嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?- S0 S3 j7 ]0 G1 `* w; _* g  n" q7 i) U
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
3 [. ~9 X+ ?8 c理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
) J% Q& d! ^+ b; I! T/ ^* `0 D怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路+ X4 d( b2 x6 l5 k

: s* c" t- U4 w* A% M7 a不過1 f, M* d8 j- e& p" }
絕對不建議
& ]$ Z: h, u8 U, t! A+ O畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
& X/ h) n( T' T由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生- P8 w/ K5 b2 z- O! t
, a9 W  o: r" T2 ^
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有$ q, d. K. r* b" [( R+ ^9 _
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
4 L) M$ m: f: |, A1 f
: b% x5 J1 Y* i" k3 ~) J但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同  F( G- t( X3 O1 D
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
8 s* w& B- ?- d
# H& D1 g& d' x  I, q& Q我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好& u5 u/ N; f2 U) B. ^) g
8 `" n9 e4 e: X4 Z& ^/ A

8 r  x( ^0 v: U1 l9 o  \& A起碼入女廁唔會比人趕出黎先
4 c: @. ?: s1 \( F9 x8 s" a# u  D8 I2 W5 H: s) e
" ]1 A6 K) y6 A1 y
副作用:
7 y) t4 _  g( A  ]1 m; u& @% @頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦9 `! A/ S! Y  Y' i; K7 a
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
5 i) X7 {5 U7 i& y6 @  r$ O: b# d/ }% B! g' U

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
. H7 g* h, h1 K! A; P: K好想有女人既身體,但係又好怕做手術5 \. Q3 y; W6 R6 Y6 @" x4 p, }
再加埋屋企人一定唔比
0 w% K+ b( z6 Y4 ~  m( Q3 z所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! . E1 a5 L3 w/ Q& K' u) A  C
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
: ?9 ~. V* L( l我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。5 N2 V) D6 P! _3 n$ }3 {+ p5 X
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
+ s; ~5 a; `' U: W1 r7 ]7 b藥唔好亂吃! / r& N4 r1 G- X+ C4 C$ P
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
' R1 S2 c# J9 N0 w) k5 H我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
& }: p  X9 Q! U( P. j8 b; {搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
! K: F: S: W$ ^3 |/ ?/ z  W無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
- `; U: n5 r% D5 ]3 t& X食药唔會令個樣中性d
! v% z! N  }' J- k1 q4 X要整容先做到# E+ }+ T' k# }! ]

7 G/ d+ y. \* U1 P3 t1 K我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
# n# p) `  D# b- H我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   ( L$ e( h: B7 `1 A6 ]$ n7 d8 f
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
6 c0 {# d- s" ^3 E+ `# r2 Y9 \
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   : g" l1 C" X' P8 l7 _
我就係你講果種人 - l+ c! e* c( V- \
好想有女人既身體,但係又好怕做手術' R8 V' M0 b- Y8 a/ D3 V5 \. c' r
再加埋屋企人一定唔比
8 r1 n2 l# I$ E* S: J( V所以想食藥令自己個樣中性d
/ u3 g/ ~0 ]# i8 }; d* M: O+ B
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
+ ^7 Y/ l: j: b& e: L  d食药唔會令個樣中性d
  F& x1 E! V; N
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
/ ]( m9 N2 g, G" g先把頭髮長長吧
  a( c3 u6 V2 M: k' q# F: C7 f( x7 u1 P- I, a% u8 x: ^
, ^7 V5 \9 e- P9 [7 i' P
其實食藥會唔會令個樣中性D
& e! z8 F, o  I3 d2 q呢個問題好有商榷性
2 y( Y; ~  \  x; q9 G
6 g9 T' ?7 p$ k3 o不過. @4 T) L! s7 v$ T0 Z* ^
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
: r% F: t9 @% G- E都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分" D8 a+ U9 }( D( E3 r
當然長髮都係其中一部分啦
9 R4 Z4 S4 j( V2 d2 ?衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   + U+ S5 C' |. ~$ v; y
男人食避孕藥會不會有副作用??
. y5 {2 {4 U8 X

n1 j) z1 ]/ U. t# v3 u* }
, D# @3 N) N6 ~) C  a. @. r/ t: ^$ X' U. l3 x: X
畢竟都係雌激素& Q. L1 H. X4 t# w, Y  i
除左本身女性食都有的副作用外( q4 }- o/ L3 Z& n- h2 x2 c

6 B% i3 o; v0 d6 q% l7 p: M有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
0 B1 |- |; C% H/ {  w6 F, I& j+ c9 Y- P- o! Y; H2 T

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   / ~/ i9 f1 }% W8 j6 o* p- E" f
% t8 F5 }! y3 ^+ l

7 X/ _4 a: @  z+ J: p' W* i: L7 ]8 v
; L7 i6 ]: W. U
畢竟都係雌激素. u; _( [0 q/ e  B! c1 n- q# ?
除左本身女性食都有的副作用外- ^+ I* {2 R+ j4 b/ Z* \' A
- R8 |# q7 p, M$ }: p
有機會影響性器官的運作
. i3 i, \4 o; m) S

7 x$ O/ ?+ N3 m  R  ?玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌