嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
1 o0 [9 I% F$ J" w* p6 z我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   
7 [" r2 r- p; \: w我緊係當無事la# }8 Y& y! x0 P7 b; w- H9 W0 @
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
4 W3 a2 E! m8 ~5 p( q$ O$ C  O其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
% Q( a% [" \0 f3 l' h9 Z! x今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
. O( i' J' |( ]; V$ c1 |4 t時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
& y" u. q, G1 H( A" g今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
, G& w# L, G/ L. A鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
; n5 Q% @0 f$ l7 i+ E* s5 b( _我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 ! u+ o# ~/ B) V8 C
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
( m7 f$ ^" A( N  ~- e
師兄有冇試過用大毛巾玩?
/ r' [, y2 s% w摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   % b1 x1 [$ v3 [3 H
今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
% d& ~7 ~; S% q# m5 p% k6 c3 }通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
1 o5 Q& w# }- K1 k* r5 X* `, A每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,," a# Q: h( [: b4 l
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   % D7 b( s. y! S! B4 z2 p
6 `9 ?5 x- z- c
師兄有冇試過用大毛巾玩?
$ u9 u5 s9 i7 s7 e3 T8 i3 ]# r摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
" R( r' k/ h. Y- Y1 M
- L0 `/ p6 M( ^# F8 D6 P請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   - \, B7 X( {. x8 i3 i$ q

% N. J9 C# ^- r' ^# }通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
1 _* B% V2 U  q2 p, {每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,- @" \3 E! t9 e3 d( T
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
2 i; f: R2 P) V; {7 ?0 b$ k$ n' N, n' k: C$ B. L2 G7 E/ Y3 h
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......- h) t; f6 y7 e+ ^9 T
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
- Q3 \4 g) S! [; J 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
- q: V( [$ E! a$ v7 o. y2 t, r不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
$ D  h- R( J8 B  K有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   1 i1 x* t" V2 R
2 l; z& u0 N+ ]: l

. Z7 v* |3 ~; t請教一下點摺的呢?
; T; J( T" k2 j5 J( n: W1 J8 f其實方法好簡單架炸../ T( X: g! ~, g
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)
: e3 V1 g# g  T( B8 W! N大約$605 b( i2 _7 q) o7 Y# n: `
我之前就用這種毛巾玩.., K4 g8 J8 j& v/ L
先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)+ y* y2 c4 q) I( I8 O$ Z' a
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)$ I4 E( S2 y3 z! d1 `7 G; i
這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考," X" g! W, W8 l2 l9 x5 s
大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   9 @! m& z; |  O: u0 K9 A0 Q; a+ L

$ j" I; j# H. ]) M7 x3 C: m# k6 b+ d; l% u# `! B0 a( M
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
6 o; `" Q, W" E/ a5 G  ?通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
/ |' c4 ^3 O) E" S 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
7 D9 g# j5 g( G) e! K1 R4 |! o不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴# H1 T: d: F# w* c0 z3 j, J
...
. j6 O* Y' V% w" b$ U( L6 {5 d
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
9 r( U  l* A4 T7 c8 a/ G6 J再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識
+ p0 R, Q2 g4 D而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,/ B- Y* R1 ]3 {7 s- F8 j: J4 d6 d
所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   3 A8 M' F& F4 \  M
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
5 y2 T+ `9 r5 R. Q  p& W嗯,師兄原來鍾意這種風味,
& x+ ^9 W" f2 b1 |其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片 ) O5 O6 v% C) S0 s/ O
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
$ \6 D5 t4 c" B, K$ u$ J+ m/ O
% t  G4 K& {# \6 D. l# P3 K0 y6 l+ W7 ?) ]

# U2 ?0 ~7 p+ W9 m- A

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   
- V$ B$ W* ?2 i  s1 B; L好厚.我諗一定好舒服
: K3 m; h& b5 t; y2 V; L9 _6 l5 b- l0 Q! S( B3 L3 ]8 C1 ^

) D* ?4 ]9 }+ U係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下4 W# U0 V- h: |* Z6 b! @7 U% r% [

! a, N% Z+ m9 y6 [0 t# k% A7 A[ 本帖最後由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件