嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)/ Z+ m- H1 Z' D/ S' b
( ]+ J, M" g" c5 Z/ j/ v2 E3 g
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,+ [4 p  U9 E/ \. l

8 ^; P; V+ i* P3 t- S' H當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
) V. f" F" |/ ]0 J) P1 ^% E- f, N
所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
1 S1 I( H; M# U9 |話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)# c& d- T) ~1 S+ B" ]5 V7 m
  ~# F# }9 L' h
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
; s. l9 c: N6 R# U9 N4 B
, v- B6 W' K# @) {% |  w1 C! E當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
# K! U/ f, d" ]' {9 s+ G$ v8 e7 C! x( o0 m
多重享受,也兼顧不下了。# l% u; m+ X% X: }

c, b$ p! e7 D* ^5 L  K2 n8 S
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   ! L; p+ d# B  i+ l  D6 M  d8 G
高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
5 G" G) d# \9 n6 d, N4 x
# G7 ~8 z0 b0 u3 c也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   # g5 N4 W- r! z3 y7 V; C
: u. @) E, w  U1 h& Z
. B( E7 B4 q$ ~( @2 h* E
多重享受,也兼顧不下了。
' d( x1 R2 n  F. I4 X1 Q
9 R# f2 j, H& I; D8 t( t
+ l" A( k8 x, q  L0 M$ D" e不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了
- K6 R* E- R; N- U  i% j0 ]* u' G& f+ a. D: c, g# D
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎9 G) `  I' U! H, _; F( Z) S' d

* c+ ?1 @6 A8 N: L一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料3 F* F0 i- ^! W8 Z- N3 B" U/ A

. [4 [, T! t; V" H& A: K自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,/ \0 ]  Y- \+ n9 ^% X) t  T

4 `* O+ r* ?: G7 n而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
* v! a+ L* L1 D' Q/ z- W& o[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   ( a" {/ f8 z: S) Z& H/ L; {3 n

+ t$ i" `8 a# ?  n: q3 C8 j/ Z" X. Q4 Z3 l9 a: _  Z1 y
多重享受,也兼顧不下了。
. q7 t3 r5 Z# c+ H0 r$ `) {* I0 M& A
. q* @6 @& A+ F, `( [6 @( `
不過你就講得真係幾有道 ...
! G/ f) S: w) w1 Y
) P: e) S$ {. ~" K
你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
8 d+ h' u: }7 N1 [8 Q6 l一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;5 ]& z' H: W( t8 M# L& {: e: [( n
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   8 E8 D: \" U# B' }, s! {

: f8 ^  P' z" f$ C1 e
& o4 _. \- n0 A  E9 Q. J0 s你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,8 q' s1 {& ]" b
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
, ^4 |- H, F0 ^  N/ I& w記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
, U6 ?6 l' z# L* ~

7 h. k! u& T% f( z# |你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料1 M% S, I" z0 O" A9 B
! r7 E* H% N& [
第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,/ l( P8 U7 @, D

. ]3 U5 u3 E( O9 F1 |8 ^9 f: w咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see