嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   + C5 \5 R6 R1 ~- N( r. ]+ l
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
2 s# G5 }% C+ H( v; D) U6 c  }! k我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! ' E# k5 O* z' r8 y. D8 l1 s( [. N
9 O; L; {& i: c( u' Z% D
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
) r7 ^6 e/ u4 \
% [# a: p8 c1 h: m- F我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   , b6 N' z/ Q9 Y5 k7 H& T
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
2 P: D* w/ {+ G- k
5 I4 i4 Z0 c  ?  X$ z

{3 u) m  X' ~! k( t; L% c) z+ r  i& H+ v/ n0 Y0 [+ J
我分享一下我自己啦
* f9 i5 U( m1 B3 J! i$ J3 b其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
5 a0 u6 N( ~6 Q3 }% P( m著女裝其實係一個做返自己的感覺
, f, |) z; d$ D亦因為我覺得我係一名女性( G+ t; B7 J1 ^- @, q' D
我從來不享受使用自己的JJ+ J" U( @  J. S" Z" ~' d9 O
反而對被插入,細個係有極大幻想
7 G1 r: m$ N6 K/ P
2 e6 w' J. ^* }/ q! f; l" K' W+ g; M到大左少少5 f. @+ e( R5 h, q* V2 x
有幾年係全天候女裝的2 u2 k4 E1 W/ `; C& l
亦有幸試到被插入的感覺& P/ D. O, |9 ]9 j" B& z/ h' X. H; I
係high ,非常enjoyable,好滿足7 W: y- g1 x. o8 ^8 [
亦完全滿足到我做返自己的感覺
- f! u6 C& Q: P1 M4 s9 B9 O9 S7 e4 M6 j) G) @

$ f& T: t! t/ m" i
& D1 v+ e* C' K0 y& D( S/ c
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   * {' \; R8 {5 _6 i. v" ?; J$ \! }
只嘗過用假的去弄,感覺很好。
6 G& s, p. |- M- B不過很想試真的∼
& K& V) {6 j; z5 P" M) X7 C
5 O) K7 [; D! V/ ~. K當冇真野的時候
4 s" z4 K8 v) s9 ?( U% {我都會用假的
/ e& p$ L; t8 e/ a+ A
( L0 x. s& A$ T$ P' `# J8 J1 x
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
+ D. W- O! V7 D$ |% f7 l+ b1 D其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
. B( e: P: v+ y' B( r2 s
' N& t: T+ O" H; f! v3 H  m( E我唔覺得會有呢個問題
. S0 y0 i/ [4 k* v, d3 \至少我到現在都唔會有呢個問題
4 a/ Z* e: x; O0 ~" r( O" h
/ I3 ?, I7 o/ z0 N$ k
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
) _8 ~7 T* u- D3 f- l
% {- f- M0 \* \5 F+ f' M: o估計看粗度和進行時間吧?
( @) H# g7 B. E+ l粗的話會把後面擴張∼
; x+ g. u0 ^' s+ ?6 i( i7 Q
6 |0 X. i; X3 |& b# z) l$ y" S
- x9 R3 V7 ^3 M
都唔係的3 K8 S% l  i/ }
雖然講唔上好專業0 w+ `0 W& `4 |$ R
但粗大的長時間的也試不少6 `; C7 v, n0 R
至少我到現在都唔會有呢個問題
- u, E3 K% D1 W/ ^8 L, K& I- [(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
( |& {: J3 g+ M) C( w+ R+ f8 C4 X" f
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   ; P) f' d% o  y% b  A. L
$ n) Y3 g1 S! K3 n/ U

: }3 `- B( G6 _3 V% \
1 c$ A: \5 k( y: H4 g: x1 Z: Y0 j4 X/ [, w6 K
我分享一下我自己啦( i  q; R6 D' S9 t& D" |
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
+ g4 r3 n& ?# T5 M3 Q著女裝其實係一個做返自己的感覺9 f& a4 B9 y* V  O" ^
亦因為我覺得我係一名女性" A. X! j$ u0 m
我從來不享受使用自己的JJ3 T3 L3 u' B# C" S* n
反而對被插入,細個係有極大幻想' a$ z- o& b. u! H' z; x

* M  S, g* ^5 @. P! [% [到大左少少
- Y1 v- r  p- H0 Y1 L5 H  n+ ]2 o有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   % s$ l6 A' h, F

& G# G( m1 t* ?4 g$ [  `0 ?9 l- y; S5 U8 u( ?
' C1 Q/ p1 `' y& a. V" x" p! ^

, ^. w$ E& U% w, E3 W; W, V我分享一下我自己啦
% ^, z  F/ c: W6 M其實心理上,我真心覺得自己係一名女性2 H: [  n' C. E( U
著女裝其實係一個做返自己的感覺  f) m# L8 ^; e3 }4 _
亦因為我覺得我係一名女性% p+ V( V$ U/ i7 l- V6 u
我從來不享受使用自己的JJ3 }3 h4 d$ J* w  z4 f5 ]  k4 I
反而對被插入,細個係有極大幻想$ W7 J2 H; i7 {6 l! X$ p/ r
  Y' R$ O% F8 q
到大左少少
# m) j) l7 D0 V  m. R有幾 ...
; c3 N, ^4 T& J愈講愈想試

我試過用假撚插自己
0 Y9 ?, l6 b7 r  p7 _無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   . N7 r; K% G1 G0 h% s; ^% u
我試過用假撚插自己6 j' T, j  f1 I
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
( C( O( w! i' s" ?6 R+ f頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
2 p4 L# P. ?! |7 K用過假的,真的沒試過
7 w% L- i' i; P: b1 c頂到前列腺就會舒服
2 T( @# @3 o% |) w$ Z7 k
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧4 O6 ~/ n" e& D
當初我都唔敢試,痛到插唔入
% t1 ]# I3 y' n) i& b) M9 n' G- X1 L  T而家越玩越舒服
1 p2 Z5 ^4 y! ?* [6 |3 G* h, M其實後面無咁易插鬆
0 ^8 X, Z. O, T1 l4 T3 `除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   ( m9 }: d, L% l7 R: t: A& F/ V. K" `

$ m* k  }3 S0 P' ]3 M6 k好想試下被插同被口爆係點♡
* S6 F9 j( m  A9 c- E
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
; j( y# r$ z( E8 m( m& ~' D3 t1 E, V我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
" l& p* x8 |3 S: B

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
4 V7 i( C* b- e+ l8 D: a7 E7 B3 H但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel