嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   . x* \. v6 D4 p' s. S
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
. I* q. K* R3 Z. w2 r4 s我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
8 T  s4 I% `6 J% O# M# Y8 {0 @4 P' B0 k$ k4 ?
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
4 P5 |% w" n- T9 h4 O7 X/ T5 s# [# ^+ l" l# E- \/ U- D6 Y
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   3 {  J9 i% J+ X/ a! O* K
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
) F5 F. Y+ G0 d$ S

q7 w% C6 F) }+ n& w$ Z) }; B% Z/ r* X
8 U4 X4 Z0 V$ F
我分享一下我自己啦
3 b2 m* z& m) q/ O其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
! r* \' V, W/ T" a1 C* o著女裝其實係一個做返自己的感覺3 T$ O# A# M0 Z# c; g
亦因為我覺得我係一名女性4 B$ x5 i) s/ j! R* t& p+ _! Y
我從來不享受使用自己的JJ8 f1 w$ a& u1 l/ W; D: F
反而對被插入,細個係有極大幻想2 e: m  s) N2 b9 K6 B6 Y
& F' P# W0 s: U& g
到大左少少! m  q3 H4 D% ^  g) Y& q  g* _& q- m
有幾年係全天候女裝的- z* g+ c# V6 }6 e9 t- U
亦有幸試到被插入的感覺3 g% a* T& ?, [3 Z8 I7 b% B
係high ,非常enjoyable,好滿足
( ^+ u, C$ ?+ J亦完全滿足到我做返自己的感覺6 f9 R4 B/ H2 u; s: w: i
7 J1 Y, }/ x% r$ }
: V1 ]  N1 l9 `2 x! a& a8 E3 A
7 t: a* R2 M  o) w
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   + P# ^, j$ |9 j6 p% M$ F6 {8 ?8 A
只嘗過用假的去弄,感覺很好。
) k1 n* x7 L$ e不過很想試真的∼
1 Y8 L! J8 ^+ X' Y! w
: ?# b. S% }- q* Q4 `
當冇真野的時候
+ Q9 j$ ?2 ~; H/ N! ?# A( V, Q8 J8 \我都會用假的: L: N! n- V. F- {& m3 d) T0 x
4 l; X" O' u7 o1 u- h- l
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
# K. D# S+ r# K4 c4 @6 x0 j( S其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
' f* L. w, Z' U* C9 Z9 P) K+ d; u2 P$ Y2 ~( Y4 y, c
我唔覺得會有呢個問題
1 E3 U- k# _/ [, M) O, \! `至少我到現在都唔會有呢個問題) s) I$ o( M8 Z) S* s3 W8 f3 ^

; a8 p2 ]; x9 u  h) |, N4 G) C: H
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
2 @& G2 E' `( s. l* t2 J# j9 _- r( U4 T. j9 i3 s5 [
估計看粗度和進行時間吧?; u9 z& `  i4 g* h9 N
粗的話會把後面擴張∼
( w, O; h* I, f) F8 n
) J$ n; F1 c. D8 L8 w. }
6 E5 \7 v( k, ~" r) s6 j" \
都唔係的' C. D; u! X! i- V2 E9 x; E5 K
雖然講唔上好專業
( ~6 g, o' B0 R但粗大的長時間的也試不少
& p7 e" _% y/ _至少我到現在都唔會有呢個問題
0 w8 ]( Y. r# Y4 a5 y" d(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
  l+ q7 K. m" g+ z* l# W; J3 h! i  Y' y6 x
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
' N* j. T& \" B0 [5 W( P/ U; O) e4 e0 F7 w3 b

7 e  g9 u9 d$ ~
7 J3 @5 D3 S3 {
* H+ Y! d% k( f, y, Y8 ]我分享一下我自己啦& `) b6 X1 x- `* x% q3 P5 l; f# g
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性$ e, t, t4 K$ j9 h& d
著女裝其實係一個做返自己的感覺
  k: d! r3 ~  ?) I亦因為我覺得我係一名女性
' r2 s: t$ W* Z1 o* |  ]. P3 S3 }我從來不享受使用自己的JJ
$ `& Y+ m$ m. ?1 j( s6 x反而對被插入,細個係有極大幻想
) w5 k/ C2 ^7 ?& S
( Y4 `, ~! P( u# R7 X/ E% N" `到大左少少
) ]6 A" U+ k7 P, ~3 C4 E有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
" x/ ^2 v- a( m$ z6 i/ F+ r
, Z5 k# Z. ]) f" y2 L3 t' X7 C$ ~& Y7 d  `/ B

' n7 J' \3 @0 Y5 Z8 t+ B2 n3 |: u4 R* M: f$ h6 G
我分享一下我自己啦1 b4 N# S* i9 w9 ^0 p: j7 i
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
* u8 h) j: K  S9 w著女裝其實係一個做返自己的感覺
+ V2 w* b# o: F% o" G/ O$ _+ D0 s" e. U亦因為我覺得我係一名女性
! O. ~4 i8 h5 V0 O$ V3 z$ l1 g% O我從來不享受使用自己的JJ
" K# W8 U) ?% Q6 ]反而對被插入,細個係有極大幻想
' I" M/ x+ \; q8 [1 H! D( p3 m4 L# J( W. G# `2 G
到大左少少
& {9 z- [  a+ g5 ?- w1 w有幾 ...
3 k3 v. s/ n, v* `) P愈講愈想試

我試過用假撚插自己5 F) B0 u' i2 r9 F: T0 L) T% h
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   7 F; [, p7 `# c3 @
我試過用假撚插自己  T' q$ K( u1 O' c* [1 q
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過4 R- t. h% `7 e
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
) n8 m$ J" Y4 Y7 U; k" p用過假的,真的沒試過+ w7 e7 V- A8 o9 X. y
頂到前列腺就會舒服
8 ]  N, E# V4 M; Y3 D" ?
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
5 u. f, A+ _- d: E4 z當初我都唔敢試,痛到插唔入
$ q6 f# M$ p2 h' X  f而家越玩越舒服2 d; c6 ]2 a, a! O/ a! w
其實後面無咁易插鬆
6 h8 K' c/ E3 W' x% I" K& P除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
- x/ s1 V# u8 a: A2 ]
1 e$ i* g* C6 F+ e3 ^好想試下被插同被口爆係點♡
) N$ |" v' _* y4 U* ]) v我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
9 |1 x& a- E& \# I  F2 e/ h; Z我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
5 [0 E' N/ J! f

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high.... S8 p: d5 A& L  I. X
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel