嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   ( R. T! q$ i9 D. X* ?
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
; C0 U+ V: T+ g我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! 0 z# Z' o* Y1 B# L. R7 O9 U

# a7 [2 R; H) N6 V/ j8 x
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   " G/ N+ g- u; U* N8 z

! E' `) y) z. y4 P% n1 M+ Z# r我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   ; {6 M& j  K' y5 T
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
1 `; K+ ~$ a) E0 A8 ]+ h

+ X7 G% m4 j  T( L  I3 A9 \# \6 Z. @2 u

0 S% `! s3 \4 j" \) s' P# T我分享一下我自己啦5 ~* ^6 N0 l& e' `. u7 V5 c- x
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
1 j# [0 h2 [* q. k/ a0 @. j著女裝其實係一個做返自己的感覺
- p: e5 K% Y9 z; X! s# A+ o9 Y亦因為我覺得我係一名女性9 I% b( }& u. C  `1 Y- B7 u9 Q: t
我從來不享受使用自己的JJ2 b: o* x0 I0 n! n1 r; O5 c
反而對被插入,細個係有極大幻想) m3 v% X  ^; ~' B% Z8 V

s0 p. x6 ?  g7 I/ d3 x到大左少少
' H. j) k- [8 H- U, p! q" R有幾年係全天候女裝的( {0 n+ u6 R* {( |; n! d, c
亦有幸試到被插入的感覺
$ \# X/ D# O2 ~' P+ N% N係high ,非常enjoyable,好滿足
& Y! J; y& w3 F7 {) x$ I, D5 O亦完全滿足到我做返自己的感覺
4 P- l! o+ U; N) a/ z( p; S$ M# S2 a& M# c/ g! |
+ v+ s$ o, H) U7 l$ v+ M/ `

0 h0 j6 D* G: V4 |$ c
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
" \' u, Y( S9 V( B: p7 a只嘗過用假的去弄,感覺很好。
. I2 X0 q9 d# |& \" u不過很想試真的∼
4 Y1 `2 q+ b- g' v; Z+ D9 [. b' B

o9 Q: g9 M, o- Y8 T( F當冇真野的時候
9 U0 y$ e: j$ U" V我都會用假的
0 @2 t) j& B! Z. v' Z5 g! |- s& Q+ P- K( \2 X* L
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   & B& A  g% F( G- l8 T$ _
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
# P* z; j$ F+ S) i$ S' e1 j
2 Z7 _# P( J, g6 ?" W1 a
我唔覺得會有呢個問題3 r5 ^- q% B2 q2 V- X5 I
至少我到現在都唔會有呢個問題( y  s( V3 ?/ o

7 i  w9 k3 O; T. H- ~
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   9 e0 R# B4 O# C, Q  k
3 V7 p8 q3 B( G* D2 J+ F
估計看粗度和進行時間吧?  J7 c4 Y7 Q" @  K# v0 Z8 D( N' Y
粗的話會把後面擴張∼
& a  F- |: Y4 Q& F
+ j& x: k$ @9 c- g, a7 {

; o7 I& M9 R  T5 k/ L0 S/ i都唔係的, f* v( m9 T; M6 \7 F8 X4 g
雖然講唔上好專業; |$ o1 ]$ }- M- B) b, ~+ C% Z+ p
但粗大的長時間的也試不少
( ]  C4 u' g9 [0 r  Q" m" n5 G$ j至少我到現在都唔會有呢個問題
3 F- n- e' y( c6 Z, u3 l(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )# u. Y2 o. d9 z. w# I- }
8 j8 o" {9 y# W5 n# m2 U
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
5 L5 _( H7 M+ y! l7 j5 F5 x, {0 C: l( q4 O( K& g0 V6 G8 I7 t
1 C2 P& N& D- Z0 n/ i: L& U5 X

2 h4 S/ p. G. @- B7 u- Z1 O8 n: P: O- n  V! L" |) d3 U$ P4 y- g
我分享一下我自己啦
9 n: S* e$ H7 j4 G, ~  R& H- L其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
4 p; f. M( Y6 y8 U) t3 d著女裝其實係一個做返自己的感覺+ V4 \. X! @( y8 A2 B" b2 u
亦因為我覺得我係一名女性/ U/ g: f( N0 z# r( Q( b3 ^, [
我從來不享受使用自己的JJ" _. M$ R  B, |7 Q. F8 u; [+ _
反而對被插入,細個係有極大幻想! \8 s$ ^  Y2 B% n* k+ C
% n+ _0 t" s. I$ H& I+ S
到大左少少
! X( E& ?$ r* [& s" ?: v9 L7 k3 O有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
+ s4 A4 i; T0 i: M/ P: t2 _% B9 n3 h! `

9 d# |# e8 O7 o2 b' k9 ^) y/ Z* U0 `+ N& _$ s+ _: Y
' q7 Q) o! @3 C' w+ }9 h' d
我分享一下我自己啦& _. d& ]* c6 ]. O8 N* e) c
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性$ o% }9 K1 h- u; t3 v/ k% X" P' l. R
著女裝其實係一個做返自己的感覺  B  `0 t" y  H
亦因為我覺得我係一名女性+ q6 e. c" S( v" G
我從來不享受使用自己的JJ
+ G5 F" F1 x- W% j( T# e: A, r反而對被插入,細個係有極大幻想8 I0 t4 z' h# O2 q9 @) C5 g# |1 c

$ W' \: r# @- i. l: A( k到大左少少
& K6 m4 C9 s! R% R有幾 ...
8 J7 e' U/ a/ U. Z- k% M" Q. K) [愈講愈想試

我試過用假撚插自己5 l; C: o$ Y, M# q* E& ?  e
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
; `5 W5 o% R1 f6 o我試過用假撚插自己3 ^8 i, r6 T0 U# u# R: u
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過$ S9 x+ b; x7 s. l# N1 t$ i
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   5 `7 q! }1 w( F3 z, S
用過假的,真的沒試過5 k" P3 ^- y% E( q& R9 `
頂到前列腺就會舒服
" V' `. Z* k$ @
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧0 |' {# D) E0 m+ a2 U) J3 E& E6 @
當初我都唔敢試,痛到插唔入) n" I: K; r' F1 ~; I& w. g
而家越玩越舒服
2 X/ t; r3 L) Q' Y& G其實後面無咁易插鬆( p% P1 Q  C0 ~2 y$ M
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
% b+ m4 T* K' `1 b, w! O& T) N* g2 l( T" J$ w4 M: D0 l0 ~1 R
好想試下被插同被口爆係點♡
4 }/ ^7 a! I* j0 h! q! X我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
1 Q6 r8 |# `- W( C0 Z, H我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
# i7 J' ?) ~/ f# @% S, F* J

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
' p3 D+ I5 i. N9 a1 g. Q但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel