嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
0 s' _! m/ K( U* q我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
6 n" S  V3 E) M- i6 K/ d
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! - _# ]/ v0 s# P. ^; E5 B0 c
$ B# }; h# U" Y! [. [- b) A! q
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
/ x/ W" M2 {5 S- j1 k+ h5 u- q  [. Q. \
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   . f, N/ V$ W% ?3 o5 p
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
0 }# W! J2 z; K8 ^' |+ Y+ o- N

; f2 G3 H+ z2 _/ z) c4 s
, z! V, V4 m# q' o
2 W% \# q& A+ z我分享一下我自己啦9 X. c" w, s, g% t: P( V3 u7 `' \
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
$ o) R2 ?) Z& A: N) `7 d' W- Z著女裝其實係一個做返自己的感覺5 z6 t. [5 B8 @6 [4 e
亦因為我覺得我係一名女性
6 h: h. H+ u) k我從來不享受使用自己的JJ
4 l# L- m' k8 a4 Z! \9 _反而對被插入,細個係有極大幻想
* x! I( o" t3 P8 M# y* N
1 L6 D( {; T$ N- X; m. M0 U到大左少少
: t- T8 G( D# s0 P8 V; k有幾年係全天候女裝的
3 W7 K5 W2 u& ~, O亦有幸試到被插入的感覺
" z+ ?9 z2 N, F係high ,非常enjoyable,好滿足
) s8 Y7 l, X! _' ^! h3 E) Q亦完全滿足到我做返自己的感覺
0 o8 I2 W( l( v4 `, b4 p9 f: a  S2 Y+ Z- D
0 X0 _1 I% B6 O4 R3 _
$ H5 b! e$ ], R; a8 X& N2 ~
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   # @9 K* t; t( T1 [9 R
只嘗過用假的去弄,感覺很好。+ Z  `1 m8 S  ^; b( y
不過很想試真的∼
) n: ]/ h- a8 B8 @2 r( [3 s; [2 _- s8 U$ \
當冇真野的時候
! a: K; w, P7 ~" q, \我都會用假的
- c9 C& X4 }+ G
7 u0 T6 I# Z/ E
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
! w6 n1 [/ H" F其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
) W& U0 f% S: s# Z0 ~; O
& p  P# y1 F# B4 @/ _我唔覺得會有呢個問題
- l1 A2 T" [' i- A2 K: P: l至少我到現在都唔會有呢個問題& S8 d1 E7 s: p$ @

3 K2 F& Z/ P# G, A8 j4 e& {8 ?6 }
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   & g4 I  P1 t) c

4 a( [- Q  ]; `; F估計看粗度和進行時間吧?
& o1 E7 P9 j+ P& Y: B6 c, F粗的話會把後面擴張∼
( m* [0 `4 D# v4 e  T7 }4 \

& a/ `6 b6 a2 o( i1 l! v; R" f+ y) E3 C' x' z3 K4 O2 ^/ p
都唔係的* ]  m( w+ x$ s, F1 \
雖然講唔上好專業
* i& }# j+ k  s- }6 Y3 {1 t& X: n但粗大的長時間的也試不少1 M" I1 q. H0 F  F3 S( K
至少我到現在都唔會有呢個問題
( \* d4 _0 O1 N# P$ W0 e. u$ N; m(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )+ K! L# I9 G1 R8 _* R

, J* Z5 [, X4 I+ y* W6 r- ^
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
9 M- G4 b. H# y6 y
, v) C$ g8 s! W/ D3 f
1 b6 h0 e" Z) q* p8 c/ l& m. g' g5 j# f( R. \

4 j( |3 L* F- `$ s我分享一下我自己啦9 I" Z8 ^! V7 i1 o$ e% J
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
5 b) p4 ?* J- q' u- O) l著女裝其實係一個做返自己的感覺# p0 l5 h9 G- s( |
亦因為我覺得我係一名女性
5 m2 T0 b( R2 J2 n- m- x, a2 r我從來不享受使用自己的JJ4 `" e$ h( H) }/ ~) e6 s+ P; n" e
反而對被插入,細個係有極大幻想7 p0 a' K3 ^% d' z$ D+ w
  m9 }2 {4 i! ?6 Q* r% l/ i9 X
到大左少少; \1 H- Y2 o2 @
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   * P  X. ^" t! Q5 d6 ~
* n" G3 E6 W9 f) k0 e: [( A8 Z

9 a8 |, h% F* J! s( a+ _9 e) E6 X" q4 y' p( Q
0 w* a" v( q: [5 S
我分享一下我自己啦- N- d7 T3 \' S4 Q( s- t  t
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性0 b4 \1 S  o0 @) J/ H( A
著女裝其實係一個做返自己的感覺( _5 F/ n7 g( f. z
亦因為我覺得我係一名女性/ i6 P" n' Q* P# z( [$ w8 L! S/ T
我從來不享受使用自己的JJ. v4 h- o' Q8 s1 ?8 M! x
反而對被插入,細個係有極大幻想; w3 J8 Y5 n' K" t" ?2 w1 ~& _

- V' d+ {6 b' r. B到大左少少- C. P4 P2 ?$ R- b" g1 N# N) x
有幾 ...
% A# I7 U: i( f6 q0 L# Z; z
愈講愈想試

我試過用假撚插自己
+ b4 N# ^% g& T+ n& l+ v8 O無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   6 k- i9 Y" L9 ~) K3 C- h
我試過用假撚插自己
* S+ @  H8 K4 _7 ?; z* ^無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過0 j# C9 z( B1 i1 I' J  m+ j7 K
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
+ T6 ~$ L9 r# b1 z# z' K8 {4 G用過假的,真的沒試過
# }" ~! D+ O0 a+ N7 W; T, v頂到前列腺就會舒服
! _$ E5 B% W# V& \
好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
* R$ J% j, a$ q( t  b$ O- A5 C當初我都唔敢試,痛到插唔入6 O$ P- I1 H3 L
而家越玩越舒服
+ v5 x! \! H: L: m+ i; [其實後面無咁易插鬆
7 Y, q% M2 E2 U; d! \! N除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
1 J/ P) }  ]' ?$ ]' z  l8 L' a9 i# m. V+ u8 {
好想試下被插同被口爆係點♡
4 x4 z& Y, O" e& p2 D$ @
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
8 i0 t, z2 H9 l! }2 T+ q- V% ^我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
  Q0 z) B/ Y+ E4 h. E  Q: t6 G7 o

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...+ s% l% E9 U* m' C0 n- d4 x
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel