嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
3 h9 m/ A7 T+ p! e1 d: H. \! W會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過3 v( x6 A& J! {* k* b
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」  b0 E2 j1 H" W5 y
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路- _1 @: b6 |: Q1 r; Z
5 }% {; `9 t* H& F% F
不過
3 }; F: p8 ^8 M) B9 J5 |絕對不建議, `, o9 Y+ g& l2 z6 l% Z! {
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用% H4 X/ x* J: n# [
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生( x* n9 z% K- ^$ i9 A( Q& F; ]

8 T& u& Y7 M* C( e4 f$ |1 y個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有6 p5 t: M. ^% B4 R( V0 l/ {4 p
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起3 S6 w3 a" V" y% }* J  L- q

0 p0 x( l+ F6 y; O. i/ Y6 t1 `" A4 E但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
. ~1 w& Z) p7 \5 {  ]' _& M連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 * i* `4 [& t  l" ]( C
  }3 a, J: o( y9 n+ d/ C) r7 P/ r
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好1 B' d  o, B% z' I: e& m9 R1 V6 h
& C; N0 ?( F: g) t7 @1 n/ S3 x! a
7 o0 d( ^& G) r7 a: o% g
起碼入女廁唔會比人趕出黎先
6 Y" I' S! z; n" M6 B2 R
9 \, e6 X/ H' g# C
: t. _7 A$ d4 Z# }5 p' t1 {副作用:+ ~- Q8 {: B  Y0 D2 h$ A
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦. L( E& e3 k- J0 e$ I
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁+ ?7 U! S' @( j; r, J, C
6 w. o0 e, {) B, O

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
# h, H& q+ G5 |6 \好想有女人既身體,但係又好怕做手術  C: @/ E4 G; B# y
再加埋屋企人一定唔比 ! R$ c4 Q* ?4 ?
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! 0 s. Y" }- H% v6 K5 Y5 A1 K, P
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。0 L6 s9 e' U" W, G6 m% o$ j* Q& v
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。! s6 z1 {+ z" P5 w- V
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
1 D1 `+ A% G' ^8 M( E8 ?藥唔好亂吃!   T5 q+ j3 j1 V7 i0 g0 F
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
' E6 d: U  H# Z5 h我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
+ Y; F6 P) C. e; I. h4 o搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
+ t1 U1 l# F" S8 R無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   7 L9 ]8 ], n. E. Y& `/ d! k4 e  M
食药唔會令個樣中性d
) u& q1 Z. v  F8 F2 N/ i9 J要整容先做到7 y: s1 |& N2 r3 X2 Q; T7 H) b8 T

0 `2 X- M' [1 a我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
; d* j8 W  i5 Y6 v我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   3 f  M* {) L* {$ K
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
; w( T/ m, p! o% F依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
* G) G* C2 i/ t1 L" B* [0 A我就係你講果種人
. ^& u6 l4 u+ a- j6 I好想有女人既身體,但係又好怕做手術* S& ]0 [8 q2 X' c1 L3 g, ]6 \
再加埋屋企人一定唔比
* G  e6 E5 K# u/ L7 [% ^! a所以想食藥令自己個樣中性d
6 a3 Y+ N# c4 c9 H4 ^  E/ D2 x
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   1 ]" V! }. n3 E; g2 c3 k, _0 P8 I
食药唔會令個樣中性d
" X. a. B) N; P9 M( p  R
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   . C5 K! a# d/ d9 k1 y. c0 L
先把頭髮長長吧
' D# P6 X8 Y. X7 F
5 n+ J7 v5 B2 M9 k& {9 i# P
8 d$ p# @3 V8 V- N  E3 q
其實食藥會唔會令個樣中性D! @4 W1 x& ]2 s! J; A
呢個問題好有商榷性
1 @6 V. N* h: y/ e7 l/ U( n8 f" u5 d/ b8 r. j! Y& E. r; ?
不過
+ _2 w1 D! p& G0 i( ]" }* |$ G* ~食藥係會令皮膚幼細滑溜少少6 O: \  W5 g1 C6 s6 g
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
% m+ G. r/ z, d* W' R! H當然長髮都係其中一部分啦1 V) B1 j" Y& x/ d5 p
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
/ w- N8 I% G' J0 p5 b男人食避孕藥會不會有副作用??
" r' T0 V4 N0 P  y2 N) X
3 p; G7 @+ `3 i% M+ U' `* z4 s+ n6 ?: ]; q, \) x$ b2 L4 ^. o% B
3 D8 y) i: D# `$ t: k
畢竟都係雌激素; D! p1 q( ~  o5 E
除左本身女性食都有的副作用外
" y6 Z2 p  X1 `( J! l: F# x8 B( v2 S( D9 y4 D
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
6 O5 w6 E/ D0 M6 g& Y2 `1 x, y1 F
, [2 W' _; t/ e+ K[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
0 P0 q4 Y# K$ h3 N5 |+ x" d9 W- Y( w) l
+ X" q! b* R, A: r9 Y- A! ?
+ ~* N0 S  U2 R# {# _  Q  [
$ O* {9 g3 ]% w/ a. ?2 O# [
畢竟都係雌激素( x' V! L/ k6 g0 B! S" `' u
除左本身女性食都有的副作用外
; l! u% j$ n* c  L6 v( T& g" N6 v' ]) }4 Q+ |
有機會影響性器官的運作
3 E+ P. T+ \" V# r: s7 S4 E7 I, s5 X% j1 N. }& E1 Z" M& E' u$ ?
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌