嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
4 D# Q& k  m7 t2 f3 Q( Q3 Q4 ^/ b# R$ k/ b. f8 _4 L
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
; o8 ~5 e, Q4 `' y0 E7 ]# h& j如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解5 F2 \9 E$ P' v

/ b5 _' G& h# V( D3 c回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面! K* V' w$ N: _/ l
0 W; k$ ?# S  h* c, p; q
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係8 J# p2 d/ `0 O9 @8 _) w
+ H7 ~9 {9 s$ y9 W# c2 d2 g( y
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇/ V! x2 x6 u  F# z
( W9 m7 ]0 N3 y
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
: }/ c* Q* b. Y9 `# h, b6 I2 O5 F
" l8 l% t$ g7 e5 z9 n1 f1 e[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
8 K4 F7 m" d+ ]7 o" V5 f4 T
: J, M+ [' Z+ G0 F3 `* m& A補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
# g5 [& W1 l( N7 E) }6 ?' |( ]& a9 E0 X5 {+ s* m! ^$ ^

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
  [" w* s& l6 m/ C樂爾雅果隻靚D
  }' z/ g1 ?. u) F5 V9 S$ |9 ^
) z. S  a* z0 g# u樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   $ K4 t* |7 F2 V; J

0 |6 [$ d8 R, [% b; Z. l) B6 s7 H0 g! c3 |
樂而雅好似未見過有得買......
; w* k) I) k7 R: [1 U3 H" I' f+ q. S  ?1 z  s# T" \$ q
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
, S4 I1 [5 v& H8 g- b9 a3 }) j: E; a# |& C

: I6 B; o' ]* K  _% N- f8 S& o淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
0 G" y3 V2 A# H, `. b5 T; C
5 T' ?" p7 a& r* D
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   9 |8 A* }2 L, u. h
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
# }1 ^  }- q% {, Z# N0 g1 e( v. w4 h
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
+ H7 q# O4 n8 d/ Q  f6 X; l, W& D5 O" u' @3 j1 I
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
' k; y+ M  e9 p( w  ^0 I3 g8 C
6 B- ]. R" R* L- q( W/ c前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   ' H5 K4 f+ u6 S! @

& n. M& m  p$ y" ?; N* K% Q" a4 ]( g6 u$ `
前後調轉著就啱位
( K3 I$ x3 P4 E) @
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? # c& V& e" T  B6 a8 L

2 i# Z" T1 q# V1 X- [. e. gBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
' N" ]0 H  @0 r6 o
2 n' P' Z. k6 q哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? . b& E1 n9 o4 Y5 @

& M% n: C+ l% w. j  Z2 U! |Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
3 c* }* F- ]- I( {$ E

: c' ^% h7 `  G9 o4 }  l5 j% u; P當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
$ m. S% i" G6 a1 x/ X* h1 }7 Q# O, o; F  f5 B( a; O

! ~5 J7 h0 R8 |& b; z' P7 u$ T想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
* }3 z  d, _) r$ c( C# r; }" V! A/ r# ?" q
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試