嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   / Z# Q8 O* Z7 w1 p+ k: {' c
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
8 I0 r# J1 C' B$ y1 o  {我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
0 @! C' }- w7 |" z# e$ t: w2 l8 b$ n- K8 P1 W' u# a
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   5 ~% g% T) l6 y* t" c1 v
* d6 Y% D% D1 K" V, |* R
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
: q9 y: z- {: W4 u有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
* J8 S; g2 G: q# W

: s, S2 U& i1 Q5 d/ V6 T6 u( _1 D1 q$ f

- D/ L- A  D$ T$ c. V我分享一下我自己啦+ t  Z9 H7 q; r; }
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
4 V3 w4 D- x" M, g" W6 M% K; F著女裝其實係一個做返自己的感覺8 {: f7 e* \0 K# F6 {* S0 ?
亦因為我覺得我係一名女性
6 T; s8 F4 g% F9 U2 L我從來不享受使用自己的JJ2 f  o0 H3 {$ q7 `( W6 B4 r
反而對被插入,細個係有極大幻想
4 S4 P2 K1 E1 z: V% r" G* l, `0 o% J. o7 j  k6 k' A. j
到大左少少
9 {0 i. ^' F7 }, ?有幾年係全天候女裝的  b: a' |' q9 ?4 @( |
亦有幸試到被插入的感覺: E9 G' g- j4 X: I# o) N2 z
係high ,非常enjoyable,好滿足3 }5 J/ e* j% o+ w
亦完全滿足到我做返自己的感覺
' U& E& O  v" j4 K7 ^" M- M/ q, r& Q& e
/ z5 x9 Y$ M  W! x6 A

: G+ r+ n; \/ ]& f
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
( B$ X7 ~5 t# _0 e5 f只嘗過用假的去弄,感覺很好。  o; t& h- u  |/ U+ C
不過很想試真的∼
; v7 e+ Q/ b/ k7 |8 k& P' J: R1 i0 a
當冇真野的時候
! j* q- w* W* F$ p, {6 ]/ W9 H我都會用假的1 `) P( d: |! I7 z3 z) {

: |, _: l  Q3 k, j" R
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   8 h. Y0 u9 y. n% g7 ^
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
4 u# `% m4 o' t  f# p* i( a( l: i3 ]& h! P4 d  T' H0 r1 Q( \
我唔覺得會有呢個問題
- q# Q, K& s+ b0 C至少我到現在都唔會有呢個問題6 M8 S* L- }3 |4 k3 C" h/ F7 t

- X4 ~  ~- B: v
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
3 n) ^  i6 `* p: J: c8 I+ J6 }0 L% @2 }" s6 e" U+ ]
估計看粗度和進行時間吧?
2 u  m- i. b$ c( u- v粗的話會把後面擴張∼
5 Q: B& H: a$ p
9 I9 Z$ l( V4 W- p$ X+ ~7 j4 S) r% f. _( \
都唔係的" q2 C& o6 D1 d$ y
雖然講唔上好專業
, t+ A4 L4 J( v+ p1 q5 T  U6 W但粗大的長時間的也試不少6 M1 M/ U4 S3 {! R
至少我到現在都唔會有呢個問題
% t9 u6 n7 x: C" N9 M# _1 N. G(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
4 |( F8 p8 ]3 G- b, E7 b1 W$ \: ?/ {; }
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表     X: c" e4 g' n: {5 R. W" X

0 }5 L; o1 ^  L) o" ]1 k' W
/ F" S& ?% ]  T' B% o% S
7 y6 u5 g: B- Y
# V' y0 @" {9 v. ^* W6 N我分享一下我自己啦
5 A! B/ {1 \3 `9 x! N# p/ {' H其實心理上,我真心覺得自己係一名女性; i% Q6 W, A( R
著女裝其實係一個做返自己的感覺) [6 t% z. x6 S5 x
亦因為我覺得我係一名女性
' }- i4 d/ ~; u) l我從來不享受使用自己的JJ
* J4 M  W% R2 a/ y" K) F反而對被插入,細個係有極大幻想1 j4 f' Q9 y7 e" u4 _9 D( `" M5 R- v

0 o+ m  Y7 T! {7 l6 b% D到大左少少% W# O, l) `9 Z& h" Q( E# P
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   ; ~8 i3 L+ d3 _  d
5 c9 ~! w4 W, K4 ?$ f

* c" @6 X4 y4 J- J  q/ X7 ~8 i% A0 H2 t+ S

5 n- [4 b4 [( |) g  q: \我分享一下我自己啦( U( N: c* |# A$ s
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
$ A" w+ q8 G) U1 }著女裝其實係一個做返自己的感覺
$ Y/ _. z* f, H3 V/ E( d& F3 i% N' k亦因為我覺得我係一名女性& G( ?# j7 m$ a) e* I% q( x5 ^& I
我從來不享受使用自己的JJ
7 A* p+ y4 {$ m) f- U反而對被插入,細個係有極大幻想
: a0 m/ Z' f& F, }3 ?( |8 D# x, ^- L3 K7 Q, _5 B9 O9 R8 X
到大左少少( \% q" C; p- G* y$ c" N
有幾 ...
4 [! u5 w4 w  _( t8 E
愈講愈想試

我試過用假撚插自己1 t( {$ s' O; {
無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
" }% ?( s0 m* m7 q, B! N3 j) _3 u我試過用假撚插自己9 Y+ t9 _! J4 @8 [
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
3 q8 r  t; C. _! @  w; Z3 v頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   ; \' u( f& j6 l8 d7 a
用過假的,真的沒試過
, `# r4 u" ?) g頂到前列腺就會舒服
7 T5 ^: z* b1 ?4 p好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
8 X/ Z, U, l6 S* t) E' h% o) Q當初我都唔敢試,痛到插唔入
- n+ g4 |9 |# S$ b' M) D& ~而家越玩越舒服* O1 }# W/ l* M9 m( v9 U
其實後面無咁易插鬆- m. f) C! V% ~
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   $ q$ X6 X, _* Z* O9 w

- ^3 M  V( X  B; B( Y+ F好想試下被插同被口爆係點♡
$ ]* |4 j- @9 A$ {我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
& v9 u  W: {2 c& I- K我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
# ?5 A* y7 @3 n

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...* V: \& H' Y$ B
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel