嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
+ i6 N4 ~" @$ o# |( l( @, J  R) n會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
2 W( _* g5 r& h6 p" z$ {2 i理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
# @; \5 }. s5 X7 a# m怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路( d2 V. H% I2 p% Z
5 W5 {  N! }" L8 v5 y
不過
) a) ~3 l/ K- g/ T絕對不建議. P& B) x0 G1 D
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用$ C1 y8 Y  t# j! C  Q
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
7 a' W: I7 q  j% i9 M5 a) w0 ?4 u
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
6 k4 r$ ?( d7 J皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
( y. E9 i% K& c9 E* {8 N6 i& B# ?. m3 s& K
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
$ T2 g$ @: I% A  r8 R- j連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 ' U; l9 h7 ^2 g1 Y0 O
/ o3 ~2 X8 L: ^$ b, M
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
; q) g& m7 W- n1 e' y6 W1 w' `8 x2 E8 z. r5 p! h2 |/ Z

; D2 B( k' U; ]0 Q起碼入女廁唔會比人趕出黎先 " V. }9 N: g. q' j; h
; ~+ T) @9 ^1 Y2 K
+ o9 g9 v' E& ]$ n! H- A
副作用:
) P% I! p# W# m7 w1 [4 Y; G頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
- H: q/ L! c& z& u  I之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
: Z4 L& Z) Q* Q9 ~4 s
; @+ Z9 c2 E& {% _0 a( ]4 T[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
/ i: D- D/ L2 a. p2 A4 c6 r4 s好想有女人既身體,但係又好怕做手術
1 \5 A* p( S* v再加埋屋企人一定唔比   R2 O7 J- h8 k& x
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! + ~7 {# D# u' R& i
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
" D( _, e) u: B/ i7 E我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。! c1 P5 b3 z1 a
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
4 k. i0 p0 m0 e" g: u/ S藥唔好亂吃!
* h0 S; F# m0 c9 ~0 U% r吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
" |2 o& e4 y5 |0 O8 R/ F- s我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
4 g  y9 x! n, K) Z: z搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
8 H8 c3 t- f$ ?! z4 _) y6 p無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
- e* q) `7 U; |# C" C食药唔會令個樣中性d
4 y9 ~4 f+ m1 a9 x
要整容先做到
! \$ v' i9 Q3 O
3 u6 X1 v3 N5 _2 m, {/ E* c) e我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變. ?# u8 J% ?: d) b& e
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
5 L$ T% T1 f) z( a0 g6 S. F就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
' I5 U& ~  _; t' H, @
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   3 }7 ?# I7 Y. H7 w# i
我就係你講果種人
! v7 V7 \. s) c; h好想有女人既身體,但係又好怕做手術
' }) }1 Q# N, G# j" K2 z5 D再加埋屋企人一定唔比 0 O9 m/ g% ^( m: P1 R1 d
所以想食藥令自己個樣中性d
% u% M: n- v1 S7 R( t) K* P
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   1 w2 z" k2 g" N) I
食药唔會令個樣中性d
+ m8 W& B' v( q5 O4 w' U7 i
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   ! F* M7 @( Q" `
先把頭髮長長吧
1 n0 f% a* i4 c

2 C2 ^) {4 G! X; c6 n! x, g- A1 F- O4 y
其實食藥會唔會令個樣中性D
( [$ H, T8 q, _: _呢個問題好有商榷性
, e. L  b" k8 u) S/ m0 U
" l  \' V  x8 l$ o9 H. j6 U2 u9 M不過
$ i' R2 V) N0 h食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
3 x1 j3 X( y9 m都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分8 A' R- s& d: t& J9 \- ^5 [
當然長髮都係其中一部分啦$ e: f) T0 `6 h1 C5 u
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
% q) I9 k! W, y6 Q男人食避孕藥會不會有副作用??
( P: ?9 x( m# q  `5 P+ [# Q& n  Y
" o1 o/ b- |' O1 F# C/ P  T" S" q
' q; z( h$ T; |: `  f8 g4 H
* L$ L1 F4 X% N$ Q
畢竟都係雌激素- ]8 u% R$ P0 g1 Y8 j/ r) D
除左本身女性食都有的副作用外
5 z8 [- \/ K7 d8 F( G+ P, U+ `4 Y: c: Z) I( B4 N
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
) V0 N' s$ A7 ~; i2 Z* S( ]" {' e* B* g  P4 O; a

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
# V/ s) a% b+ q" O  J* x, h! F7 c$ u; `
3 z' _: I+ i- [) ?0 }( b8 T$ R2 H" K$ L4 R
8 {5 j6 p. X$ D
2 A) D7 _# S4 _) e$ {. f
畢竟都係雌激素$ U, w7 l, v1 s! G
除左本身女性食都有的副作用外
6 g( ]! A! P' P+ S; c, t& M7 Z& w0 b. p! n) g% X- O
有機會影響性器官的運作
8 S4 X/ C9 ?" B+ C2 g6 s: c

4 r$ |3 I4 ?2 _5 R玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌