嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????6 s/ c) c) M3 h

/ I/ D( H- J$ J[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.; r) t8 q# O. D1 K
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解8 r0 I' G5 F8 j9 e4 [  \+ _& ]

( Y0 s! m; ~8 }* ]回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面8 V& ?* B+ {8 E1 G! ~; [6 i

9 f* o5 r/ @1 G: b2 `" Q! F2 t  G回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係
% H+ k8 S3 z2 S3 s! t2 Q- v" H3 y) h* w' c" f& U4 S# m+ D6 h5 |
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
: ^0 h5 `3 r" O% b6 J. ?0 N# j
+ G0 V& i; v+ i! N2 U. K回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
( R' ]) C. f2 {2 E5 c7 u
, J. Z5 G2 U1 v  `6 v$ ^[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享7 P8 p, D4 W4 a! |! l+ U5 |: j% r
6 Z+ l2 W/ @, o  m* m! S$ c  S. D
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿( e  E; m6 l3 `) z. @
5 K; y# d: s9 _4 n+ D  F9 e

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表     C$ Y" K7 c; K7 _5 D3 I( D  v) l
樂爾雅果隻靚D
3 [- D1 |2 B! O. N3 r6 p
! G$ H: `' m# t' K, `2 V
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
! t! Y& H8 O& b6 D
, E% q6 n1 H. O; v( H; x: z6 C" y: F
樂而雅好似未見過有得買......
6 Z1 z: l: [$ a: {  X% \
# Y3 q$ z7 q1 o0 A& X7 m
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
) |4 L& _# }- }" {' V" A6 w9 \8 x' `# ~/ j2 w' {- O
" ^9 g4 E$ e# T# i1 |, r7 \
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
1 L% W  C8 h- T, x& }% d
: T- X# o: ?( L% d5 I! A9 I( T想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   . h& s# T8 [7 `' E" d9 {
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
5 W" K( @6 r: G# k1 Y9 X0 z% j5 U
  O7 G5 H5 o- s, J1 r回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
& j" p8 N& U2 O
" p. M/ h% q# g1 L3 v回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
+ s6 ^9 E% ?! G# \- T
* U$ V3 c. Z4 D4 d8 x前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   . ~9 F' `; ?) E! X7 C

" S# V5 y( k* Y0 Q6 ~
+ |3 C: W5 U" X4 I+ e- _' t! M" U前後調轉著就啱位
& w5 ~0 T* a0 D9 ?/ {. N2 ^哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
/ j5 Y+ m, C/ Z
' p/ R% [) u  @" YBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   - D2 V  e; J5 C0 B& W: j
. Q& \. m( K. c% J: G+ ?
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? ; m  i# d1 M) d4 i- O
( s  v) y# B: t. j3 a% \
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
* q! ?7 k, \- |  X! @& `8 p; N9 U; M8 n  Q  W6 S
當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   ( v8 U2 {( ?; M1 ~5 s( l- R* m
9 P' x- J* l5 Y: H: Q0 l3 m) k

`- i6 y( J8 i$ K! I9 z( y想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
# {. v3 T' g# |3 J5 X( M& D

& k# o' u$ n9 z  T: D) ^剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試