嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????$ u! L& a) G& @3 j$ Z" |
/ C- F7 K8 l$ B* Y4 l
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
; T; _2 _0 N, |& Z5 w如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
+ P1 O) f, g( p) N+ S" R
* c: U6 w/ T" o回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面/ U# w. f1 v  e& i

9 b' C7 R# O7 v* j7 K' E6 {: q回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係+ @3 Q! }& s, ?8 M$ V* V- [! [4 q

' d! A- \' h: m3 H回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
% n0 y( J9 O* b, F' u* {9 j& B/ @* a0 F9 }4 N( [
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
: d& Z: l& n7 G! `9 x
. j% v  r( O4 p# ?- d7 p[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享" k5 j" K+ p7 t
% W) G0 G' w0 n& b: n. _
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
3 R0 |! V% c* I1 h
! z# O3 b6 m) V: H[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   8 N* @9 a8 M. N6 z
樂爾雅果隻靚D
" |# x4 Y$ T. k" ~6 T  _! a2 H) n  G, M5 @# P8 J4 f; z
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   7 C: r8 k; q/ ~  S# e

5 e  ?0 m9 u! ~% G3 V: `4 Q, I% ?% h9 ^3 U9 E5 Y
樂而雅好似未見過有得買......
4 ?  ]4 h* U" N$ c" s4 E
- |: W, v5 C0 B6 S( o5 w0 e淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
7 I) u( j, L% \1 e3 i; B. }
) C3 [; C% K2 _$ R% f6 N* ^9 m* b
. ]# A' Q& t/ o: j1 n淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
$ _  Q/ @0 m. a
4 ~" J) G6 P6 K1 T
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
; p. C. ?/ U1 w0 f/ X0 P回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
& x! M/ ]- @$ {5 C; ?; S1 ^9 T# t& Z1 |3 X$ r6 `: ?& j
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
# }8 n& \; t* E# u- D. F4 {) c; l, m( w( A! i1 h7 m1 o) S* Z
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
4 W& Q4 k3 p+ w$ d% Z) F- N( v3 F
) Y( K0 L4 e9 O+ s2 o3 R前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   1 P, U  _! R+ t" u: o  v/ K$ v
% u9 U3 [7 A  U; M# p

% P' |- z( E; q7 i4 W前後調轉著就啱位
9 W4 S) k1 p; ~$ O9 k) K! y# R哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
0 I: e; I' f# u% P) T$ V# {  H' w+ }3 o3 B* d6 I& K" c, {7 |4 G
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   7 L8 m( y, k/ b6 D: l

# V4 R2 j( S6 X. O4 z哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
, s" Q: K8 g- q8 @! V
' u( `/ S' M0 i, YBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
5 X' _/ n4 s' b1 D9 o( M4 k: c
( y& I0 A  j( T9 o3 L' L當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   " U! w$ [, C3 y! k0 _( ?
* I; d- R& s6 o
" f' Z( k0 ]) R
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
6 Y3 a. C$ S6 i" n
0 h3 R5 A. U+ G! O
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試