嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

差唔多將屋企既男裝捐曬

差唔多將屋企既男裝捐曬

新來報到
- ?1 j# B$ A& w* u9 m/ z: W本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
9 ]2 `& n1 Z7 l5 ]# K無CD成十年* E7 W3 C. p& A* C' ~5 z5 w+ w% l
前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,/ R0 i  l% m: x. V9 q& Q6 Y  I, X  S8 f
自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A
0 v. ~6 J6 [6 T8 D# l: ~但係手腳超多毛,所以都係買女裝運動衫褲加內衣# Q4 ]$ R0 j2 ?% k2 {  h  f
Nike adidas new balance 等等運動牌子都有買
) g3 f6 p* m6 G' H7 `- q' J. E無論係屋企家出街都著住,當然有時睇遠睇唔出係女裝
4 W+ t7 U. y5 G" j( b3 U  `但係有買過既人一睇就一定睇得出,周街跑步唔係Nike就adidas,撞衫實有, l3 a) G7 H/ `* K. l% n
我又唔太鍾意太女恆化打扮,就咁平時出制或者返工都係中性D既女裝Tee加女裝牛或短褲6 ^" a* u# |  E/ B8 c! ~) X
其實又無咩人睇得出。
. r( K$ w0 k$ x5 Q但係去落街跑步成日有D阿叔望住我個胸,姐係成功啦
/ W2 C/ e3 v3 o; j) z2 Q4 xbra bra又無戴住,實在太熱了,著背心算。  m" I# O# c) K' I9 ]/ t! h9 K0 Q% I
差唔多將屋企既男裝捐曬啦,等自己習慣下,其實都差唔多習慣,一開始有開心少少,依家著出街無咩特別感覺。/ o0 @+ a, ~6 L7 N4 n. z6 t

5 x; m$ Q1 T! @8 G$ q[ 本帖最後由 rainy 於 2017-5-25 11:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主骨架大唔大,冬天會唔會戴bra :O

引用:
原帖由 rainy 於 2017-5-25 11:09 發表   % r" Y7 g; `8 l- o3 j
新來報到
4 G! \9 C9 b- x& a+ n! S本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
; a& F$ I) o9 V9 I, d9 l% \無CD成十年( F% j5 ?) ~* g( ]6 }; V7 c
前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,
& j) H' E$ {" Z) s2 p自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A
7 f4 {" S0 k5 l; l$ ?: t1 z  N但係 ...
0 n" Q' u6 n/ N# H1 x著運動背心一定有人望啦

no more male under ?

想看看運動背心的款式啊

引用:
原帖由 misslady 於 2017-5-25 23:48 發表   ' \6 q4 L9 [; y% `& `" W
no more male under ?
+ y7 x' ]  B7 u! ^2 S/ K; ^( d) ~
返工唔得,要做粗重野走來走去,會太緊
; w8 ^6 D. Q8 g1 N: K) g放假去街等等自己時間可以

引用:
原帖由 Jany 於 2017-5-25 20:35 發表   
. f9 F; {  F( E/ U' J& r! m$ g" ~) t; O  {4 {/ @9 z8 \; h3 }
著運動背心一定有人望啦
: f, `- A3 {3 C+ z" j* q& }: n) r* b) d就咁運動衫都有

我都係手腳超多毛

甘你女朋友知吳知你cd呀