嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑* H! ^$ _& y) e
沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
9 ^0 L' m9 i: U5 O, ]! Vum...怪及丑
( j  @- D# f; t3 q! p& N沒美感, 只合有特殊愛好的人
, B. a! l, K; M7 X
. g( i2 Q5 m( e3 ~# j! `正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   7 o% t' {7 L( e) |9 ^
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
5 e0 k; \$ ?; \5 c: R* {% y- ~& o6 [' Y
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   8 r6 o7 S/ S' M7 q9 ~
好易仆倒...
, C9 S7 G# k* v. j0 O& P
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
- K$ Y5 m- |+ y. [; V2 p有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
! n* z& S" S, f
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   
1 d8 K7 Y; o' l+ {這些機會不是我的; W6 q: b5 n4 R0 k
好易仆倒
  F* S; X2 i  K
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   & U  N* ^- g  q
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
8 |+ e" ~4 _# R3 K
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   * v1 b* @  m! ~2 ?
' _7 i% A5 _$ T5 U: k8 u
- t+ a! v+ p# @0 b8 }1 s& S
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
( s- X+ B9 L% N$ ^$ ~: V3 ~5 \7 s5 ^
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
% o& K  c5 t8 r7 b& v這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
7 c1 t: P8 Y! L% t
" W" J/ v. G5 S5 a4 p$ z& D( ~6 s3 Z& B) V$ [9 y' o5 |
其實係習慣
) G5 u3 E- r- Z1 y! c  e2 V試下就OK
" K2 ^' S6 B! y( A4 i+ ?9 m. v正如有D 人話三寸高跟都行唔到2 l5 ^: s, j' _$ u
但四寸高跟如履平地的亦有大有人在
' D) D; w, Q6 n; {# k, `
* K$ H& H. O" _, [# v芭蕾跟我都行到
6 c( Q2 P- _1 {1 v7 V- {應該冇咩冇問題
0 t, G# F0 z# P9 U7 k, b$ X. k7 A
4 E% Y; o5 X* \. c* W6 G- Q' W: b: _
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   % s8 O, s) \- {) `: z+ |
我懷疑根本站不起來
, i4 o) a) R0 W! {8 ?
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   
  }, l' R" H1 I9 {這站得穩嗎
, j" a5 B, S+ W+ `1 L, ^! r# z& ]* g0 {  y- T) H9 m
咁又一定企到
5 G9 e. A. ]$ \$ l習慣下就OK& f, i, t& O8 g  ^% ^/ S, L8 w
/ o( {# C& l6 \! q* H" x3 d

$ }/ t2 C# d5 `( C' o
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   6 `+ j5 x/ C4 E& }, G1 v& v( |
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
4 b+ o1 ]2 J5 C
" X) }; x1 f# K我都係咁諗
: z, }% Y5 a7 d人來人往真係唔理想
' o, Z/ j) U. U# {! E/ a7 D不過靜靜地冇乜人既地方6 f0 Q! H1 H, L$ T& i
我又覺得OK
6 ~# A  s3 k+ Y& |- B8 }+ V3 n0 H! r( E9 J
! S+ h& w# m' U& s, t, X) G
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   , J2 r/ r: Q) q/ u% |  z# s$ Q
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
6 J  ?- s( z- \
2 L+ n5 c. |3 X$ W
其實反而未必$ B0 i% ~! O' W& F2 m
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:( e! X5 R" ^0 {2 m8 P) T
2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
) w5 u9 p$ B& d# R3. ballet heel ankle boot
) B; s  o6 h1 [# c: c" ?& m" r  x# j
16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低