嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
# Q  P) r6 [) h1 H會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
) m$ ~, q  v) t8 q2 h理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
' J3 e0 L5 j/ U7 g& I: p  ?怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
5 A  _; H5 Q% C# A/ ~$ _$ {: z) f4 B3 V7 B
不過& R/ @0 c- a" c+ |
絕對不建議: k; n& K1 c7 j4 |
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用- S* I; G/ Z7 y
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生6 Q) s! v. D$ r5 q
2 s* `; |( K! C/ Z" S/ \
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有2 J' c% ]. N  w2 }( g; D
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起4 c! j, b6 y4 k9 y( R
' Q  ^" k, k: s$ `) i. ^* b
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同1 u  X2 A3 A4 L; w( r0 Z4 k. e8 z8 D  C
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
0 q& ^) v" s% B2 ^+ ~# u% y/ ]! V
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
& ]7 H: }9 g' h( h* X4 C7 I2 p7 g0 g' P8 _- x2 U

. }  w4 r3 B4 {7 m" G% K起碼入女廁唔會比人趕出黎先
$ G+ @1 J, Z- Y+ M) h7 k" H4 x9 M2 ~
: X% f1 ~2 d; H
: K3 |: k# W" _, H副作用:
" E, L8 O; l8 q5 q頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦  E- u; {- J# i8 q, S( K% g3 F, e
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
- U1 G% P% {. c* @& g5 C4 F1 v# v$ y1 @' T7 [

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 - I2 l2 [' V( q6 x2 p
好想有女人既身體,但係又好怕做手術  f, h  Q" M( }/ ~; f6 o
再加埋屋企人一定唔比
7 e  d0 ~" o: d7 ?; W" B' D8 H& G所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! ! N: R, ]2 }2 o6 k- F" q5 e
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。7 C; S, H# P  d5 [# t
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。7 O7 V0 r2 Q6 U, r6 X2 f4 X
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   5 |% [' A" e3 {& K/ O
藥唔好亂吃!
: l0 M3 M& U+ a6 g' \吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。' x- `0 x! W0 j& T/ K
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。# l5 v% O: d; u* z1 @% r7 J+ J
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
4 z1 h8 ], F; y2 F) l5 {無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
9 i) T$ p* k% B3 c' u" U4 U5 G2 ]食药唔會令個樣中性d
9 \1 {" \! K; C2 l( d" @要整容先做到% s" T- o+ |6 Z9 t
" A, P+ m5 m- x: c3 [6 b. v
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變+ N$ f+ Z- Y# ?( M' m
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   ' K; z( J7 L3 x3 e: O
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
$ a0 s+ ~2 u1 o3 d9 R' b# \: c3 G依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
  e* V- i6 m* M; l+ `: {3 z" p我就係你講果種人 3 `; ]9 i' _& v( r9 x8 K! [
好想有女人既身體,但係又好怕做手術* O4 V6 o- k4 v6 u
再加埋屋企人一定唔比
" z7 g% p: C& v所以想食藥令自己個樣中性d
# D8 }9 p# M3 s
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
. ]" {' i3 k3 \, i6 a食药唔會令個樣中性d
2 a, V! Y' r2 I0 R  B. B" B$ J
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
, ?" w5 D3 J- c& Z+ b: g9 R先把頭髮長長吧
( {1 I3 R* S* q5 i* I; K* ^2 V! l7 {0 M# m! |

- u9 C4 I5 O/ h" R) w% U8 d其實食藥會唔會令個樣中性D" w( G6 |7 T& ?% R& f
呢個問題好有商榷性. a2 n- B+ e2 N
( e( X% o6 E: j. U4 F+ i" g
不過1 ^6 g  K% @& h% W5 L% U0 Y
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
5 n# A5 ~$ @' ^9 Z. _4 ^) v都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
, j7 A* A& P; W' u當然長髮都係其中一部分啦
, N8 P4 w! ]( a; n衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
0 ^5 F' z8 {/ R9 |7 S- A" N男人食避孕藥會不會有副作用??
5 ]1 Y+ F) P; V0 m. [3 p4 W; A: G7 C3 \: Z7 H

- c+ t6 D; i8 r- [2 Z! g* `
9 T; \3 V6 |7 L$ h; G畢竟都係雌激素7 h$ `2 e6 E+ H( u9 U  r
除左本身女性食都有的副作用外! H) e$ O( u/ K$ e4 y9 b6 ?4 r
, B2 @& B% ~; G0 _) v/ h3 z& M
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???, }, q) C/ ~5 E1 Q3 ]4 Q. g4 a) ~8 y& _
9 U$ p; u0 ]1 z3 b, G* ?

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   8 j( g* B2 F1 Q* U. n

& M5 e- k" D' ?* j4 g7 T3 y4 _, d, k

1 ]3 p# C9 U, Y1 I& Q2 z
- d4 ^. O  v: C& _" a- |- H畢竟都係雌激素1 Z* t6 [7 l/ w! O" \$ @' _
除左本身女性食都有的副作用外' P! V1 }( v9 J+ q: {1 }

; Y# Y8 e& H; g1 V$ T$ m# {( H有機會影響性器官的運作
, ]- M- P4 A* k. w5 \4 k9 A: ?* y
2 j, w& l  V( K2 H玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌