嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????9 F. L& i! e/ N% \

! S- G. q( ^6 s1 I; O" u[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.' O$ j+ z( x/ H8 T
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解4 s# k# H8 W4 Q

$ E2 V- R( u1 y( f1 t4 C4 z回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
6 r9 d8 T  @) x, [& W
+ \) |; R' S& ~) K回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係
2 E3 M8 x) l' P
! v' a" V8 ~+ t7 D/ _! Z回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
# N. S6 m: y# x* s8 }8 ~+ R0 x( E& E
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
, `* s- s: B" N2 }) Y& V' j
: }0 k  Y0 }3 e8 [[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
/ \$ T+ X: A0 a7 d: n2 ]. J2 r
* z6 u0 `1 g# L" R+ }7 t5 L! A" K補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
& ~& C  W0 O& y1 v- Y2 H& l8 A+ m0 X7 ?# J

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
% Q: A: W' I8 i' _; Y樂爾雅果隻靚D
* ?4 i, P8 J# p. S

, x7 l+ M5 Z6 c$ V% f樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
/ N- F3 v0 t4 Y/ T8 [7 v* j  X+ _& d' h( n# N: B: H" ?
- ?' t$ Z1 D  K/ m& x/ w4 {9 t
樂而雅好似未見過有得買......
$ T& r. |' \7 E. M# ^. {- r: m3 B7 h6 g, k& r
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   & p1 k$ S( f2 r( @. W
8 K. ]3 s- @% ]& f) R; G8 z
( C* S8 m( L0 v% Y) K
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
9 C1 q  P1 I- Y1 F' O% O6 {: `2 U
& h; j7 O$ E% G: b8 q. b2 P
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   3 P8 E3 M0 ?* ?7 p
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解0 _4 Z. N5 C  r! Z' V3 |) u1 j* w

5 \8 r; E" ?% M7 p0 w) u回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
# |8 Y' Z0 {2 l, P5 Z3 ?
) k7 N* _( M8 f1 ^% C; d0 |" l回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
; i; n0 T6 }8 _
5 t% M% O; r3 `+ [0 ^# J前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   5 k/ f! G. P* x( L; a$ _) f

) B8 [3 l7 }9 w
. H, Q+ p5 M& Y: R, S5 S9 m/ k8 p1 a前後調轉著就啱位
; @' m! J* F( B4 n4 ^/ Y4 ]哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? + a% I" v. w  {% g, A! |% s/ @
: P! ~5 K1 Y6 `5 v  G- g4 {, i
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   % d' W5 h- M: u, r2 {# v# R9 L( \) Y
: Y4 t" Y+ f! m1 `
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
, O# K9 W& j! z% l/ W7 s
! p1 U2 Q/ b( c6 L" R0 ?& c/ mBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
2 `) a0 Z- d, }! r9 a5 G/ f+ l
7 a* Y3 g9 ~! Y$ k
當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
- A! x1 h9 H$ a6 P8 f# e- k/ @$ H1 J3 X/ q
# x; ^' P3 z. O! S# p5 ?
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
* a0 F) z6 t8 h# z! j

" }" J  X# q$ f剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試