嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?1 D2 `" @5 R, e4 c' _7 w- R8 q
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過8 f  l* o0 m, s3 P7 g
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
7 n6 u4 |+ \! F/ c; \/ g怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
' G+ S9 B5 l+ I, g8 B8 C1 v) I* W. h& J- k4 L" ^" N0 q
不過8 y% s* A( p3 F. A  x
絕對不建議( Q. k6 M" K; G- Z! F3 q
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用; {8 o: v# [5 C. Y7 \% p9 u) l! @
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
. V5 U% M6 H9 y! }) {5 }% ?& Q7 d" B7 @
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
6 x& ^% t8 F6 b4 T& E% ~皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
! n! e  ~1 w- j, A8 L# a) D3 `, R+ ?. N: ]9 Q! X7 k& S
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
6 M: T( {( K1 V! {1 o% }1 R連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 * H& \% u$ {' P3 a8 w

4 ^( G* @' S1 Q2 r我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好/ a6 J6 X# l1 |9 j+ y
0 R, Y/ t3 G7 b% y- ]& w
( R: h3 r6 F" Q4 J& g6 p
起碼入女廁唔會比人趕出黎先
6 f1 v9 s% h" i2 J% j2 e3 `
6 j6 F% V* g5 F* k( d+ @" q0 M! V" s! S; c: S/ d3 V0 y, ], G, k
副作用:
* v9 h0 _. e3 |* W5 F  c: J5 n頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦) Q: Y. p* w2 d8 v! n
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
3 @  _& j9 \0 L9 t
. j7 X, k& c# ]" n; p[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 $ j; k% a! m+ g& E
好想有女人既身體,但係又好怕做手術. X# O7 O; M8 e6 N2 H. }
再加埋屋企人一定唔比
9 T' j; O. y  O. h! W; ?所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
0 _3 T/ M9 ^* E6 I' L吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。# L+ ^, Q7 d( Z9 l& ^  x5 O" j
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。7 G: t8 |8 o5 f; v8 S
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   ( m9 c1 \4 i* j! y  i! p/ f
藥唔好亂吃! % K0 y; X- k+ I8 p0 l
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。! r% _0 E! i5 {
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。' |' \1 d, l/ F' q) h; G( U! E" T1 X
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
6 b6 {, `' M7 B1 U2 K0 h
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
" w' |! c" s5 u% C% R# p食药唔會令個樣中性d
9 h6 o1 J' D% k* M
要整容先做到
& G  ^' _/ q+ g/ l5 [
; r1 ?! {5 D' l  k我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
' q; d# [& P/ y4 q& q) i$ P; @, w我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表     t/ G$ f. P% `0 g
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
, H" v. c9 Q0 P! a依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
! W: k. B3 B" v+ I& n我就係你講果種人
1 W  B& I( g6 L6 |& _) F& S# N好想有女人既身體,但係又好怕做手術
  E* @  K$ [/ T& r; d1 y/ ]再加埋屋企人一定唔比
/ K9 O* f9 q5 E3 y; |2 D4 e所以想食藥令自己個樣中性d
  K; i" S% K, g* g: W( `8 o" A
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   ' R; A$ e9 L; I5 K7 j( _  l: ?8 P
食药唔會令個樣中性d
* h$ }. q: X. _. L
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
3 C; F( w% Y+ o7 W先把頭髮長長吧
2 @- Q0 w2 h9 w7 W$ c! D
. t9 M$ `+ X$ f  m- k, e- i
2 z' {1 U: c3 G9 C0 G& m% d( ^
其實食藥會唔會令個樣中性D
* y; u& d1 ]) \* [& P呢個問題好有商榷性4 a; U& K3 Q- K  k

0 F2 `1 n1 b  q- O2 x, H不過
2 B) _7 h/ \! q+ U食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
# d5 n" @7 p4 [; Z4 R" T: q都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
" [6 H  h* G$ x# _" |/ U當然長髮都係其中一部分啦+ F. A) v- @  k9 U$ N
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
# l+ V5 }$ n+ J  x男人食避孕藥會不會有副作用??
6 o2 Q# V, D/ w2 q. v& E- C

. m: _: a0 k+ m- `) f4 ]3 q6 V) n  L6 c& O6 S- v
# c  {8 Z. Q- I! c, I
畢竟都係雌激素
% f, ]3 l: O0 Y4 ?( P除左本身女性食都有的副作用外' {! W3 C& u! R: q

7 q. P4 F! _* G  U/ B3 {' h有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
  G2 m/ ]" f4 e) {7 y1 K: H- T9 h8 [: `& Q3 @7 S

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   - `- l/ @- u9 p

0 ~% o9 i- a: o
- U" V; f+ N: I' K7 y7 O/ d; z0 U! v0 w; U9 W, p  b
. i8 b- i& S+ s
畢竟都係雌激素
# u) _; z: \$ w& ?% B+ v+ T$ M除左本身女性食都有的副作用外3 S5 B9 Z3 I& E& A% U/ S3 D

2 [# Z* R. Z2 M5 r, [# _有機會影響性器官的運作
* a& x" |2 `, n) D, k; }3 G" _: I8 |- ^0 f/ D/ W, h3 Q
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌