嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
2 f* U/ X& |8 w. |. q& J
5 ]4 T) K9 T9 b) I' J# S% h# Y[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
* m7 b6 L0 }2 O, _0 Z唔知有無人想買黎男裝著
" b8 k" Z: \& b4 o
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
/ q* f% A2 D  `0 N6 |穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
. ^+ e" Z6 m! s* K7 I) x7 L( ~0 y/ k. C
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   : K* h$ i9 @+ U5 u2 o, ^' X
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
% x; r4 i9 j4 z* }1 x穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
; l9 `' j1 }/ Z6 w著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
6 d! G1 z6 z) P

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   $ ?5 ?7 C0 W  i" i
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
" Z: r: G2 e& G* d* x! T! ]係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
/ L& x* q3 ?2 I# {! ~2 Q歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
3 X0 s3 _" i' k) a/ r$ g0 F
0 _. U- b1 p, g6 W) F但我始終覺得) x1 D+ f# O0 S
服裝就唔需要分男或者女2 h- \. @- R, w8 m, g& A: a2 I
著得舒服,自己鐘意就OK
! N# h% U4 t; H6 @+ P6 w  Q! |只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
& A- u0 d% B6 {. S% ?( {女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
+ `, u2 @- J: U  w8 f8 {$ V! i+ j8 J% n2 B) M) [* S
想要改變5 ^8 E- f0 d/ [: d) r/ \5 K
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
% d! v+ N. b5 h. S& c* m+ e# A其實不嬲男裝都可以著裙0 R9 j8 N! @. y! f, f: l( v/ ^
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙; m4 ?. s/ q% B  P

& m2 b2 n' O  G& e: _7 o6 n' T但我始終覺得8 M: a  N( H! K: [
服裝就唔需要分男或者女
* i8 D+ I9 l! ^3 D3 P6 R著得舒服,自己鐘意就OK; K4 e. ]  g& \6 m: e6 y6 K* E
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
, q2 J6 z3 s9 x! E
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
% ~/ y) J! `! `) Q
( l, j1 {% e+ u6 p" h係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
2 k+ C0 G% L: C( u# J+ W& s! o) W+ P. P7 H/ {2 e" W( I  g

% K+ z% I1 a7 W其實我又唔覺呢款好好睇' v3 C& ]- L5 S1 d/ N5 o" {2 U
純粹表達下
3 Y. [/ h( ^4 E0 u9 F9 v0 U對於男裝裙的意見+ ]$ g% X: X; M$ ~0 S) K0 e
6 j+ e( j6 P  w8 f/ _9 `
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
* @$ _) Y- |! i, E- B
' P' c4 n* U5 w+ i3 q+ d  W2 S) F0 c/ U

% q! r: P8 q5 V8 X9 i其實我又唔覺呢款好好睇
/ u4 @5 Q: z/ g4 D純粹表達下7 Z, p/ B/ y5 r8 D7 Q) A
對於男裝裙的意見
/ I! }5 l1 R1 L% K6 s
$ Y3 l! J' L) O8 ]自由社會,可以不認同我的~
0 x; _# F6 ~3 k8 r0 V我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   : ?$ q2 [# k$ e# x' r

* E4 N$ U. t5 J7 i! h我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
( H& ~# R4 x6 r原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
% r& R6 P9 G  f. `因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   0 i( l, c! Y. \- L) X* c7 b
其實不嬲男裝都可以著裙( h+ f* [" `9 F  m) j9 L7 ^
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙/ d0 I; E1 x1 H

5 w% N( ?6 _' {( o但我始終覺得' c) Q  A; g( n
服裝就唔需要分男或者女
( m8 K. J! b9 E4 K7 g8 s/ r0 l著得舒服,自己鐘意就OK
4 p6 j: N- c" _4 W" V3 Q只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
9 v1 m1 j5 J( A) W) Y1 K! ^/ u% N
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   8 }# l5 c( @9 S

# V/ k4 f$ H+ ]$ c* ^0 m原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
( Z( L; D/ P# u0 g因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
- E) n8 z+ G0 Q6 Q6 z
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   
! o: T4 a) k* v' @9 W
9 f$ y2 s7 M# j4 p; R" M6 x' t' t' \
8 J% F$ W$ r8 ?) M$ t: A( O2 Y女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
* Y/ w. p6 \( ~9 c* t. f
2 q; B' z# p" k, g
$ g$ T; K/ H. D0 K
其實呢D 就係要改lor) R! Y; u' ~3 Z8 p. m
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識' ]' [/ P* i$ P1 S

: H7 ^6 V6 y& F所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....