嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
6 G: D8 C: G. T1 t8 e: h0 M( j我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
( z. j% `8 M% h; _) F. B9 {
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
, Q- s2 O$ i- C, I  e$ S
. ?& j' ?5 d' X" m2 v( u3 G) i8 x
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
* n4 J6 I% q, g1 K
! r" h' Z/ q* _* R) g- G$ @我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   3 l# z3 ]" I( L# G# e
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
3 i  ?6 k" v" Z( o+ o/ p( k& I$ V1 d  i, q/ T

& g' F4 x7 w' a# D' {
. r6 F# d5 I) \我分享一下我自己啦" \# A* k0 ^. c% Q1 b1 N
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性2 r2 G+ W% `6 B$ u9 X. L' r" w$ X
著女裝其實係一個做返自己的感覺# b7 ?( c$ @6 r6 z' q) b, Z. B
亦因為我覺得我係一名女性
! k6 V5 M: |1 I& ?$ `3 B! W我從來不享受使用自己的JJ5 v" i0 h% W( Q9 s
反而對被插入,細個係有極大幻想
2 D: X0 t, K8 n7 M" [; s4 h9 @" ~; `/ U- Y3 o/ r, J) K
到大左少少
* r# L* \5 C  ?有幾年係全天候女裝的
- K- {) p( ?2 Z( q1 D' ]2 Y亦有幸試到被插入的感覺
; H& m* p9 i  _1 K- {1 d. K+ \. d係high ,非常enjoyable,好滿足
; }8 P' T# S# G0 b亦完全滿足到我做返自己的感覺
3 p& l$ g5 V3 y' `) Y* T: @. F1 t6 M& N2 M9 Y
  j. U2 H1 m: ~( S

/ M) j9 F2 A' N  B& y4 B3 U
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
2 j& N; {( C; A7 x" n2 w只嘗過用假的去弄,感覺很好。* u' O0 U3 {& G/ V6 {! Y. D4 \
不過很想試真的∼
# A/ j& x8 \7 L" l& R
# J: w& N7 j6 e2 l" R3 z當冇真野的時候/ k) j& i9 c1 H* Y
我都會用假的
8 V7 ~: l2 ]% {6 b8 w0 u% B3 \3 H$ n
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   , V3 K- w4 i- V
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
" n/ D" X' f) Q  G" S( q# i8 j4 B$ w( O+ I4 A' }9 H& t
我唔覺得會有呢個問題
( F+ K0 i5 T, W' j& ?6 u至少我到現在都唔會有呢個問題
, W  V, E6 b& y# e) U3 n! s4 \4 ^7 j8 N7 ^
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
1 f8 I: [0 ]6 M/ ~
) p' `  U" {. q) y- J) z8 n/ |估計看粗度和進行時間吧?
8 K- x1 K8 I8 t9 H粗的話會把後面擴張∼
' t5 n8 v7 W) i: f; p

, z8 Q) w) U" P6 L
' E1 X) u$ H( u( `  a( y6 o都唔係的
) G7 j/ N1 K8 j+ R雖然講唔上好專業
9 L- B; i3 `5 e1 F, F" \% M/ [但粗大的長時間的也試不少8 p5 R! n, J0 d4 q2 F
至少我到現在都唔會有呢個問題9 h, Y& G8 a3 e# C
(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
( d/ N6 d  A( i8 o. m1 L& j/ v: \2 d: G; X' H
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   ' C9 g( O5 [3 o' X1 h, \3 }
( G: t% E! F! C; R" M3 g+ [, y
3 c; n# n* ^, J" E; ]

/ s* c" O$ c7 ]' T% }9 y0 _. o5 ~" f* _  ?! H. n* X; g& b
我分享一下我自己啦3 ^  ^, g) A) K$ a3 l; E
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性/ v% K, m# _+ M9 d% s' N8 J
著女裝其實係一個做返自己的感覺& R/ U7 }9 d# z; f  @1 K* u
6 e8 G% [1 C8 ~$ Y3 }* o: z! H& b7 i7 R! D我從來不享受使用自己的JJ  ?8 @& a9 V* |: |& O7 _
反而對被插入,細個係有極大幻想* t! w( T2 d0 f' }
7 u/ e- y) ?- {* V2 a2 P( u
到大左少少
/ B& Z& Y' a( L4 ^* ^9 ?有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
' U1 p+ D7 P9 j; H
! }- f* i$ ]1 |  ~6 ~, t" ]# v: i9 s1 K% g) I

4 W3 Q7 s4 Z4 q. h7 D9 ^
+ L: s% J1 \# R* ]6 D! H我分享一下我自己啦; N" T% |) @6 ^6 ]" c8 o; f5 M$ B
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
# i. g! W8 Y8 ~. H著女裝其實係一個做返自己的感覺; B6 r2 d9 F. C* L- T6 \; L( p( t
: e7 Y$ {. `+ w( {/ q我從來不享受使用自己的JJ
* x9 i$ H5 k+ }0 Q% D* R3 e反而對被插入,細個係有極大幻想
5 M0 B2 Z6 ^% a5 \8 @' b  c( x
6 C- }$ W5 \- v( y到大左少少
8 R6 f( y' S0 U6 p" F有幾 ...
% N) J# u0 F$ j# G2 E$ f8 {
愈講愈想試

我試過用假撚插自己2 J1 w2 X) }) W
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   * M7 E$ _6 c' \3 g
我試過用假撚插自己
. m" |3 m8 H: i( K0 M* w: u8 j( o無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過, _- Q4 D4 L( ~7 e0 m6 D' ?
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   * ~: h: M! X. E5 x
用過假的,真的沒試過
( |* ~9 I! R8 |  F  t: Q頂到前列腺就會舒服
3 Y! I7 y% {$ V+ t. ]好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧" N: K  e# Y7 ]1 p% _7 X+ Y
當初我都唔敢試,痛到插唔入' {1 h1 L: n- Y, C1 t" l  e* j
而家越玩越舒服
/ P  a" Z2 I' p! i其實後面無咁易插鬆
, K5 x: T$ ]4 O. U6 @除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
" T+ y& @; N9 P- S9 ]7 C. Q
  U, f# y/ r4 D( w# c好想試下被插同被口爆係點♡
" f4 n+ J( S) E; M- i+ ^1 i5 @我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
' m4 z6 w; d3 ]. u) o: g1 P+ \我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
6 G4 A" s' @/ V

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
1 f" x3 Q; e' V' M但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel