嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係); L  A( p" y! K  L) {

" k& M8 H6 R1 I2 i. A0 \因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
- w& v9 {* D; X% S7 Q2 |1 t& p2 y* F; p4 u6 l
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
  L2 N; L' J8 R" i" J0 T' C8 }3 b: V. ?
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
5 i6 Y/ E* V) A- K3 _話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)% y! M$ Y% @, {

2 Q! i8 w/ ]" H4 y. Q8 h# Z+ T因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,4 _' Z/ c7 A' [2 ~: m8 H

& E( j: E* P' o# ^+ }當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
; q8 N& `; n6 {% F* p
  ]- [1 F# L. ]) n7 |& Z
多重享受,也兼顧不下了。
4 Y' H+ h) K+ H9 P7 V) [  r& I& {' m( ^( V. F: j! L; ]/ G
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
% u8 U  |+ ]( ~6 O6 c高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
: t$ p0 ]/ u  N2 m( M( H$ A

' [0 q. W5 a5 r- {也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   + L6 `3 t0 N; t& I' Q; \( ]7 a
) p/ W; I! P, f! ]- k) @9 n7 p
: l) Y+ y5 A+ b( ?( ]6 x/ o
多重享受,也兼顧不下了。/ q; H0 N+ M  w3 H0 A
: n. I8 E- M0 j
& O. S1 N" z' [) W
不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了
' ?  x7 j$ `/ d/ Y/ p% H; V3 m$ _' D9 Y5 g* I
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎7 Q0 Y3 L0 q/ ^5 K% _

) x2 t, E5 d1 G' ]7 s一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
$ b/ e/ D- m7 F* V" K& @) b* J8 \+ c; A2 Y1 p1 n1 w! H: R
自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,$ M) |1 t( g- \/ Y

$ D- q) h, ^" h8 m7 C, E4 K! g- H而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
0 E( x6 E' D6 x) g& W[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
  D, Y; @' @( j2 k0 l$ U9 [' U. G+ a+ Z1 @+ b/ ~

# P' ?8 P. N! z% W; Q6 z6 V多重享受,也兼顧不下了。. a& d$ R6 C- r( ]% Z

4 R5 P  R0 M4 g
9 C. \+ ]6 i  d+ {不過你就講得真係幾有道 ...
" ^$ n! a: E9 M8 Q- S( v; |

0 c% r; T% t* `你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,0 I# h4 `0 h' f* ~3 ^" j. D
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
& Z" D( V. N* l- L  b記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   / A( N( _: h5 i) B2 A. |% O+ O& D5 l% l

& ~& i6 K9 f# M1 k: b9 J$ L# a! X3 U! y* j/ p
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
( h; v, h3 c( @, G3 Z9 P- d; O一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
6 ]# K5 C* U' ?2 e: H, J記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
2 J& @) ~# |1 _5 |0 W: R5 S- N8 Q2 J, i6 p2 ]# C: t
你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料
' f. _  g, C. p+ A+ @5 _3 h7 e
% \$ N6 Q- N( F( R& Q+ c第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,; S; \, f( K; h- I
# e( Z: U7 H/ z! H' n) L
咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see