嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 0 d* v( ]9 D7 q# M. n0 T" n
+ e; p- z+ c5 Y' T' C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
* A1 p" J4 i  e2 p( }; f唔知有無人想買黎男裝著
5 T2 X7 `$ M' k0 a9 x
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
$ V' \) I" M0 c8 T: b/ f穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!0 F( G) e1 h9 o
/ D3 {( g$ I8 @& Y6 Y
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   - t3 s  l. p% Y" v5 l. C6 A$ k# s
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
3 q8 r6 O5 c- W3 [穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   9 s5 [1 o- D4 [1 q6 L' M+ _
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
8 s5 t( Y0 K4 `5 R3 ]

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   / I: |+ r9 K3 D9 j' \, S) n
* H3 F6 n- W" B6 X( K) t
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙% H: f6 z4 O& \5 n, r2 G
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
3 A8 y; _0 A0 b) e: o3 E) Q* X& a7 c& m
, a+ D9 n* e! A% O- v' h/ N但我始終覺得1 o8 v) R4 v9 l" m" `0 F! q
服裝就唔需要分男或者女
, Y$ d# ]' B9 P" Z/ b6 ?- w- [著得舒服,自己鐘意就OK
* i/ s8 N1 t0 x  c9 R3 {只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
  E' }' w* h$ a+ H1 F女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會& g! \/ ~0 c! B: N) J; G( v
, e. e( |" s% o' u: O1 m# T& P
想要改變  p( `* H, C+ i! F4 n
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
2 E( v- v6 C6 ~# G5 i3 n$ I其實不嬲男裝都可以著裙
7 y. n6 o7 K# r& H  v' E  L6 `歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙' R, J& `8 ~6 F/ I! {

W4 ?7 j0 E: d& h4 {$ j但我始終覺得  z1 t- x! b/ _& c! e5 R8 M
服裝就唔需要分男或者女
$ `& @; k8 O3 c5 m著得舒服,自己鐘意就OK+ z6 P& r3 J, X9 C
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
7 ]( v$ ~: f2 C$ L8 H2 f) w
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   6 I2 u9 E9 p2 J
6 e* Z  @% L8 a- f' o4 ^6 s
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
' o: f5 f9 j) i9 F
+ B9 p% A8 P) s- i: b3 ^$ j7 E4 s9 @! n: p/ Q+ L: _! v
其實我又唔覺呢款好好睇
8 a1 I. V7 t) `( `7 y1 L純粹表達下
' ]9 X1 L& o6 y, F: ]+ t" j( J對於男裝裙的意見' p5 c- j: h9 B& V" M* J, O
. U5 c& ]' K! C' b+ F- B1 s5 G
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   7 c8 H1 e/ k, O# C# k
* d0 N2 w! h/ k4 N8 T/ W; p6 C/ ]5 M
: R0 Y8 `% ~8 l

) g( V$ N+ X3 U2 p* W其實我又唔覺呢款好好睇9 {9 l* l& |1 S2 h
純粹表達下
) T9 k# @- R. G# s) M對於男裝裙的意見* Y$ ]: h1 M3 Z" q7 x3 y+ o
4 E/ [# ~' ?' }! k6 I
自由社會,可以不認同我的~
7 y8 u8 I4 \+ Q& q: ?
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
0 s. K, v* p! C3 R
1 F- A1 D2 ^2 K9 [我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
& f8 g! S& ~* J6 N' z
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?; p- P9 A" i! @, m9 J3 j! ?
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
) {' q# D7 V, N. D  g其實不嬲男裝都可以著裙
1 l6 e) F9 ?% M. [歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙+ [8 _/ C) Z6 I

) d5 ~8 x' j2 }$ E但我始終覺得
' _8 R! p: q) K% g1 r; s: q5 j1 y服裝就唔需要分男或者女
9 c5 c' @  o9 j  r' T著得舒服,自己鐘意就OK
: i  Q! Z6 Q$ Q, y: I* x- x8 T只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
0 @5 S: ^0 {2 [6 |" x. A2 p. p9 `2 [7 N* n' V+ I: H
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   " h8 c( B, Q3 c" h1 t

: n$ B' U* T, a原來香港也有買,不過這套很貴嗎?* r* @2 _/ @3 _3 e/ L$ \9 i6 }
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
5 ^1 |8 {( w/ Z+ S$ H. `3 L
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
( }& Z0 P9 \) Q. F0 e0 A- T8 U
( t. W0 h4 t! w$ c% j& E
5 k! }5 C6 q- {$ I2 N女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
" w8 t& v2 e/ C, l% O

% k8 ?: O) b7 F1 X% K
5 y3 i0 g1 n( T; J其實呢D 就係要改lor
3 V( T0 `- H% d. u個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識' i& b# z: n$ R; I
, V( U$ _. @% N6 Y7 c
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....