C( Y* _, }5 T7 K8 q1 V* U
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
" o, _% |  Y) U+ K7 q# T1 h8 s8 l7 H2 ]7 P5 ?- Q7 O
! M/ E1 G) W7 l
4 B% ?4 n6 M; M- q. h0 I) ~# |
其實我又唔覺呢款好好睇# F" E( o7 e! Q( \, C9 U
純粹表達下3 b6 q) H- m! d+ x0 s5 P& A4 X
對於男裝裙的意見
& j% Z" D$ a- a$ t/ r" g* H7 E, E. O( P" W( I6 L9 d; D* b
自由社會,可以不認同我的~
2 w6 H8 O- J+ b1 t6 o我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   6 g) `6 Q) K" k# J8 L

' a' Q; j  Y2 e" l2 m) F' M我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
) M) ]" A( r7 z7 ?+ t: _原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
( i% ~7 Z; c: t4 s" N因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   ' P& V% W/ c# a: v( }) ?* w" D" C
其實不嬲男裝都可以著裙  P9 i* |, ], u# E0 ?- A
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙/ T8 ]' ^, f0 K- ?( P0 D
$ y& @) d/ T; c/ @; O. a- [
但我始終覺得3 G2 j4 o$ H) ^, ?  |' N. i
服裝就唔需要分男或者女2 @  ^  d, [" m
著得舒服,自己鐘意就OK
  w* H# K6 T% h. r只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
% I. g. O" i( U& L; a& C
! D& T' F. q, A4 S4 I. `$ l2 g& {
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   # W8 b( V$ K. m0 i% o

" m! D9 L8 }1 O原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
( {: o: ~+ F  U) H" {3 y/ |" e因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
, s, v$ R( D- P6 g; s' ]3 g
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   * R8 Q+ c, k2 T, R. x* R$ A
8 s: e- w/ M- ?7 I5 a1 Q& k1 I

W0 B. t% ?1 R# b+ t女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
$ {* U# d6 V. F, m9 f; T

* Y6 g% A- u& N4 d0 n. C; U7 p# l0 b
其實呢D 就係要改lor5 j  ?6 R3 S6 p( l+ k
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
( e( {9 D6 ?- b! ?
& \% u( t+ ~5 k+ P* q所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....