嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
9 s# O- n, d# q沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
5 d0 J. B7 E0 R  Cum...怪及丑
' y' u$ l- [/ u, t  g沒美感, 只合有特殊愛好的人
; D$ G7 Z, s  z: {! Y  j" l4 n# a4 _/ ^
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   
2 t# h( w: D7 ?8 y! b" {3 M& K; W, I之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
! k' R: F  M* J9 R& @6 S2 M: I
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   1 a7 c6 E; o/ ?, O2 Y
好易仆倒...
2 I9 O: D. y, F4 |
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
  K' I4 [$ N% |( W有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
8 b7 G3 s4 B7 h: D8 i
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   ! c; l" {. e( K7 @) E
這些機會不是我的) d, n1 @( v2 s" L2 h1 \
好易仆倒
6 B/ N% x+ l  L  n
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   & W8 L4 |) ?8 ~, E
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
; o( g/ y+ S+ z) b0 L. N. L5 U
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   
; R- I2 }% b7 x0 m1 c. L6 L* N& y
1 d, y# {0 O) R+ d/ F
" \( N: V$ I2 A$ F" w$ g8 ]+ @一幻想自己著咗之後連行都行唔到
# S/ P6 J1 D9 q' C- O! W
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
9 h0 F( W) i3 ?3 ^8 S這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
- \6 }4 `& [6 f3 ^
2 Y6 V' Y4 u' F0 f  G; w
2 A, n3 Q9 a& D4 _
其實係習慣, I6 \: R' _8 g+ M
試下就OK( z- u3 l: o+ r/ A
正如有D 人話三寸高跟都行唔到
. S: R  f- N' S. R0 Q  c/ j但四寸高跟如履平地的亦有大有人在# |0 l+ h7 u- j  ~( b$ z2 O/ x

0 M, r3 S0 S0 A$ g0 y$ A芭蕾跟我都行到; u3 K- h6 Y: {' Q
應該冇咩冇問題7 z  d" h+ p% s. R  R! H4 v; K
6 q! W  z& C- I" i8 d
. W0 U' @! W4 g6 m5 l
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   6 {, s& I& S( q0 ?
我懷疑根本站不起來
2 K" U. x  ]) c8 Y7 A
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   ) A8 o  s/ d; v- Y+ s# W% V
這站得穩嗎
# K; P: Q" X0 _0 b7 ^: A1 Z. Q0 y+ B4 f+ n; ]4 v& h
咁又一定企到
$ M7 j+ c  R# B0 _習慣下就OK" L* E. _5 x4 ^5 @; a$ w5 e; h& D

5 c  t* o: Q6 w# @5 Q1 t) q# r9 d, }
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   & `4 t  \0 Y' H' p3 L0 }# w  n
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
1 x- M! V, Q( ~' }/ k4 u$ B* G8 K# C4 {% z0 K7 w6 z2 c3 {" W
我都係咁諗3 V7 B( [- E3 u6 w0 e+ h: r- b1 C! X
人來人往真係唔理想
. ^  Z$ a* u" u, u& W0 [$ C+ i$ ~不過靜靜地冇乜人既地方
8 H& k5 ^! C6 w4 q( \; v& p" w我又覺得OK
- |6 |: a) L5 J% \/ _7 I1 f3 d* e4 N( z6 q4 M
5 Q9 z) t1 `3 D- v
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   8 }/ |( m+ X8 _0 C2 u
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
$ g+ V2 q  D  q$ d9 J. o
4 i/ h. q( d/ Z" l+ _( n其實反而未必
  D0 d/ Y4 D% k, }正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:  U7 ?! m% c, d5 s6 C9 J
2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
7 h! h5 I+ r  h: t3. ballet heel ankle boot( ?& g4 _1 B+ |, C, L/ m" `

$ I, w4 N3 Y3 D  F- V; H16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低