嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
; Q# |4 p& Y5 _, |會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
! ^: s& |! P8 e1 R" Z6 U: A理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」' Z) p. }& ~) k
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
; h8 J& c% c6 t+ `% k9 {5 X
  `7 d) }9 \  b! g+ h不過' f" X1 |0 I& D) {7 d7 \; s
絕對不建議
2 @  \+ J& r2 f6 U2 V" ?畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
2 e$ M& y6 d' @4 n由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
6 R. w  ^1 \* _) r$ {
7 E' ~4 m$ \+ E; ?6 j4 ?& w個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
% h$ K: J/ y3 ~' d; b! {皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
" K  X% B$ q* `/ z
& c/ D! \: i# ^* M4 c) w, t但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
( Y) N5 l4 ^$ m+ N% |5 |( h連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
0 H0 r3 I& R( b
: e" V+ \0 ?) q  `+ C; K8 y0 [我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好7 h; S9 F# J* t3 E2 x
) v; E# c% v; I- s

5 m  @, K% g$ z) x) z' K3 u起碼入女廁唔會比人趕出黎先 0 _8 k3 b2 f% L. U3 [/ o
* k3 R8 z3 j) E! R3 v# |9 M$ F! k

W1 r- j+ S! b/ J5 k副作用:. i& l# }% I! ]8 ]0 x
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦$ t8 ?8 Z4 k  s( ]3 z
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁  j0 B0 G( i" e0 R: O1 w
. [: w. g; \+ w: [7 x" o) u

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
/ g- |( a' N: t) z好想有女人既身體,但係又好怕做手術; c/ A- X8 |9 @, w* W. y% ]
再加埋屋企人一定唔比 3 D6 O# T, T8 f
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
( P5 j! t3 N& f/ V% S5 k吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。# U% X3 Q: e) M. q$ _' H* I
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
; h7 D7 z, E! K/ n  r  m# ~搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   . V: Y9 o6 H1 [# z& D$ W
藥唔好亂吃!
; K- A) x' i. N$ X, n( v& z3 N吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。8 S2 }; H2 U. v1 q' `
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。% `) `8 T* f. `5 f5 \
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
& v: q9 e& y& `
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   1 j2 B! S/ ?$ i4 m8 m0 j
食药唔會令個樣中性d
, Q6 i7 j9 f( Q! U  c: T要整容先做到
4 ~. S/ O5 h& y9 O) S5 c
  p- B7 s1 I' d/ v/ j0 R) C我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變$ i4 q( j- D* w$ D' G
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
4 T: e: Y) f. f- z2 p0 \* a, H就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
- E8 l1 w4 V, z9 A2 z" \# T9 N. r
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   & u1 I. c( K4 D/ w- y
我就係你講果種人
& Y; Y) Q# [# u8 z) c" e, P4 s( s好想有女人既身體,但係又好怕做手術
. @6 }  S, ?. r* Q再加埋屋企人一定唔比
  s! @4 o' Q8 H# j所以想食藥令自己個樣中性d
2 I+ I- h. [, p" ?
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   - m& i6 K2 O5 `# B, E
食药唔會令個樣中性d
4 `. w. _3 t" V" j% _% I+ q1 s
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   9 C& q8 i8 E3 t+ |# W
先把頭髮長長吧
7 ^# u) Q. N; P

' k) A* K1 t, Y
( Z. q" a1 c& H- Y其實食藥會唔會令個樣中性D$ o0 v8 `$ J" B+ D; {$ J- a! U
呢個問題好有商榷性
( l0 C5 Y. l' l4 x& K. j# P
# p  V2 m4 i8 A0 k& ]% I1 D; K不過
% E: n( }, f0 p$ _4 r) Z/ Z0 d* N食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
0 P) g+ ?( z9 k3 T4 V( T1 d都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分+ F* D$ y) b% ?$ i: C6 e
當然長髮都係其中一部分啦& J. d5 t0 N) G" ^  a
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   " C/ n' E, b; |( P" u4 n, d
男人食避孕藥會不會有副作用??
1 `+ g8 L2 @# ~# h/ `3 `
  g" ~8 t! r! v1 ^
, `- z+ i3 C# [7 V6 l: Q. |5 Z
6 D' n* |' H/ [8 H, h3 |( X  g
畢竟都係雌激素) [! i4 G6 v- z* Z) N# T; [9 J
除左本身女性食都有的副作用外3 Q7 s) a  N/ H( _4 V; z' T  q! U$ P

. Z( E$ Q7 c( n# ~. {有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???0 z! y6 q/ b6 o) v$ l5 G  r
( T1 Z  `# w/ G- S8 |, _( C, s

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
+ s" Z6 I9 E2 o$ ~% ?( Z: ~+ T* M' H
6 Q# @* M( v! O
& y9 W/ ?- H& p" F& n: q$ H& h4 r

% W, _+ {& m. A. y% k畢竟都係雌激素
9 b2 I4 t% P* p6 ~* g除左本身女性食都有的副作用外0 M7 |: n  d; g) U) a# v/ a/ r) s

* H( l+ |5 u5 C' t# y$ m有機會影響性器官的運作
! `3 X  i. y: l  F1 f+ @8 w3 k2 R  U: ~) L
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌