嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過
0 {5 r3 R) D& i3 p" r4 Y報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   
# x! l5 }, O$ g2 p. N9 F$ [* S6 K% f小的直徑也有4.4cm
. v1 t5 Q( h2 `1 N$ @4 v; T( f6 G% E5 E: x- D7 P" E' `
5 {2 j7 }) e0 Z" L. W. X+ e+ A) m
4.4 其實好細
0 x4 c* f# s& _- ?我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   
4 E, M0 O6 [; Y9 ^7 V我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
: e! F% F9 L% P, F2 a# l% r. o

. w! j  B; u3 J& W8 I& o! g6 u4 v! ]- n2 q9 H' P  `4 ~
你係呢方面的專家,經驗豐富4 f/ w6 q1 g' h: I6 Q
又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法$ ]" o4 C& y' B8 j" r
一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   
2 \: C# m2 h9 s' B中空有咩玩法2 g8 w  d) R+ P& V& w+ b
一向用開實心
" ^9 n5 `& |+ v  m" c* P* F( O1 Z$ D* x$ }/ I
我都唔知
9 q/ }+ |/ |7 {1 q4 E淘寶買了一個/ k, F6 {9 V4 p$ P
剛收了貨
1 a& \* L. l5 v2 Z" w2 Y5 |( I+ R( Z今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   3 T& s% H5 S' i# e
而家用到幾大?
  Y7 y! R( u3 |7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   ) M' I% T7 k5 Y( G, X% ]& O
太大呀,怕洞子受不了
  R2 _0 Y6 o+ ]/ T  @* H
5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

5 i: Z* L1 B& j, I- C" r

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢