嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[video++]在廚房裡穿CL款高跟鞋煮出前一丁

what a wounderful

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
美美的鞋子阿~~

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

来支持一下

支持

好羨慕能在家裡自由穿高跟鞋

話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)# N' Y' Y) o+ G. T5 Q2 ~
$ E  B+ N0 v: M4 s! Y
因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,
5 m; n! b) r4 [3 ]2 F% F! j! _0 e: r; T" u0 \0 h" K: N) G
當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲JC高跟鞋係咁正、咁爽
5 S6 h* b. @5 L) |5 c8 N' {9 f
# n6 Y- D% s9 Y& n, l所以話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主已經都唔知煮緊D咩啦

回復 1# samou 的帖子

高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-18 01:20 發表   
0 w: G$ L$ }: k, o話就話煮出前一丁,但其實我覺得樓主應該煮到好緊張 (CL高跟鞋關係)4 Q) o7 c2 B% f

% `  t7 G& X2 g* C  N: h3 @因為我層幾何時都著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等,  b' y+ B$ q+ ]/ g/ Q1 U

4 ]3 \0 a$ G* Q* b當睇到咁上下時就會發覺自己唔知睇左D乜野,一心就不斷自戀原來著住黑絲J ...
# i/ L2 w' Y, S
3 f5 i0 s/ ^, P5 G4 Z& v$ T多重享受,也兼顧不下了。3 i$ ]! u: e9 O* }; m% `

* Y. \. @. M" Y3 \
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-5-18 09:35 發表   
! n  T! i8 O3 {1 Z$ T" y. P高端一丁廚房喔,如果要好味,要再多煮
! U) Q0 H. T6 K, I% `: l0 W$ m3 p+ {3 |- @" ], D. k
也不一定出前一丁,有時會試韓式面條。

睇吓正唔正先

很美的高跟

wanna see.!!!!

[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   
; H( i2 p/ e8 e! O6 b1 e
  b9 y6 j* G7 E) T; e: w$ A: i, J( c
多重享受,也兼顧不下了。
! V) F+ C( p$ q, t' J6 \4 A, {- I
9 S" J: D7 }# g' C" h3 m
不過你就講得真係幾有道理,多重享受,也兼顧不下了3 Z7 H9 W* V" y
# H3 l7 z2 }4 h2 t3 z" _' Z
雖然多重享受,也兼顧不下了,但有時候太緊張關係會洩左出黎
- v$ e$ n4 i! |3 C
( S0 ]" Z1 N& i: e一洩既話就已經控制唔到,嘗試過當初第一次係只係著住高跟鞋翹腳就已經黎料
; o6 }( y! a7 G+ v$ k( ]
3 I5 h4 _2 A: y: {+ G8 x! H自此我就明白點解D女人咁鐘意著高跟鞋,個種感覺真係好正,
5 H. j. J/ W: f; g3 ~
1 O* v1 C- _0 t* u- O; t而且到依加我都仲keep住著住黑絲JC高跟鞋係客廳黎睇電視、睇書...等等

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-5-22 00:30 發表   
& J( R2 S+ ^; }2 O2 h( Z1 Q' u[quote]原帖由 samou 於 2018-5-18 10:17 發表   " s' L7 v4 o: U2 u7 b' d

% E  x% E: ?: T9 O5 S1 k$ y% T' H' l& k! T- L
多重享受,也兼顧不下了。
7 d( W' [" P7 [
# t: a) _6 g7 B
" U0 y# \$ |8 E$ Q: @& H# `5 p9 l不過你就講得真係幾有道 ...
6 Z$ J. P) K# }. J
5 Y! s% Q; o1 ]你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,
, D' I. I# c; o( R一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;; x( X4 U. b- |, k7 b  o& i. Y
記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。

引用:
原帖由 samou 於 2018-5-22 10:44 發表   8 Z) A6 I" ?/ S& {3 {- M% ^% Q: K

8 Z, P9 i! q6 y3 k: A7 d7 ?
; |  `7 \  Z8 T/ E你的經驗我也發生過多次,全套內衣絲襪高跟鞋,$ ~+ y* D% W; s: l# y$ D3 \
一番心機穿好了,但在屋內走來走去照鏡子就洩了;
8 I& L& h; [- y7 P  A7 }! S記得初次穿內衣高跟鞋,一站起來已經頂唔順。
8 e/ o/ P& g1 l4 B, C& O" ~& ~+ \- L. k: ?# Q3 d
你係算洩得最好,我個次一翹腳就已經黎料
* z& A9 _1 ?6 [
4 D3 M6 Y. H6 K; H2 ?3 A3 R第二次都係咁,於是我乾脆撕破對黑絲,
/ U& d% ~6 N" n, u
! g0 d( c8 p7 l咁洩都洩得有快感

你很喜歡高跟鞋啊。。。同道中人

I want the passcode

CL款高跟鞋  my dream high heels
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

好靚

Very want to see