嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?7 \7 d% y- a' u1 c' ^
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過$ f% y' n9 c5 z- h& z
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」  E- v; z+ d% h0 d+ g+ o. o
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
+ q; o2 F! h( t; U* F
" I1 P$ e8 f0 z0 W不過
  a2 e& v$ I8 z' D1 Q絕對不建議, h8 [6 W) I# N0 i2 `" z, }- @
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用& D7 T' D4 y0 ?. ^7 M5 f* g
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
. [/ V0 ^6 O1 M3 [5 C( P, a
! U/ p% ]' V: n) C個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有) E% V% R& u' h4 j
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起  G1 g: L9 m2 ]+ c3 I

; b; ]2 V$ v) x7 u但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
# o3 A. h$ N8 V連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
1 G9 ]& w2 X" @/ _
! u5 V" ~6 s+ L3 P3 `: G4 s# r我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好2 ?+ d. i9 W2 U0 u& L* }
0 A7 r, a4 A, H- U
* Q/ ]0 m7 I  I/ c
起碼入女廁唔會比人趕出黎先
) Q. M: m4 a. J# m) n6 E% P2 Y7 }0 J2 a
# H$ Z" s' K% x  R6 _
副作用:
6 j" T( ]3 Z1 d- W0 ^頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
( h0 W# o- C( P之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁. W/ i) i/ L7 O5 d. E5 N; S' V- a
& q) {4 ?9 k0 |

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 8 i1 a- g. l. w6 v
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
+ I+ \& `! p' @* `& R再加埋屋企人一定唔比 & U$ D' [* E( q; P. ^8 b
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
8 J% y+ b+ z* \吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。- q4 x) q+ K/ Z1 D& ~) n( E
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。: x$ _5 _: q, D' f
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
8 `0 x" @7 ?6 A5 g' y6 L藥唔好亂吃!
7 \9 @$ Q% o) g2 M# t- i吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。, |( \& x8 s' i, O# S
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
! d. F* l  }$ ?4 n! l; S9 |搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
- W( f/ U* C2 T3 {7 d- d+ B/ {. T
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
' `4 {, |1 w. w7 B食药唔會令個樣中性d
% f  q6 X; ]5 V: S
要整容先做到
! s4 W, D! G! n) w* O" {3 z3 s! i9 B' i* M* D
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變; j- y4 T+ Z" v1 x2 h4 H
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   $ H: d$ c' y. L, Z4 C% A- K: C
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
6 @9 E0 D" P+ z) t( z& [  U2 a) W依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
4 r3 n7 r- s& U1 J/ l我就係你講果種人 ) t1 V2 ^: ^2 \# G9 e. X' ^
好想有女人既身體,但係又好怕做手術# n. D' ~' R/ o* s/ H
再加埋屋企人一定唔比
1 `$ N, T0 \5 q, |1 Y所以想食藥令自己個樣中性d
+ F4 S$ f& w+ E* o! A+ R" @* ?
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
% O/ g& V* c/ X. ]食药唔會令個樣中性d
+ }3 X' h9 o* S1 i
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
: B( z) J1 M! K$ g" F先把頭髮長長吧
- T  D1 X* l! o
& r5 o8 `# E7 p" j/ R! b
0 T  v! {( y) Z/ a; v$ }( ?+ S
其實食藥會唔會令個樣中性D
8 z. j* G) ~% v呢個問題好有商榷性+ _/ b  I2 g+ ]: l9 O, k

! f" O, o6 V& x$ Z不過
7 h! ?5 w7 K( @0 {; z食藥係會令皮膚幼細滑溜少少# `, e2 q4 |" D; x/ ~; K0 E
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
, `# w! t- \1 T; b, S2 `* X" r當然長髮都係其中一部分啦
3 l" |/ v/ b" l; Q: k衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
2 o$ G' L1 @/ w6 T1 F4 r男人食避孕藥會不會有副作用??
$ W! N4 G3 l! G& s1 t/ [2 B/ {( x6 _: r: g2 ]

k* A- X2 q# `  N! m2 y
% k0 t4 K+ ]! a7 F- a( O# K" U6 R畢竟都係雌激素  ^( i# P# A: d6 l: H
除左本身女性食都有的副作用外
+ c) T" b' ?: c5 l8 |+ w
0 j; t2 N5 b7 \有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
4 }$ t' e% S% s# p* k' A
$ i3 \: s# Z# d  l6 k5 N5 \5 c[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
6 ~  e) I0 y+ ^9 Q" Q5 N( a+ K/ Z6 \* b

8 w; O7 r, e. u$ u) f. g
/ Z0 {9 \8 @+ `0 @3 n. f( ?
" J) A" T* d" @7 B3 Q畢竟都係雌激素: v5 r- n6 d: f, {: T
除左本身女性食都有的副作用外4 Z" {/ f4 Y4 [5 V: Z

# I; e" Q2 l$ u, d有機會影響性器官的運作
1 s/ i* Z. u7 X; d$ O
, T. G1 n0 h2 F- k* z: r' n/ m玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌