嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
" t, H0 Q% A1 H$ d" @5 H; a! k4 D/ D5 r2 |" C5 i/ E) }8 k5 g6 Y0 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^0 x* j7 w" K4 p" u% Y5 }0 j& ~; v
2 p% z  o+ O. l4 }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   ! p. v2 g& [3 O: x- C
幾靚 邊度買? 我都想買返對
: n" g/ I# X1 x$ J6 L  |' t- R0 \1 T% l
上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   
3 J8 X! ^  q5 o+ c/ u- e( F. k" x/ {
. `. m" @: Q9 e' I$ ?5 O
上淘寶網可以搵到~
" i* P3 Q, Y: X可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   1 t$ a# d% c- K$ K& T3 K# X
呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
/ h! I& \! h2 b
" V  j9 q* d  B+ a9 Y% M4 c
. u8 U' t' ^! }8 o( f8 q
真係著得幾好睇: A* D; T- W& a
你邊間買?可否俾資料我?6 f* q" J& R7 S1 D, h

, x1 J$ ~' V  ~3 e著裙好睇過襯褲
7 D8 O& \: p0 q: C4 hfeminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS- K" G$ z& V2 n3 F9 W6 q5 i

' W+ ~5 U; |% H! j$ S3 P上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   , D0 v6 p9 G# \
https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
1 a1 ~8 _" u' A( i. D( ?: {* D1 M3 _* g+ q. n" h4 J
上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
+ J$ u$ o3 e! e& m- S  L8 E( D$ _* B0 P6 [! O3 r) D7 _
& Z( c- b: `3 k3 u
唔該哂
) Q  I! Y( b- ^, S" ]/ w" Z2 H/ r3 k7 P* d! i2 h+ M& D
其實我相信大家都有買開的商家7 l  F  P5 I6 z: o9 i9 Q
不過有D 特別款又係人地才有* }) d- ?- `3 M9 \& X  I
所以想搵D 有口啤的* y. B2 X* v- q- X

* _) o" Q! @  {5 }+ x  \: h' d7 K' c" z) f: t; X6 W
謝謝連結提供