嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?: N5 ]5 q3 F+ p& i  Q8 Y( M* z; l
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
2 y# T; Q$ i5 B$ P# b- x5 `; @9 ]理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
! h! E7 @5 }& e  |$ _怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路: c; }- y2 M& u: r' A( V
8 b+ K) |2 u6 L1 R
不過, J" D; d1 y' T$ R. r" {
絕對不建議% N* y. U$ `/ K, A
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
  U$ j3 j* L' i' ?0 E% |) ]8 \由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
( q) M! f# {4 Y+ e- P8 p; Y- ?. U; K6 \5 e
& b9 h. i0 f6 e  N% d" R個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有& n8 V- R: j, e8 Q7 I- C  o' t3 J8 C
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
' Y% g8 }# b. u& C3 r( u3 G9 R+ {! u% I! {- U: `* _; o2 h
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
1 x  o9 R$ j3 \8 t. ~8 q連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 + n4 y4 o" h5 ~

0 c6 F- t1 U' _1 f4 q我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
/ r- D3 e# k0 n0 j/ V4 j, ^1 U6 ]/ r( B* p7 L3 N2 l3 C
4 w/ @( i5 J1 b1 G( V/ J3 L
起碼入女廁唔會比人趕出黎先 1 N+ D/ G8 t. N3 t; X1 V

! A& C3 k: j5 s! [9 }7 t
6 b. x" R  t( Q+ B. l) Z副作用:
  A+ R8 [8 F5 s頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦) q8 t- q4 w. N+ z* {! x9 a" C
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁, X) p( H  W! J+ k
2 J8 T- b! i! p, c1 Y' t% V9 O* ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 + P# t" e& U0 P; b0 n) n" g
好想有女人既身體,但係又好怕做手術! d8 |5 Y+ F9 q8 b9 ~# c" O
再加埋屋企人一定唔比
. G6 r; r' f0 |, P) q+ r所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! . q. {, l( W$ Y9 W' o6 b5 A& W- ?  M
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
6 j3 [' H/ A% C% G  R0 ]: N我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。: k0 G' L) q1 B/ A+ u1 P9 x
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
& i: e1 v  g" n1 z藥唔好亂吃! # a+ {# G0 x( ^# F# W/ O
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
. `, l7 @  f6 n, n" T我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
" A4 `; E- ?& a' T8 {搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
8 F+ ~: Z2 c5 A8 ~% B6 [無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
: V5 B& Q: H2 O8 b3 l食药唔會令個樣中性d
* z  }5 h5 d5 J  J4 {5 L( ?" {% _0 G要整容先做到* R, H8 ^! D5 _* M
5 u4 K6 k' l0 U) }5 @9 B
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變; P: U6 i% h$ n* L3 X3 R" k, S" ]  |
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   / n( D# z  C: L% V6 J7 V
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
& u, D# e' |, W& ~
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
4 @& I% K- p3 t$ B我就係你講果種人 # C) X" [* a# Y) t
好想有女人既身體,但係又好怕做手術8 U& w9 O) a$ |! @4 y0 H
再加埋屋企人一定唔比 , q: C6 [, P' O* h# Q# K
所以想食藥令自己個樣中性d
9 }  @0 b4 T9 O! S
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
% T4 Y$ y2 ^0 t2 i食药唔會令個樣中性d
0 S- o4 Y8 R* h% x) a0 M: s
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   ' E% D, A( |" e- x1 }
先把頭髮長長吧
8 x; ]- T% `9 {) ?: R
1 Q9 r+ z* r$ R0 a9 t1 c: b

4 M. H5 i8 N4 n; X其實食藥會唔會令個樣中性D
* I6 \3 B3 J5 r% Y呢個問題好有商榷性' ^/ G% X* X, x! O! _
- k- ]2 a) v6 v4 v6 ]
不過5 K6 I3 A2 Q" F5 U7 D; P
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少# Q. S7 C! s% o/ }
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
" d9 |+ O( ]! L7 B- O當然長髮都係其中一部分啦
8 a1 k% }1 {3 ]0 l/ q) o$ E衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
% T3 L5 E* t9 O# H. f9 i! e男人食避孕藥會不會有副作用??
4 d: s4 `5 l( H5 \* m4 w' \* v, @

4 B7 Q: r8 o! i# |7 a
% h- F) t+ v, d: Q) |
( ~3 \0 \4 W9 v7 y' f, m- y畢竟都係雌激素
3 [* {# C6 }* t0 r/ q& `除左本身女性食都有的副作用外
1 n* J1 z( N, F/ r- Q6 q* O0 H% ~$ y
. f* l0 X* f5 v2 H! e有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
. |# {- j1 `! p1 X& F! g5 B$ ?. ~+ E- \8 [! n3 A9 t, t' ?; c. @% s

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   3 i2 V, }) Z# ?( H

6 n8 w- ~% {0 ^; k
0 X5 E5 f8 N# t- x$ D9 W
  y$ G; c2 `& M. G1 {. A8 @5 U5 t7 O" [1 z
畢竟都係雌激素
9 v7 J: M4 {" d! T6 b) ?8 i) J+ ^1 N除左本身女性食都有的副作用外
; w# R; r* S6 c3 V' [
9 M0 K) S' f: R$ l. u% m有機會影響性器官的運作
7 c* H% |2 ~6 S% e+ Y: q, A1 y! H) s$ i" m& x
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌