嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?# ^1 f# a2 D# X& O! A3 w; D! @: c
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過% X% W! P* ^' }8 C$ _( D
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」  m1 S! Y! |( r* @/ Y. A- n
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
) f8 R: A+ q8 k) j' a, z% `! K5 Z9 F5 d- V
不過- X7 R# g0 M7 ]
絕對不建議
. G4 O, B0 J8 h- d畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
0 @/ g) \4 a3 v3 Q. J, P) h) j' ^由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
$ G; {/ \( W; d. R4 Y( r
# Q  p4 O) r/ r8 M個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
* F( w. E* @" d6 Z1 ?5 [+ v( |5 v皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起& V( T( k( ]1 {  @4 v
) ~3 |( ~5 `) i
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同) \; @+ }7 ]. _" X$ f6 C) a
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
7 s, e( K! L9 G+ k
9 g7 ~( F% e9 A4 K2 o# p我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
8 Z( l3 F5 M/ p) r* b
( o. Z& @3 L/ t% s: a* p  `3 h9 B: E$ W4 K( U  S/ h8 s
起碼入女廁唔會比人趕出黎先 . u+ d9 a* N' [
' B% U8 ]1 p( L# M) X

1 ?( b" X  B$ [* Q% G副作用:
* T" t5 f0 d( E1 }# C+ _頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦  \4 ^1 M8 F  @
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
  t0 O( [! \1 x1 e/ S0 x
" Y. c" M6 J' x' J[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
" n& Q! Z3 S, ?8 e* j3 i% ~) n好想有女人既身體,但係又好怕做手術5 I, Z8 E' i- n0 `8 g
再加埋屋企人一定唔比 2 U) Y2 P8 v2 ^. H
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
& _  g* ], d6 u8 c9 k% b" T* U吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
9 B1 n/ e# B4 ^4 @3 t. C2 Y# P我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
2 |% S) b0 A+ n! f7 \( ^6 E4 u/ x搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
: q. W/ u& r" S0 L藥唔好亂吃! ) r- T+ O) }0 x' b# C/ T
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
. `, `$ L+ W& c; w4 E( o2 W! b8 m" Y我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。. I& K3 W4 q; `5 T- }
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
) j" q5 O* K7 L/ E$ r
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
% A! T1 ]# T( m- S* A3 l+ I+ l食药唔會令個樣中性d
8 K. `" O) l6 N
要整容先做到
( i) u9 _/ [: D) K& ?" }
( |8 ?5 @% ?# R! w# u我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變5 [7 f1 @1 t" i4 O' s* s6 t
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   4 y0 V) e, q  e' W$ ~
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
8 Z' v4 G! D% X& J, l! {% L依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   1 z0 }6 T, `4 w7 [) E! C& C4 A8 G
我就係你講果種人   Y) d6 n0 R& E2 ]/ H
好想有女人既身體,但係又好怕做手術. H, Q" J/ c& I6 @7 s
再加埋屋企人一定唔比 ! h( w) y# l# ]% z0 j
所以想食藥令自己個樣中性d
" A/ |; F" ]- Q% r9 F  M
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   . s$ O% E; O3 o
食药唔會令個樣中性d
+ |" k) S8 J/ d; F  Y$ X/ n
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   % |1 q" r+ O6 \; u" c/ w2 }3 r
先把頭髮長長吧
& v0 l- S& N' `1 W
/ A- }! e3 p) @! W+ u
  s. A8 C$ _. ?; O* a其實食藥會唔會令個樣中性D) e1 S. T* [& p2 {
呢個問題好有商榷性7 s) P  R- M$ Q

+ M6 a5 b. ~  u5 M: u5 T不過
8 q5 u2 Z% z/ E% Q# z0 |7 W食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
! z" `8 g* l9 I, x& j; }' W都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分2 o& }1 \% T3 H3 c8 R
當然長髮都係其中一部分啦& J! j: P0 m+ c; Q" B
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   : \* \% ?' x* L2 m6 m6 D6 |7 `
男人食避孕藥會不會有副作用??
* \9 s6 p. s) w8 e* [
5 h' J( `2 [& A5 p' I0 h, P
! |( |0 ?3 u9 N: `9 n

" T5 x; P; D8 {" |) P) r! R/ y畢竟都係雌激素
! M2 y; r5 g3 @0 d3 G除左本身女性食都有的副作用外
: J1 b: I) T# T/ m4 q
9 @/ ]+ \& S9 g有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???' J/ @, k/ V0 C- S- A1 j) B
! W4 X+ |0 \( S& A- j8 c4 E4 V5 ~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
  T( b" f1 a8 D8 k- q1 o9 m3 m# a9 D& `# f; _2 N, ~& u
% {; p. O4 D" G# h

7 D' ?5 [- ]+ J+ T* Q& ]7 G' h% W0 j/ c
畢竟都係雌激素# h; f' F! `2 ?3 @* x4 _/ A- P
除左本身女性食都有的副作用外' @4 H7 D( U6 w" H1 U+ t. y

; n3 Z- z* ?/ v. E& j0 o+ }有機會影響性器官的運作
1 x; X& V0 l" m0 x# n; L; I! c+ z
  q- J8 B5 x3 U- g  x6 A玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌