嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~ . `; q0 F$ R$ t9 n. [' ]
: W1 x) e3 g5 `# ^; Z
https://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!9 a3 T* y: B* c! C& `$ I6 C1 v
又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   
5 n1 i* w# _* @9 R- }) U( C# ~我答你 睇唔到
2 ^. \) k  j) Q, K' N1 H' H2 r可能要加好友先1 I# u, H9 n* \- O/ z' Z( `) `
不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   
5 }) r  Y9 [9 z3 ]4 O# j6 d睇到!6 w' i% l% u( Q3 H5 h' M0 ~
又話直播
) T8 G% U+ w$ R$ k" b  N  M. m4 o
好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相. y9 Z: E$ T. X
' V% x1 Q. e6 P% K
今次仲有片
2 ^: y0 F1 B  ^+ p真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   " l  ?" n& G& x2 w5 e
平時都係放相" n1 k1 z' d; Q5 D/ W

, T2 u4 B5 p/ ]; i+ M- f+ d3 K今次仲有片
) A) i2 O* g: o9 V4 `" ^* N真係無敵
$ D5 w* Q* H6 F5 C9 i  Z9 @
+ y, u- _8 f0 ?9 `6 m! g9 z4 d6 C- J
怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   & k' g5 i5 D0 G0 K7 h
睇到你條白色底底
0 e2 Q- u2 W% p

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   ) [% U7 |6 l! R7 r3 X
睇到但唔夠長囉,條片
9 w+ i3 Z. S! Y7 ~太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表   3 Q" t; q/ a3 k) N
鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
2 ]/ T' J) y& B9 J$ j! f; M點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   
, L  U7 H# M7 u+ i$ _跳下Sexy Dance嘛!
# w) E* G; c' K% oGood idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   
9 \3 A4 ~5 X& r# x( m, c2 O& \聽講你就黎退休.......
- K$ e9 q6 S# f' M- t- D) K. k+ t
咁你都知
5 Q* _" S0 y4 h: l+ |  W6 B你聽邊個講架?