嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?* [6 [5 }0 E7 W# X/ P2 o; k/ J
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過: r% O/ l: p. l* y0 Z5 P
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
6 a' W9 @3 E' `7 g9 |# E怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路6 V  V: _8 v) j  ^. C5 D

" k& r: F( u. f( F不過! f( J0 g) J4 \/ \4 c
絕對不建議
  M9 A( k& Y0 i# I9 F8 U畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用5 s  p6 @! e) ^" {* X; t4 E2 s
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生/ I! W$ d, d( p: L2 H  j

2 X' h9 f1 w. `: `3 j' X* e7 u個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
2 Z; V  |8 _  Y2 Y8 K8 e皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起  I( ]5 p. T* A4 Q' a& ?
2 `2 n5 ~2 S: l
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同6 d! {! g8 c- o
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
9 ?& t* r3 Q4 }/ \% w/ H& P) o( t' Y* u/ @
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好6 G  m1 e& q8 X- G5 g: B: U! I

$ l# B4 n  }1 p# D4 e( s
/ B# T. H5 B; a9 P, e/ \" |0 y起碼入女廁唔會比人趕出黎先
9 L! x  e% c  f0 s+ C! n0 V* s8 D. p

" }1 Y" r- w7 _6 B2 X3 _! a副作用:
! B. b0 |. ?! p' t' F頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
: t  v4 U. `* A5 _: L3 ]之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁# y4 f3 q9 @2 }, e% e. d

5 _  F# b! `7 S0 q* A% u[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 " g$ T, i! b2 u! r# N
好想有女人既身體,但係又好怕做手術% ]2 e6 l4 z5 d8 g5 Q( J$ k4 y2 f
再加埋屋企人一定唔比 ( o( D8 A: b  w
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
7 f% t! Q. _' A5 }吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。* i$ {9 U9 f$ E! O3 O  x, |& z0 P) \- ]
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。3 W! g# o, t# C0 E
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   ( R7 s1 D- o8 ^' h8 S
藥唔好亂吃!
* ~' p8 U9 `- l1 n$ t吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。0 E9 w, f0 W: V8 l
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。9 ]. w6 j- u5 Y
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
- J" G- r0 ~  V0 ~  _
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
+ h: ~+ l8 A% R- l5 }食药唔會令個樣中性d
$ k6 n/ ]( ^" W# I要整容先做到
/ e( H/ Z! h& \' T$ l2 G0 Q
. D- \: j) j  [4 Y2 [. R我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變4 i$ b' _+ g: O9 S0 [2 T
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   1 d6 R  z5 }" D, a/ `: [
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
+ W" k0 P1 ]+ V
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
+ c  A, i0 ^" v/ E+ z我就係你講果種人 3 f9 k$ T- M1 F3 l* n& R: X  g8 c
好想有女人既身體,但係又好怕做手術' U$ J5 {  i* S% Q# |; O5 U; ~
再加埋屋企人一定唔比 / V8 H* x; x5 U* e
所以想食藥令自己個樣中性d
/ S7 g4 X- d6 C, I: T
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
) X0 Q  p0 Q; B/ K( W# ~7 `* I4 ?8 [4 M食药唔會令個樣中性d
1 _+ J, d4 Q" @2 H" }0 g5 C! k
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   * ~# l% ?& X$ {' Z  C
先把頭髮長長吧
! d+ b8 E8 \% V5 J/ V1 x0 B* Z

$ A! Q: ~& ?* E% A  D. e" P9 u, m$ K/ T5 f
其實食藥會唔會令個樣中性D
; v# b1 G7 V! A+ W% Q0 ?呢個問題好有商榷性0 u7 c! V+ a* S# J" ]3 M  w

" \/ k6 }! l- ^7 U& q  N# R  G) @不過: \- _/ x" h- d9 n( N8 f; e/ i
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少  F2 h3 l' S, e, Q1 w
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
( J- x1 s- i, Y# y% N8 l當然長髮都係其中一部分啦( x1 v6 b- }  C1 C3 J
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
  A. p. a# S4 R$ x5 [9 l男人食避孕藥會不會有副作用??
- o/ R# v3 V9 R7 E/ t1 k

, f2 u% q* a# ?% W! {. _
* J. C0 X4 p9 _0 D7 u
! w7 h. a4 O: m; P1 S# ^, g. u! E, G$ J畢竟都係雌激素
& M0 p1 J$ T, I除左本身女性食都有的副作用外
6 f8 X1 I  ]" d& Z. J1 `  q' E) V. l$ K
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???6 ]& J# }; ?2 i4 i6 U

: D# M4 j6 @& O[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   * T. w3 I( D$ ]7 {5 C* \, d
5 X& w0 T1 n! }' H% Z4 g
$ o0 q6 [; b) i5 H

}& @6 v0 B2 D& M; f
' ]: l) g  j% h2 L畢竟都係雌激素/ w) l: y" U3 N5 \% T
除左本身女性食都有的副作用外
# f: ]' c" ^, @; {& |6 W1 B9 t1 o! B7 ^8 O. F. X" S) C- y
有機會影響性器官的運作
% W. c0 D4 j) B1 ]' O

3 Z2 z3 N  R# C; K% z玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌