嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑( M2 a; I- F7 ]. T2 D( N9 u7 ~
沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   * t! }) z4 e+ h, @0 A" B* {
um...怪及丑  W% E# w( s6 e3 I
沒美感, 只合有特殊愛好的人
0 w' H+ n' ]: l" Z1 A3 J8 b+ ?/ }  Q$ g$ m( H
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   
0 o6 `7 v9 c% p$ F% S之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
( I' T' q! p8 `# F. w# S+ T
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   3 c' p7 i2 U: Y. l: n9 S. y
好易仆倒...
9 H# E2 Z5 C- w# k6 C3 e; {
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   9 p8 G/ Q/ R5 ?$ ~! M6 `
有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
7 j+ C  n' k" U; I# ?
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   
) S/ k" L: G+ y0 U/ u這些機會不是我的
5 \  `9 m2 n- Y) X0 B好易仆倒
2 K3 `) U+ `4 `$ O  s" _9 c  `
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   ( z/ E$ C9 K3 R; H* ]4 i
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
1 t. a) o, f) T6 B1 C
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   
4 T0 ^! Z# d; g' i5 G. j: {
, [+ A  A6 ?4 B! ^" k, A: ^: e3 _, M
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
" Y* ^7 ], p: _4 d9 C
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
8 b; |, g+ [* [8 Z" t這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
5 v2 D* u& Y$ u5 `  I' S2 d( J% M! O; a2 y

$ S+ w- V, f! j" v其實係習慣
. F5 E+ k: _7 T% i2 e試下就OK
. \% v/ D1 J# ?正如有D 人話三寸高跟都行唔到
0 `' u) Y1 O, e- U' \/ f但四寸高跟如履平地的亦有大有人在( i3 {1 n- v& l1 ]  m- W4 h; P% Q

7 W, _9 P7 j( M4 [: e% x芭蕾跟我都行到
: j/ c% I1 b6 V) c4 L$ z  p; w0 d應該冇咩冇問題4 q7 s+ y  Y% |1 \9 Q
# F4 Y+ \9 d0 \
$ L9 c2 y4 {1 t0 r9 }7 Q) s1 ~
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   
2 `- t; F6 `$ R我懷疑根本站不起來
' @! Q0 B1 D9 k  `9 C8 N
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   5 K  [. }/ |; M& ~: u  u; Q& A
這站得穩嗎
3 ]7 D9 j( W) S8 w8 q4 A+ J7 b# H0 H" j: ^
咁又一定企到
3 w7 {& X+ f! K/ G. n6 g習慣下就OK
( s: K( f1 X7 s, G; ^0 U; V- N: h& u
- F) o9 v& n& M/ c2 W7 [
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   % T3 u% z4 E; ~2 s% K" ?9 ^
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
; n  ~) k3 [# Z- k0 K
. u4 b$ h' X0 ?+ _" k9 l我都係咁諗* H  Y# W: \) }
人來人往真係唔理想( _! Y1 _0 c, v9 m$ a7 K, Y
不過靜靜地冇乜人既地方
- [' ]1 `0 s4 [0 ~我又覺得OK/ k! ^% T! A+ h9 G8 `

# m. i. T1 e& C0 W8 F; b' t& ?% K# f2 B9 Q6 B
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   
' ?3 c7 |+ V, j* l% x; n這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
9 Z' {! Y9 J% P6 Q) t* U/ ~( r  {
0 M' B! ], D. I2 Q8 W
其實反而未必4 j8 g+ p# P/ B
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:" o; W( F6 h' J3 M: x9 g' L( p
2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
$ B9 Z; t* n0 C# T( C" D3. ballet heel ankle boot6 b# a# v5 L) N, z" t

1 a0 ]: ]0 ^. m, C16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低