嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
4 H$ x- e4 I0 w& X) q$ `: S  f會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
9 V$ ]* h4 @5 D* f6 e0 ?! @5 V: g理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」7 G5 Z$ R  T5 h1 z& `7 C
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路- O4 s; b! `" \! f% e: d

- C: f# T; }. V不過; T' d6 s+ ^% n2 P4 b- P
絕對不建議1 z; l2 N# ~* ]4 f0 M; L
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
' w  h9 a" e5 b8 K1 c- J由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
  A+ f! G) o( m/ s. l8 X" s. h
; l* S1 R! v: T& k( g7 n8 U( L個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
# f# g, Q7 [3 n4 G0 l) J) s皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起" r' F+ r: F; V+ I4 d& y; [4 l
1 O8 z: u6 L4 ^1 H5 H4 s% j
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
, w5 L  l) m+ O連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 5 d. w, S9 \5 [  S# r" g6 T

2 e0 b1 E$ O6 H- W我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好8 ]: q# X- g. @$ H/ U
4 X7 r8 V3 l/ t) N( M! \! e0 l

+ x6 a! L' {3 b: n0 [起碼入女廁唔會比人趕出黎先 ; _+ }; d  m) e6 M% ^2 P  }

& k2 V2 \! i- |* N( Y/ `7 D: ?! Q9 e
' G: k. y5 E' ]副作用:
1 u  C0 z- _2 \2 ~4 ?% S頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦3 m  \9 k: W2 ^3 e
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁; G- a! a" {( U# _( v

8 b6 _) C. n- S3 b' r  y3 w[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 5 Q' @# ?. y/ e  W0 v: r
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
& b5 S, b! x5 F( A& P! G再加埋屋企人一定唔比
' }+ w" q7 ?! ]5 J* l  e( v所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! 3 w3 o# U4 L$ e5 j$ a8 p
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。$ ~& f3 S  Z; c5 R0 h; T& G
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。: D' g( T) J% [0 w4 k
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
# e2 T9 ~* W* Q5 e* }3 C藥唔好亂吃!
. U  `+ g! c0 B吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
, v: m5 R5 g* N6 R; X我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。' S' }2 _) B/ L1 C
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
3 S- M! k7 ?7 U( k/ A無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   6 o3 r; H1 v% ~% E  F7 ]+ z0 }
食药唔會令個樣中性d
6 c% o7 P" T$ V- }5 L6 w" o1 [要整容先做到2 j( R: y4 g+ p+ S; r0 Y% r! E
  @  S4 z8 Q  I
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變: ^, t" T! F6 s: g: |8 D+ W# c% D
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
: c4 E& i" O( T就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
% i# _+ |, f. f依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   + x2 f( ]/ X! d; Q$ c
我就係你講果種人 7 `/ a& K( z/ L6 v) M1 q/ E
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
0 i$ P2 D& @  t0 S4 v再加埋屋企人一定唔比
+ v! c# k5 k6 b' ^) b/ S所以想食藥令自己個樣中性d
/ E0 m9 @8 d! Z% `
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   - y. a2 C3 X/ _: r+ o/ k( q! J% p$ a
食药唔會令個樣中性d
. i2 Z$ f' g/ G4 Y& u: {
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   ) v/ k, F) t  I( g
先把頭髮長長吧
$ m. e- F9 V. O( e3 O' v
* e1 }: P5 Z  \2 \( N2 V# ?0 A8 L! o4 S
其實食藥會唔會令個樣中性D
) S) |) P, f4 V/ v4 o呢個問題好有商榷性
+ ?  B+ X6 w) A: O2 U$ P
2 q+ q8 }" t; o" a1 e* T* ~不過$ F. `3 M- K2 l5 T  i  g5 v
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少. b- W2 y  i! Y  d6 R( ^  w2 a
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
0 A0 M1 I/ Z% Y: ?4 F/ R4 {當然長髮都係其中一部分啦5 `8 ^+ Q' i5 F. T3 o: L
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   ( {9 |; @1 S+ j- Q) `: \8 z' L
男人食避孕藥會不會有副作用??
( Z( Q, X" Q, a
$ ?  V! @  T2 ^+ z1 Z
$ F% e% n6 u4 J& w) `/ A% C: g! A! _" {5 F  Q
畢竟都係雌激素
9 L0 N+ b3 X% Z+ _5 D除左本身女性食都有的副作用外' G$ [0 I) P) N! a  d

' R7 W  k( c, u, @* a5 b( I" t5 n有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???2 a/ u7 _0 ^5 s$ D' n. h

6 V+ N4 t$ u5 M$ h3 t5 ~[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
5 S  k  U5 M8 ^5 S) _( f
1 e8 v% \6 m% E% v1 N0 \4 B) d! @: g4 ]- p9 ]: z4 M  r8 Q( V

" |3 P, @8 L; P, C' Z& k$ E
" L. H( `7 o  I畢竟都係雌激素% E- M# I3 @7 P$ K
除左本身女性食都有的副作用外
5 o( r) c+ b) i# A7 q# Q% @( T$ N; z7 t3 f. O6 q0 S- v. B% E
有機會影響性器官的運作
3 e# ]& K4 T) y: {

G6 U2 Z/ r  h3 J玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌