嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
% x! A* ~* l0 c1 ~3 A$ J0 E9 T我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
* A2 b4 p. v. i4 Z: |' V
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!
, z$ U( x$ y* y2 m, Y, y2 m  @7 K, f
9 w+ a1 J/ W  C
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   . p: M: X5 W$ D6 J

, o# M8 ^; ~( D2 `" Q4 E我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   
& c( s+ z1 i8 z有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
! S$ F7 W) ~- b/ P$ u  a
* y# R+ f/ a4 d5 `8 b: U

7 R$ s9 f8 U7 t
* F% C) ]/ m3 N2 G我分享一下我自己啦( O* T' I! d" v9 r; `2 g
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
+ m; b2 D: n& B$ o- @; H( ^; L3 H# C著女裝其實係一個做返自己的感覺
/ ?, M  I9 ^; }* i; y亦因為我覺得我係一名女性
( F% w9 R. O$ `& ]8 k  n. c6 u我從來不享受使用自己的JJ
  R: ?9 ]0 f- M/ @! S% W9 g反而對被插入,細個係有極大幻想
% E" d4 I* g- q/ \; {/ ?! O9 I9 o! B$ A  T& \! ^: M) k
到大左少少
- o: _% z' z, f/ b有幾年係全天候女裝的
1 r2 i0 a/ U+ d2 I1 Z2 \$ ^: q  D9 J亦有幸試到被插入的感覺
# `: |% Y4 e! H0 m+ M4 [係high ,非常enjoyable,好滿足
( i" g# V  ^9 ]- C/ y1 ~) o亦完全滿足到我做返自己的感覺
+ g) m% c6 ?- S3 ~
! a" n, |4 t/ Z" q2 y: z; m7 R/ i; R( J9 Z# A

/ g6 C$ s- H0 K, N4 e, z( o5 S
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
- A+ T/ b5 q- w& l, N只嘗過用假的去弄,感覺很好。. A5 `! t; O, A# ?4 B8 K
不過很想試真的∼
2 E1 ?1 i  }3 W- c0 S" m" s: {1 U
9 ^" {7 r- t8 a: O- K( u" ^
當冇真野的時候
/ t% z9 \: b& R! f9 |/ l+ @! o4 ]我都會用假的
4 @+ V' r3 v8 F
" y+ K4 A- B! x2 }/ K8 A6 _
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
. x) x: P% b# c( M其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
3 _, a- ^; _. s8 j* T6 m* s
& {, r( `! k$ a% k7 n4 q8 K- [我唔覺得會有呢個問題
' s% a+ m" T1 E% Y/ |9 B" N; P至少我到現在都唔會有呢個問題
  O4 N# S. G" H, n6 `$ B4 \4 |: E, G* y/ N& h! D
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
" Y, w( n% c& D- M. E
2 @# _9 `0 t7 @! n* O8 g* |估計看粗度和進行時間吧?, H8 M7 Z' v+ N
粗的話會把後面擴張∼
0 K9 b+ p8 d& o* C. m
# I* k3 g6 X( S% o( m: |; ]9 s# l0 Z: ?2 a  T# X
都唔係的, X( A7 R9 X5 G8 @
雖然講唔上好專業
3 `% ^& ^5 @: e7 J: r7 _6 o但粗大的長時間的也試不少2 v% V& F: e5 d5 }
至少我到現在都唔會有呢個問題
4 S" ?+ B) q0 g(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )+ {6 l- A, [4 a: f
+ _) Y3 I5 n" M9 I
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   - D/ a( |& J8 O$ V
" z) M1 y6 D( v2 f2 M

1 p* M. C7 x+ ^7 M4 Q/ f( }+ ]- Q$ ~4 v  E
7 G9 O$ o# D; j( ~
我分享一下我自己啦
& N7 N9 W" x% z其實心理上,我真心覺得自己係一名女性, e' L" K, P3 \
著女裝其實係一個做返自己的感覺' m* ]$ p* E6 p/ u* k) y5 ?5 o  ~8 {
亦因為我覺得我係一名女性
: M6 |% c; Y* d3 _% P我從來不享受使用自己的JJ
# Q6 n1 I$ C) K! o3 \4 w反而對被插入,細個係有極大幻想+ r  r/ H, A7 T' @2 O: y

$ b+ q7 N2 i# U  [到大左少少& F0 u5 n/ k8 e+ f* q" M) G, l5 W
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
' w5 U8 N" l- _8 J7 d0 G. d8 G+ K
5 f9 w+ Y2 d% b" Q1 g( L. G1 `. c" g+ T. n, Q/ e/ |" t- d( o5 r
) H# G( y* k. ~" C6 z4 y. C
9 i* h4 V4 O3 _" Z! f, R
我分享一下我自己啦
2 |. h0 t' V8 j$ ~/ }. a其實心理上,我真心覺得自己係一名女性6 F; X. ]2 w) r* n( l
著女裝其實係一個做返自己的感覺( {8 u% b6 k+ |+ K2 c
亦因為我覺得我係一名女性) G+ u7 S; L7 F$ X( J/ c
我從來不享受使用自己的JJ
0 ~! O" g7 n7 R' p$ o" \反而對被插入,細個係有極大幻想3 L$ [" t" x! o' H6 S4 F1 Q

4 {1 `6 I. q/ E, {# G* W7 X0 B到大左少少
. l: n. ?* z* Q) n3 G$ w# h  r# H有幾 ...
) Y) L0 ~7 K3 R5 u5 m
愈講愈想試

我試過用假撚插自己
7 U+ d+ E7 b* x! k6 Z) d# ]5 n無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   : A& L, g; n% o4 }6 |$ g' E. w# W
我試過用假撚插自己
! i. D) a, c; `( j- q$ N無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過' Z( D. k$ |* s0 E( q
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   ) U- y  Z2 V" x: q. c
用過假的,真的沒試過- l! C. s; d8 q1 K% v8 P  z
頂到前列腺就會舒服
! V  i# M& H* e( J. B0 Z: K8 S好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧& t3 v- H. ]+ N
當初我都唔敢試,痛到插唔入
5 j. V$ i' A$ V/ u; r: c; i; W9 _而家越玩越舒服
. m0 b* f. M2 E9 t  {' j( y其實後面無咁易插鬆( P) g( t" e8 e5 T( e& R
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   6 n) B" J" H9 @" z* ^$ K6 a

0 w! k- j4 {$ u2 v2 C# z好想試下被插同被口爆係點♡
' E& l) @  V( W( N8 Q我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   7 D  t- z5 Q6 L
我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
% G& M( |1 f: A5 q9 F7 d  F

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
3 b, U. r+ @/ U, h* R但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel