嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   
8 X( {/ _; A1 g" Q6 G我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
$ `& a9 I% {. ?3 S) C( C
我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! 0 [( J6 `/ l! V2 t
& T& i& T5 A3 N9 D8 f
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
  L& M+ i* Z# X5 Z( H5 J' N. \$ {; c( \# B
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   & Z8 D* U- b% h$ J
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
" k& _5 z. X( M$ u; y: C
& F. k+ m) I$ e1 X. {, ^2 T. m+ @* E9 L+ E

. E7 d* i: }% y' c; J) {, q: D我分享一下我自己啦
* @- K% t5 W+ t/ }6 {- Q其實心理上,我真心覺得自己係一名女性; n) U2 t9 i0 n! ?
著女裝其實係一個做返自己的感覺* b# y! W  v: c% j( i, N) `
亦因為我覺得我係一名女性
+ y6 X! S9 l: S" p# \3 E我從來不享受使用自己的JJ! v6 q) G0 k: k9 i
反而對被插入,細個係有極大幻想4 p+ k% K( i( v

0 P& l$ A2 L0 ?  j0 e到大左少少
% @( Y7 Y% a; p* A有幾年係全天候女裝的
. v& K: P: u4 F+ d! J亦有幸試到被插入的感覺
" N, z+ A2 S4 M' }+ k係high ,非常enjoyable,好滿足
$ r1 |; C- x8 Y9 x# J  j亦完全滿足到我做返自己的感覺; D5 q  Y1 ?, g" {

/ b  V1 H, f: f6 ?. n
4 X' {1 ]8 m$ x' e$ _4 D" S
6 J$ v9 c) }1 \6 k$ c. {
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   9 K: Y& {6 Q7 f9 P
只嘗過用假的去弄,感覺很好。/ ~8 Q- E) n8 o5 P# [, z% ?& J6 ]- ?
不過很想試真的∼
/ Q% j; D. T& a  u
# Q9 x5 J: ~3 b, ~" u4 f
當冇真野的時候7 J# e3 R: I( P/ b4 t
我都會用假的" o6 t2 ]% s" X. o
& P$ W* h0 ]4 T6 ^  {' b5 ]3 S8 U
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
0 A* L( t7 p- B' ~; g. R1 {其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
) P7 c- N2 x! T6 i& a# J1 H3 F+ q8 Z# x! Y7 f
我唔覺得會有呢個問題
+ n/ `' r5 U% X6 I至少我到現在都唔會有呢個問題
/ k4 j5 _% f/ J; H) ]' F, g  M# b) ~4 `2 E/ b+ z0 u
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   1 {9 Q, f/ ^: W+ h3 M% K6 e
1 O' u& }- u) ~* [4 u, o# V& [
估計看粗度和進行時間吧?
' _' Y0 h$ T! j7 f& p; ]# u8 k, n粗的話會把後面擴張∼
. h! }7 V/ X8 \& T: D9 @2 A

( s: n8 r3 ~2 s) }, B$ |5 p9 ^
* G) j- r8 d5 w) ^2 ^7 `都唔係的% y) A2 e8 M, {
雖然講唔上好專業$ \6 W) A! ^# n* Y! I
但粗大的長時間的也試不少0 W2 u0 M# _/ _- ~" m
至少我到現在都唔會有呢個問題
# h, x( d- t+ Z, z0 m8 O" l(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )
* e& U& ]0 Q/ B' \8 d  J" b$ m$ L% [1 F& x+ P
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
7 u! k7 f! B$ z9 c$ P3 s. P" O7 k

* z; I: @5 b/ U! l0 p8 M. A0 c% H" v! ?  o) Q( o; `

* F; y: Y9 w+ C% E8 {9 {/ b' Q我分享一下我自己啦
7 ?/ z4 X( e+ @* @, F6 D其實心理上,我真心覺得自己係一名女性  S0 o2 p8 \+ D" v
著女裝其實係一個做返自己的感覺9 E9 d9 I% I( ?7 z: \
亦因為我覺得我係一名女性  p8 M+ d+ g) Q; L5 |
我從來不享受使用自己的JJ
% e  `& s. v) }( S& R反而對被插入,細個係有極大幻想
+ I  I& n% N8 {& ?6 E" x! z$ m( x  N- a
到大左少少" p! u8 g0 k7 F0 i  c; |
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   ; E, S$ l) }; u  w) y3 r& {
, |1 Z' q3 b  ?
! p  Q- T8 E$ x" U0 C
. P# [$ |3 s9 E( w) E$ R/ I

& g& b8 V: O- y; E我分享一下我自己啦. a' N& I: R- E( w) y3 a( Q7 o
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
: g, w4 z7 S: \/ C  c著女裝其實係一個做返自己的感覺2 ]) P" t" Z' f) [% U3 p! `
亦因為我覺得我係一名女性
- x* d# j7 t( I* r: ]* B& R1 m我從來不享受使用自己的JJ
8 Y' f5 s! h  s) w反而對被插入,細個係有極大幻想1 Z  c4 G# A1 w$ z9 P3 U) j
7 w( s% C4 }$ M/ A. H
到大左少少
" ^  U- J- M( m/ E) L1 W7 f. h$ h  M有幾 ...
/ u% t! P3 m/ V9 W  o: n0 u# @+ n
愈講愈想試

我試過用假撚插自己
1 h5 c2 q$ H6 {8 R) k5 y6 I, m無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
& A$ k& h0 j: u/ F( P8 S我試過用假撚插自己$ w( j8 A2 v) p5 Z: d& {' B2 b" K
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
/ D; s4 o& B* {2 j0 e' [0 z- S( z頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   " |7 K, O# k5 h2 u. b; G) e9 y: [4 ?
用過假的,真的沒試過- o4 \& i. k' U. g3 C
頂到前列腺就會舒服
2 u! _& J7 p* ^/ I- }) S好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
" {( Q9 B: W9 v! B當初我都唔敢試,痛到插唔入
$ \' W& L% |' c而家越玩越舒服/ D" @. s7 M2 \0 v
其實後面無咁易插鬆
$ _* ^) p0 h. n0 L- P9 z" O除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
/ z  o* x$ X5 L
  @1 E/ ]3 _2 x+ l好想試下被插同被口爆係點♡
1 r- u# F9 }% z' U& L/ ^我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
1 t" g% K, O  J) G; R我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
; ?( _$ ~( {; n

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...1 [3 m3 [; E, t0 p* f- }
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel