嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????; v4 z' O' D4 u7 v+ O
- t8 d* ?# T. S
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.$ l5 o4 F7 U) C' ~( t; P( z0 |
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
1 |# s+ G( |7 {% \+ v
+ P# q7 t+ B" n# p回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
1 f4 F2 Z) e' S& ~: d$ T# b5 _& M
# M$ m* o( K) F- M0 E; g4 ]! g. ?回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係# [6 T7 q$ H# J2 u& Y  j! W  _
+ p1 Q! H& @  Z9 f9 n- J% ?
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
% u" E& @( v) f0 c. I% _; _8 G( V
& p" N( _3 O1 t; F* N4 f7 C; Q回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
3 w9 A  `" [; B7 U5 J8 S
" d/ s, q+ X( E; r- J8 i[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享/ M, z% Q; @; z. L( M6 F4 f

! z1 P- c- {4 b! r3 o, Z9 L補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
. Z; S- _1 W+ _: A  p! @  `! t- n) }

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   1 Q- h+ p0 f# Q0 A# Y& v% p/ p
樂爾雅果隻靚D
" T2 y( O- B! D5 p6 t8 A7 W/ z* u
& r# |7 _& s4 a樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   9 I+ @8 J8 c7 p3 ~2 w$ h
, m, a: N$ k6 A

$ u/ f% ^4 \: T樂而雅好似未見過有得買......
0 }6 Y) z& t. q( A; g

) K" h/ E2 c) s淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   , k" N- T2 W5 e" S; T3 R: r: J
2 A, n2 O: @, n6 M7 x% ]

8 r5 c- ~' X! J淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
  l4 O6 z! R$ J9 Q' c% d# s/ M; L( Y  }
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
1 b, ~, Y( |7 p. W回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解2 Y! Q5 U; p, b% G% o# ?* @" z
6 |8 Y+ b: a& a6 h" @& f+ B
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
6 [# A* \; M3 T# L
- n. D4 T+ |6 M回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
$ f( h( ^/ P1 t, z7 R

8 h, b4 ?+ q2 [/ I3 y) N2 t前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   ) {* p! O8 N; a  o, ~3 N1 n9 Y

. [. i( y9 q0 \$ u
' X3 D+ W# z2 `- j2 l前後調轉著就啱位
, B. n( d0 J- ]: e& G哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? & L5 q: V7 x/ s

/ P- d. k. z" _1 N5 c; a3 ^Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
; P1 y0 K, J5 n# u" X
) R  ~5 n7 c6 ?, O* |0 C1 D: E) _) |哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
3 K" `1 H; ^4 e  R7 Y
7 e3 }" }7 d. _- w( _Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
6 [  ^# s, a( E( }
! S- U9 I5 ~; G1 K7 k: f
當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   2 @: ]' ~5 ~2 l, X) g: ?2 f& J3 I
* r) q9 k) W  j  N# c0 t

4 C% W$ @/ h+ ]0 Q: g想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
6 D, _- M7 G* Y/ v" _! S: g! v0 `

( j  G6 T7 _2 b8 e5 m$ C3 W剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試