嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????1 e. o" G* D: P, V1 I+ Q
. I% _4 o+ S1 Y- t) Y9 |& R4 D' v" T
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.* h1 E' q0 p. V1 |# o0 I. `  {
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解8 I3 r6 q2 Q) _: K0 M. _8 g
% l5 t, P: |  N# Y1 k
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
0 ?1 @& ~0 B; n  Q# y( p( j) T1 ]2 ?" h' P$ ]0 p+ |: x- P
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係
) ~5 F% A+ x5 u4 x2 S: f+ k& l9 l' f! ~) t5 a' C! O
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇; E; c- y1 q# ?! Y; M1 r. X5 K8 d

1 u6 \1 _8 E+ r回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
5 f- W- u& P- l# |, O2 \$ H
8 }9 N' ^) u6 x8 y[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
5 `5 Q2 r! q. Y, m
" G5 _  u; C7 W補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
  Q( H. U* k' R. k: }3 {- k/ W2 B# \* U! C: L8 d

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   9 s- p1 J# I- w
樂爾雅果隻靚D
3 a( d  e$ r' Y+ ?. N

4 g) i8 o% P+ I樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
7 B  O, z9 J; {5 N' |" \& A" p9 p4 N7 s8 ^6 B% t& l: O4 M+ F. x
& ^7 B1 A2 f+ }& S" \
樂而雅好似未見過有得買......
( T: Q% x0 P) R1 Z" p

- ?- \: U$ J) Q: |1 E) M0 Z淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   1 \' E2 e" L$ {+ r( M  G

( }, g* u: F" ^3 a, o! B
! s, k" W1 L2 {, J5 N! r淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
- V+ [7 S1 c% o* J9 A3 W( U$ r4 {2 [3 R: L4 N
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
( r2 e  n, S% ]0 x/ R5 r回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解( Y: T0 Z. s, m4 W8 t$ t
4 U) T' H) a8 x+ @5 U( A
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
& ]# ]5 I: q" T# P" {6 {) f" z$ U. {1 h$ `* n2 Q- n
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
0 }* D8 Y& p) T
' m* f' h& s0 h/ b2 o
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
, \3 a4 a6 f+ n- w+ r7 K4 D
9 g0 x+ @' y3 Z' U$ `; ^' W( P* ^! m; H: e  q1 |9 n
前後調轉著就啱位
7 n& T9 w% ^& \9 b6 P& ]
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 3 }# @3 Z8 q) k* J! ^
4 w; m  F4 |- T6 Q7 y2 h/ V8 p
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   ; {) r# T1 i6 ?0 T, n' `7 f8 a# C
' |: h  |7 i* }  R
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? * n8 z. Z4 q+ |9 O4 O0 u

6 c5 l" B- R2 ~1 A; _0 L! lBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
/ X) f, q: P6 Y# t" m4 L) ~
  z# o' O3 _% L" G當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
0 ^# C, x, ?& X! z4 }
: z" V" W- o" Y% J4 j  c1 k5 O
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
5 W9 n' G" Z: e$ x; e

5 p. Q9 D% y2 T% \剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試