嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)4 B, }" x4 i+ s, w. ?- d1 A4 j+ b

7 l/ d9 x+ h2 H7 W$ |; D因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,+ \' N4 |1 T+ }( Y5 k

) |1 R9 s5 v; O- N- a* ^當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
, A3 Y* s, }9 C0 [$ `
) p, w1 Q: m- i7 m4 S所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   ; P4 r! r0 M& F: p. W5 J4 n
話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)' e; ?$ F6 }* @4 [9 Z* w

$ N9 k  ?- j# y% d7 x因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,4 U/ Y0 x, G# s$ L$ |4 [4 W# O

; c/ `( R0 g; S. A4 E1 N當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
' \. Z4 w/ k# a0 Z  [, K4 k7 s: ?" Z, {" h8 E6 H
多重享受,也兼顧不下了。
4 U0 {% J- p5 G( |
, ^) ~- r! @2 V* Y
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
9 [3 u" X( z+ q' z4 Y* f高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
9 ?, z6 f$ |5 l# s6 j# b- M7 I; P1 _3 o
. D4 V; q4 Q8 H$ v6 J. f也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
" S: z+ M. i2 g" j& I& M: e& T1 n1 X& F

. ]* p& H5 t8 C7 G$ e+ J多重享受,也兼顧不下了。/ w- L' Z! k' `% {+ x

" R1 H: [9 H8 o; X' L$ L. K+ Z, o: ~6 V7 ?9 X
不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了" J( C1 R# N# a$ G# R5 o

/ H9 I: d7 k) `! w雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎
; x% M1 P+ ^- D* _
# U" `& G% y9 P" x& Y' C一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
8 T$ J4 [6 k! T3 H
/ p$ m' c$ [8 r2 W自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,0 Y, Y* m$ m" y; L% `" s
6 V9 H* o$ \+ w! G) V
而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
) K' \. ], i3 l! j& d" V[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
- @: e9 C4 Y$ D6 g* p: \8 ]# ^8 [

* H) l" \/ l, U; D多重享受,也兼顧不下了。
1 V/ }1 q) j- f! d5 S6 m  p* J- L3 C
: Y8 |# u% e+ b! _0 t1 ^) p
不過你就講得真係幾有道 ...
! _1 @1 W. m5 l) @6 r. ]

8 H1 P+ B: M) i0 C9 k你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
6 c; m0 y3 ?/ Q2 |$ T一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;) i& Q! }* _8 F- z1 C5 r3 U
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   
7 d" L- [0 j/ L0 t# T9 o! z% j9 j+ N8 M: {$ {: T0 L

% w) ~7 o; L$ ?6 X# S, C你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,  |8 v0 ^, R: d" w# T; u; h( i
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;- r- |7 [7 l7 k. O
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
  h4 Y, i% F8 x& F0 y
/ P  {% u$ _8 d: D) F1 R你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料
% S2 n# B, u4 l9 t3 ]6 ^: u1 @" Y5 @4 x  z& R8 q) i7 ^$ F
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,
4 f8 D6 @6 ?' ?3 y) S0 ^) O8 b: l$ @
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see