嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
. y0 o6 p! j, V沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   / m6 v( {- c, h
um...怪及丑- b& `' ^+ Y. @( t
沒美感, 只合有特殊愛好的人
1 y2 v- |* [; G7 R  Q. }9 f
" Y' @+ B9 O- ]2 }5 |2 {
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   
* Y: w6 \5 _5 n  n% G5 T' N之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
$ O; @. L7 }  m. y( F8 S
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   
9 L( T9 ?5 q$ w4 D& q- j好易仆倒...
$ K2 ?$ }( V, x- N. y  K
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
) M  K5 |) j- L$ J有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
" z) \! v& x# A
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   
4 |0 o3 o; \7 f1 {這些機會不是我的5 Z  C" H# T- D. _$ K7 i
好易仆倒
/ {. x0 Z0 t- X( T  L# f
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   
6 r2 G/ n- K; r雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
  q; M- I0 y( a4 J
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   ( T# ?1 d3 e' z6 p1 o* l

1 ]0 \- {( k& h2 W
, y% _: q: l8 e- D- g0 j$ Z一幻想自己著咗之後連行都行唔到
3 i4 x; F! c" ~1 F
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
0 A2 g# \9 D! B: m0 V1 N: [這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
  H# Q- ?4 G$ u( z+ b  ~) E
/ `0 m. e. S! W- W3 F

- \0 h$ l9 F' i! n0 P" p其實係習慣
% U8 _! \( T7 T, n: @試下就OK
, y8 J  q# l0 e4 j3 v: i. M正如有D 人話三寸高跟都行唔到
) K2 H6 ~' I* [, B6 a9 z8 x3 y9 M, @但四寸高跟如履平地的亦有大有人在! ]6 \+ n! E6 Z' a( T3 W' e
" P3 G$ k: }) N* b) l
芭蕾跟我都行到5 ~4 v+ P+ y& f8 y4 }# g# d
應該冇咩冇問題/ M2 |3 r0 B+ p1 J
: z; g  q6 E, x) ~) z) w

. F. ^: _, o; J+ U8 R
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   
" W4 N9 E# r% u; `我懷疑根本站不起來
% D. E4 s, j# X" R  x  l0 u
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   , Q0 T* o3 R$ V5 B% y. f
這站得穩嗎
- y. P6 Y3 ], s# G
$ z$ [' [: y1 U% ?, I% g咁又一定企到- N, I9 Z; a! T8 \! S9 j6 @
習慣下就OK- _3 A$ r: `: f2 Z) H( g6 m
" k  m; U; j( j2 G+ j. a
8 h, }3 e3 X& ^/ z4 Q. v" j* d
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表     X5 Z$ a" h- W
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
( E5 G8 m9 L) j2 Q% o9 I
( P- V' C3 L( J7 g$ l
我都係咁諗
/ ~  r3 J( c) j3 l人來人往真係唔理想9 Q8 h, D  N0 S! Z2 P2 y" \  W# a* X
不過靜靜地冇乜人既地方
5 z9 I# S3 @9 l我又覺得OK
) Y4 T- p# A" U. k! q, T
$ e# k$ |& \; T: [$ u. F. o/ v/ o! F+ _
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   
$ {8 I3 f# b8 t& n2 h( }/ [% r9 I這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
  [; Y3 Y1 \- H4 s3 V( O5 }
8 h5 Q2 v, g# B
其實反而未必
; }% X. x1 i; J. }  A正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
& o* t, L" m0 K' R" X7 b" w2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)# n: x1 _: G' a$ x( Y6 S
3. ballet heel ankle boot
& ?8 q& ^/ ^7 y, }$ u0 C& y" l) n0 v1 [2 e
16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低