嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
! M5 o+ M  v$ ]8 E3 v6 X# D6 F5 Y0 x3 g4 c' ?" ]. ?$ H! N
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心./ Q  g4 @  h; V: s" l- i
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
; \0 m, r2 Q" S  z& X4 o) L- ?9 v7 D6 v+ J2 H8 b
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面: z% I6 N0 V) B, H) G

" E+ d4 `5 J# B6 L$ J, z回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係
- ~, \! j" \7 m* U. L. T! X' C/ j7 {7 ~, o; ^
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
" m* C& g8 q" S  J  I( L* `. h* W8 |% e
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
, o( }' K* h- d4 [$ g4 v3 a3 `4 e* \; ?

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享" }' [, ]  X% D& m  X, Q3 a' s  }
5 W) V/ r' X$ [# W. G
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
! }3 Z6 L8 I. T1 h
, a2 v" D+ R: z! ^& W[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   ( p* L( g# r$ |0 p
樂爾雅果隻靚D
. V1 Z  k7 p$ ]+ u7 j) I
( r4 v; q" e- x& q
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   9 f/ g8 z6 _0 g2 Z, r

: I+ d0 X4 b+ `! e: _7 f0 U& ]0 M! u
/ o" u3 ?* x8 [) \8 J; c樂而雅好似未見過有得買......
" e3 n1 U% y: Z2 ]8 \/ J
; j% l. j# w, @, F0 \3 e
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   : u- |; z$ U2 e' e! J+ T( T  r, {
* u4 W1 G' r* ^& W* u0 x2 [
% l2 y& x: Z4 L2 u/ ^# d; V
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
$ ?% r$ w5 B' j5 ?. v& S, O9 x! b* ]. B4 e6 a  p3 z* V  n5 A  N
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   * |( ^6 g! t( D% g$ `1 g1 n( q( y% S  j
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解- L" Y0 X2 d. t- g. Q: f5 ~
( S4 r3 h. d' r
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面! l3 t, g, h: o1 X" F' c

' D6 x: F! |" v) b6 i, U* J: S0 R9 y回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
' `: U: B/ o( F
4 V6 P$ J; |' f8 S
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
. M3 `( O, D/ ^& z, n% J! F2 g) M8 t5 U$ U7 ]: Q, i1 L; |+ e

8 `& v" K! Q$ x1 s* J0 I前後調轉著就啱位
! @" Z* S7 z8 O哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? * @4 x( ]2 v' f
' Q  ^  l) j. E5 g9 J- o
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   $ S9 j9 F* ?' `1 L- k" p( A7 p

0 c1 Y2 ]* Z  y1 m哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? : w+ X0 k) @6 _; i
2 N* E8 L- b6 A: c
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
2 c4 C5 U3 A' c( j% ~: b
) R( l) a) A. T8 u1 }9 y8 F2 Y當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
) V$ N& o. Q( @
& T& P% h% x3 f. \2 m: H/ v: R, S5 S7 u; j* \' F- K2 U
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
  s" @& u, W* j2 |; O
3 W6 W! Q2 K( ~- A; d# B剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試