嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過
; `* F' m) l8 D報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   % c- r1 e! ~4 Q) ^5 _
小的直徑也有4.4cm
1 l6 A' Y2 e0 z6 k$ @9 _; r9 V8 e

p# k' p3 f: p/ L* p: x8 G* ?0 G+ l; e1 K* Z" x4 S; }' [4 k
4.4 其實好細/ E- }9 Q. a. M( ]+ s" p
我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   0 f9 ?( _4 A1 R
我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
; [. h, f$ F" k' m6 Y2 G% t

+ Y% L1 p- ^' Z" n1 B7 Z% Z$ _4 \8 w& t) n( T9 g  h
你係呢方面的專家,經驗豐富
* A6 w6 {' q2 v! I& L8 c又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法, ]* [7 }* P7 p' }& z
一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   
  s. k& \1 g" m6 O7 [) J中空有咩玩法
- i* w# `9 x, k) `8 `% n一向用開實心
- t1 w. @3 F5 ?! }; t# \$ R4 P3 L- j+ E) ~3 l2 Z
我都唔知
% U2 T  y9 C! Q/ ]  j( R/ F# X淘寶買了一個
" E( k5 I, V* D, M5 c; q剛收了貨
: ~! d4 L, [1 K& T今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   % `+ h3 N% B$ r
而家用到幾大?
  H' p, b4 Z, e1 a3 G8 Q; w* C7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   
& [1 Y+ r  U+ L! x  O4 p6 b2 K太大呀,怕洞子受不了
$ X' A% ~- f. f# Q4 P' J5 m5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

' I- ~1 B; g8 O

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢