嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   ; W8 k; D& {/ B: Y
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
5 n9 Q- E/ ^4 B我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! 6 m6 Q7 ^; r% p7 s8 [) _

4 w* Y! M4 c% V
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
! o5 W" t" @9 J, `( s" c& e
& j# @/ _; u, y1 p我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
( r: g; o; \( v' j: T5 s有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
8 j# o4 _! R1 N4 A

- n9 Y9 W" Q# ]. F
& m/ w' J+ z' ?- H) B) b  [0 j, G' }
我分享一下我自己啦1 Q2 ]3 f0 d  `% T: J9 U: x
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
2 G# W3 `: ]: U' i: }著女裝其實係一個做返自己的感覺% Z* u7 O- O$ ?* g: _: S
亦因為我覺得我係一名女性
# s/ R! y4 a* r+ l/ T我從來不享受使用自己的JJ
5 m2 U5 S  P" p0 i反而對被插入,細個係有極大幻想/ B. s$ @0 b# J& k+ p
6 {# C: L1 r2 X- X( k* _8 c
到大左少少
2 ~6 L; F8 D5 _) M$ d% x: _* j有幾年係全天候女裝的
) R% K# T! p5 _- w# r5 m亦有幸試到被插入的感覺
- }% l0 |( X" ]# G. b係high ,非常enjoyable,好滿足6 ]- k) O: G5 b
亦完全滿足到我做返自己的感覺
& t6 |4 O: \6 S0 i/ n+ h8 s$ h( }3 w8 b- I" m3 u* V1 d( u

; Q% v, v& F. g8 G6 z4 R
& M. q. A6 k7 K, I" @+ S
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
+ {6 m0 Y0 Y9 K# U只嘗過用假的去弄,感覺很好。
) V8 t! P* U! {; |$ o" s不過很想試真的∼
& p2 ^4 M5 l( B) V
; Q- I2 y+ H0 ^( Y5 T7 Q" x
當冇真野的時候: K! n' z, K6 @) F+ S& b7 z: R, v8 U
我都會用假的
% L5 z6 S8 ]: W* P& W" y% @2 y" M0 U9 ~! l- i) F! M9 d4 m
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
1 l" @, M% b! v5 g其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
, K* P+ s  u/ @, T) m5 `8 h3 b! b
" T! M' `9 s7 _# A4 w: @我唔覺得會有呢個問題
( `' H# S/ ~6 ?7 R至少我到現在都唔會有呢個問題) T; Z5 b5 s, D" u* [
  D0 N) W( w- q/ P( ^! X/ C- U
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   , }' ^7 ~6 d6 v1 C0 ]8 }

. T2 q& @2 ?2 ~估計看粗度和進行時間吧?
1 n8 |) W/ d+ D1 I& J粗的話會把後面擴張∼
& g( V& W/ V& B- _

$ e, r6 B3 w4 H3 \2 f/ w+ z; U0 @7 W7 w5 Q# t2 e4 L1 v
都唔係的- J6 `: g& V8 z( t/ g, g
雖然講唔上好專業0 k# E# y" |2 z7 A7 F
但粗大的長時間的也試不少
. L/ Z) v" J( d6 @9 a至少我到現在都唔會有呢個問題
8 W7 E) X& t" ~( u(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... ): C) N$ M% F4 |
0 `$ o7 e1 c+ r, Y
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
6 R+ m  ^  X( c/ P$ K: }8 u2 ~1 Q5 Y
) L) V  G" B! n9 C1 C8 ?& d/ r+ @
' Z. O  V2 f3 ]8 D5 e6 l
4 U% ?$ c. T/ y
我分享一下我自己啦
" Y$ }0 h- @. g# s* \" T其實心理上,我真心覺得自己係一名女性7 n& \* @" x7 [
著女裝其實係一個做返自己的感覺' W% E* s. Q5 L2 x- i+ ]
亦因為我覺得我係一名女性
& F6 }; r( v- z  o7 [# B. C  l  L# D我從來不享受使用自己的JJ5 V' K( M0 s) @2 c- I
反而對被插入,細個係有極大幻想3 k# I2 k) f2 Z3 G$ _$ k9 w) a) v

) y, b. J" o0 H, T4 \到大左少少
8 A6 Q% h) V) b& t7 V有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
0 C+ K6 g" u5 C
; ~/ ?) w2 }, g$ y7 f/ M: k: K. p, A  B
# i4 r* x6 [" _' k

2 o; T) s/ P% h, X2 I5 _( u' y! R我分享一下我自己啦
7 _5 |7 s2 R; k3 q, x: M# l其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
; v2 c- ~% u8 E% P5 K1 h, x) ?著女裝其實係一個做返自己的感覺7 e( u8 M* S: c, `. c3 b
亦因為我覺得我係一名女性' {( d: B8 j. U2 W7 O
我從來不享受使用自己的JJ1 U) ]* v7 T% S3 C
反而對被插入,細個係有極大幻想
8 s4 ]3 }& `) K& U2 |
: l7 S8 t$ c/ R8 \2 y% o到大左少少; H) J/ M# M3 ^/ C* i
有幾 ...
4 Q: S( G# J% J  t% }* X3 L  H- I愈講愈想試

我試過用假撚插自己7 {3 N9 I" L2 z
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   ' }  j, g1 v. `& d, d
我試過用假撚插自己+ e4 e9 r/ {& X0 P) U6 i
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過- @2 r8 Q+ o+ ?: ~9 }8 x0 E- i0 X
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   1 a! Z* ]. V7 g) }1 I( X
用過假的,真的沒試過
- j/ D, @- ]" n$ E% Z9 T( b- O6 [# H頂到前列腺就會舒服
) I5 M4 {7 A1 D, S4 l- b" C- ^
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
1 e' J/ j, a; t" X0 D% i/ s當初我都唔敢試,痛到插唔入/ f7 U% M. R  s+ K7 M; g2 r
而家越玩越舒服- a' l0 ]% k3 U) f/ O# F: f5 I1 Q5 Q
其實後面無咁易插鬆+ L% [" c6 U" L; B" M
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   0 Z5 w: I' A- k* L5 e" ^/ f

% b8 b* u9 H& G( ?6 ~! v- o好想試下被插同被口爆係點♡
' v! s1 M7 j" k( V3 J
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   8 n7 v/ N2 C2 M8 z" }
我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
" O% l& \* l, q( k% o

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...+ b0 C  C7 D! m+ P
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel