嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????* k) I3 u2 \% D& K5 ^8 n

+ C" \! y( |; o( i4 q[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
" C/ S5 G+ k) Z4 k如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
. Y" B/ v6 {( N( u2 [- J9 \# s  J+ l2 u0 q( W; C
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
+ [9 C# @& L! `# h" m2 ^# w. o" K
3 G: ?6 o) f% V回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係4 M. v" e$ u% `- k* O+ z

/ s: C7 M& y9 L  q回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇! x0 u) K; H* s  a8 O- q- d# J

& i6 z- Y1 V, v1 Y, {. r回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
# p. H& @" s- S3 c5 Q
6 @  |% M/ M7 u  W2 F* Q/ q[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享! ]: e4 {6 J) \( b$ q6 x8 ?

' r* U" J8 {1 P, \補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
2 `0 W' S3 [, Y$ [9 q- y
) Y$ R1 a& ]* D( k( ^( ~[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
: m3 G# z# ]: x1 E/ d, k! {; ]樂爾雅果隻靚D
9 S  e& P% ^( [, Y. i$ a2 K9 Z: f
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
  }2 [9 K; h9 Y2 y7 s( e8 U7 B2 o& }6 B6 A1 t

1 F9 P% a) i2 G* K3 @1 u樂而雅好似未見過有得買......
4 }6 ~. S( S4 F1 d8 A
% n! H9 a, K+ @% P: E+ j' I
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   : N; x+ ]) K+ X7 ]9 L

" e* g) P0 N/ Y( d0 p
* a7 m: `" i" b( o淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
' F- I+ a7 ^7 p
" M9 A; y% q6 |8 W9 X$ K2 C
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   ) ^! f9 R9 ~3 Q7 O) s
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解* ^) j% p2 o# g; z/ T; L% Z; z

D7 Z+ V2 e* i% p/ U回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面+ B! W3 x5 K. |6 X) n$ l
7 u; T. R7 X* N& @' L; {
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
* i7 E5 @! I$ O- [

* J8 `8 D# n6 g) l$ h前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
) a  w  |1 K1 x) G5 C; O8 o* x
! @5 n4 q0 Q. m& j% [: ]% T( `6 A" G- o0 M% ?& R, d1 F
前後調轉著就啱位
! _  ]7 z3 g% d  H) @' W5 Y/ Y% `3 x6 M
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? + R/ x. N; d. F: R0 o0 @4 M8 D, s
7 r# x6 e! K9 [0 h
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   ) L+ }$ u$ \  n% J$ }2 J
3 k- z. _2 j+ B. W- {2 }. G$ y
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? ' `; x1 w4 n! R0 m8 C

9 p) T2 q9 G' aBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
/ o. v+ {! C6 K. I1 r# y( V  c

1 z+ Z4 V) B6 E# b. P當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
/ w/ Y  Y2 N4 l2 i6 c9 G) ]& V  G* _

$ x9 G: q( w6 s# c% M- _, g; f* V想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
" s# w3 \. ?! q0 h' a! x
! `& [& h5 Q3 ^  J$ {: [
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試