嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
* ]# ]4 P7 m$ N6 F' b4 i( M, H& `5 N
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
  X2 _& ^4 N" S; X# L8 {6 o如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解+ u- g) v$ X( w  ^; W5 S7 M# N
. q6 D; r/ _! y& \. w. H4 G7 ]: w
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
4 s5 |; F" s0 t4 d% g1 u9 y6 s1 A% _" @, \8 I2 n
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係1 A, g  G; F1 \
; v, `: }0 m6 r1 n" G
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇4 ^, Y; b1 ^7 ~8 w2 }5 X# `
! ~- y5 p* R/ R. H
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
$ |& S' a1 D6 @3 F3 R! U* P2 z
. e, k2 X1 X# N: \1 I; o[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
8 \) j' `/ ~& I4 Y: _1 H; q1 `2 S: H% T/ u# W
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿0 _' M/ L8 }- Q

: O! d" U! R8 g# r3 v[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   6 \/ Z3 u! _/ l* C0 E/ u7 ]6 y
樂爾雅果隻靚D
9 h) S+ O4 A4 R# k0 B6 Q# v: a" |4 s
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   # D# l4 \7 t3 d1 {8 ~

! o8 R1 V9 @; ?, _; f! `; U; L" c3 t  J3 D7 W( C0 e
樂而雅好似未見過有得買......
/ D% R( c' m1 h3 ?6 H8 k! Z7 G. X0 C' [
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
0 ~* a, m" P  O8 `/ Q$ p
$ g* v. L6 D* b* N8 t! e& l  U) u% ?( {: Z
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
& w) P1 r: E5 J& z7 v
; A6 c4 Z1 |! e4 h4 a想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
3 Z5 O$ c/ e# {$ k/ h( S% T" B回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解8 [. p- e# s' F

; Q9 e& i  ]# _: P回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面5 Y' a0 K( D# o+ N5 h7 N' G

+ _3 y+ Y, }& x2 D0 z) M回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
! Q3 K, B  y: K" W  R; i4 D' P; }2 R
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   3 j- O) w0 o% I

0 T1 p& {8 r! k# D5 H) o- q# z
前後調轉著就啱位
" y# x8 k% o/ V8 {! ?
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? / X0 t- k% W" D2 ]0 P9 o& c5 v% H" X

& K( r) G* r7 `( T6 NBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表     o6 j7 ^, h  Q- F
6 G5 D, {2 \2 b. D4 _
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
4 Z. r$ [- x* f3 ?/ Q" v
% r% ^3 o, R" y( BBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
- R9 A- H5 M4 r+ i2 s2 m2 h* u; h
, ~3 E! h) Z( z' z* u- e3 s8 d當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   6 P9 L2 T+ [- m3 @" A" t% O

# [" D, i! B: P9 s# X  q) Q0 Y1 G; W! q
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
$ {! g+ N+ s* x+ g# A- ?

0 s/ f, g$ u! J& v  r( U' ]7 `5 e剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試